B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-15

göra bil köper billigare och tid; Men som & quest; Internethandeln är ett alternativ & quest;

Advertisement

Jag är faktiskt tänker kanske till och med att köpa en ny bil. Det bör finnas några kraftiga rabatter. Jag är en dålig förhandlare - och bra för säljaren :)

Hur kan jag få en bra rabatt?

  • löper från återförsäljare till återförsäljare?
  • Internet handel?
  • EU återimport?

Är Internethandeln redan ett alternativ?

answers

Det är en källa för tyska bilar, som du kan beställa det och sedan gå av tillverkarens återförsäljare.

http://www.sparen-beim-autokauf.de

Haft min Skoda Fabia mina önskemål beordrade byggs där och få 28% rabatt.

ser till Internet och ta för att köpa någon som kan agera --- även om du offra en dag semester som lönar sig.

Internethandeln ??? för bilar - tusen frågetecken - nätverket kan besöka ingenting ...

Så grisen i säcken för att köpa ???

Mitt tips:

Det finns till exempel VW billig Jahreswagen - som är i nätverket. Kom ihåg söka ut och köra till återförsäljare och du ser i bilen.

På VW kan företagets anställda endast hyra: 6 månader - dessa bilar kommer till återförsäljaren, till exempel, är en EOS sedan sålde 5000 km ca 8000-10000 € under pris. Men det fungerar med alla fordon med VW. Dessa är de bästa erbjudandena på VW. Men hålla sig borta från en finansiering från återförsäljare som förtjänar sedan två gånger.

Andra bilmärken gör det liknande.

Related questions

Bil köpa & comma; säkra CK i finansiering &; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl;

Hej Alla, Jag vill ha en ny bil köpa, det kan dock inte, eftersom jag inte får mera poäng (konkurs genom själv)! Nu skulle jag min Cheff en bil finans, säger jag skulle välja min bil och han skulle ta åt sig äran för det! Nu skulle jag betala de måna

Bilförsäkring av säljaren ta begagnad bil köpa & quest;

God morgon, Jag fick en hel del på en begagnad bil köp. Det enda hindret är fortfarande dyra försäkring för tillfället. Säljaren är en pensionär som vill gå ännu ingen bil. I efterhand fick jag idén, om du bara inte kan ta billig bilförsäkring från d

Som tappar saker och komma; kan köpas billigare i Amerika och inte betala tull måste & quest;

En vän till mig är i Amerika. Han frågade mig om han kan ge mig något. Spontan inte tänka på någonting, men en av er vet vad du kan köpa billigare i Amerika och därmed kan spara pengar? Kläder, smycken, mediciner, kosmetika eller ...? Jag har ingen a

Bil köper skatte Settle & comma; Om du är deltidsegenföretagare & quest;

God dag. Är det möjligt att sälja en bil köp från kontroll när du är deltidsegenföretagare? Det handlar om en verksamhet där du inte ens behöver bilen nödvändigtvis för affärsresor eller leveranser. Och nästa yrkesverksamhet faller också under småför

Där kan du få i Münchenområdet fysiskt guld här till skäliga priser och LPAR, små barer och tid, och tid, och rpar; & quest;

Vi skulle vilja köpa guld i tider av kris i små barer eller standard mynt. Men var i Münchenområdet? Som näringsidkare har för närvarande tillräckligt med guld i lager och erbjuder till rimliga priser? Vänligen i svaren Inga kommentarer meningsfull g

Bil köp och finansiering och tid; 5 & ​​comma, 99 & percnt; låg & quest;

Jag funderar på att köpa en bil, att betala en stor del och finansiera resten. Tillverkarens eff Bank erbjuder för denna bil. Intresse 5,99%. Är det bra? Eller var kan jag få en bättre ränta? Jag tycker erbjudandet för dyrt, men vänligen förvänta äve

Spontan bil köper & comma; vad händer om tid när övertagandet olycka u göra; ingen egen försäkring tillgänglig & quest;

Min Spezi har spontant köpte en bil från tidningen. Han kan plocka upp vid 07:00 i morgon. Eftersom han ännu inte har lagt sig med försäkringsbolaget, hur den beter sig när en olycka händer med bilen på vägen hem? Molnigt, betalar då troligen först f

Om jag köper en ny bil köpa mig och komma; ska jag fonden från min bank eller i bilen-Bank & quest;

Fordons banker annonsera mycket låga räntor (1,9%), är det rekommenderat att finansiera den nya bilen där? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Den speciella intresse fordons b

Kommer nya bil köp & comma; Sparkasse skulle erbjuda 4 & comma, 99 & percnt; billån och komma; Autohaus också & comma; men 3 J & period; & comma; & Comma; vad gör & quest;

Hej här, jag vill köpa mig en ny bil på kredit. Min Sparbank erbjuder billån på 4,99% per år eff. April är endast giltigt till 10.31.14 erbjudandet, skulle också vara bra, att jag då kunde förhandla med bilhandlare rabatt. Återförsäljaravtalet själv

Vilka erfarenheter du har strävan efter att köpa en bil från Internet &; Faror det återbetala stora & quest;

Det är mycket osäkert att köpa vid makten en bil, vilka är riskerna? Först av allt: Vad menar du med "att köpa en bil på Internet"? Det skulle finnas som olika varianter. På senare tid har jag fått en ny bil, medan du tittar på lokala notering.

1
Views
0
Ccomments