B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Försäkring Smartphone glaskross mobiltelefon försäkring Mobiltelefon Försäkring & plus; smartphone 2014-07-26

Gör mig första smartphone med gr & period; köpt Display & comma; Mobiltelefon försäkring gör & comma; Vad tycker du råda mig & quest;

Advertisement

I klass min estes smartphone (Samsung Galaxy S III Mini) förvärvats med en stor display, även ändra min mobiltelefon försäkring, med så dessa saker gå sönder snabbt, vad gör du ge mig? Ska jag göra det? En reparation brott på glaset kommer att kosta och 120 Euro. Hade tidigare bara stabila mobiltelefoner som faller ner ibland, utan det som är trasigt, så jag har ingen erfarenhet här, ser fram emot ditt svar. Ja, och ändå alla här ett Gott Nytt År 2013!

answers

Nu, denna försäkring, kostar 5 € per månad jag personligen umbärliga och onödig. En titt på de villkor som visar vad som inte omfattas:

I många stölder politik inte gäller men tyvärr. Här lönar det sig att titta på villkoren för leverantören. Ofta är det stöld, lämnar bakom, glömmer eller förlorar telefonen inte täckning ingår. För att göra skada hävdar att telefonen har alltid vara "säkert genomföras". Detta är bara i fall svårt att bevisa. Endast om enheten bevisades stulits från en stängd väska, försäkringen täcker skadan.

Vidare har som policy inget slitage, åldrande eller vittring. Bara batterierna försämras över tiden av många. Men här, kommer försäkringsbolaget inte betala om du vill byta ut batteriluckan. Detta är också på grund av skador orsakade av virus. Även mjukvarufel är inte ett fall för telefon försäkring. Detta är inte heller ansvarig för felaktig reparation. Slutligen kommer en mobiltelefon försäkring endast för motsvarande den aktuella enheten och inte för det nya värdet.

Eftersom värdet på en mobiltelefon sjunker snabbt minskar också försäkringen nytta. Observera att du måste också att den faktiska brutto försäljningspriset presenteras som likvärdiga. Om man till exempel ett subventionerat smartphone som du betalar endast 50 euro tack vare avtalet är det endast dessa 50 euro täcks.

Hej pension kvinna

Jag har min telefon nu i 2 år och det är fortfarande mycket bra.

Under denna tid, skulle jag ha betalat försäkringen för ingenting och nu fick jag bara det värde som skulle vara så låg med säkerhet att jag bara en kopp kaffe med en bit av kakan (utan grädde, LOL ...) skulle få det.

Samma fråga jag hade svarat nyligen följande: http: //www.finanzfrage.net/frage/neues-und-teueres-smartphone-soll-ich-eine-vers ...
LG

Hej pension kvinna

även jag måste gå med anser att dessa försäkringsbolag är ofta onödigt. Dessa vanligtvis stone inte utan begränsningar i de allmänna villkoren för att säkerställa att försäkringen inte betala.

Många av dessa försäkringsbolag ska tippad till köpare av mobiltelefoner, som tjocka premier bakom det för storformat butiker - Jag talar av erfarenhet.

Dessutom stopp kommer invändningen som har införts att telefonen är ofta föråldrad efter en kort tid och försäkring regleras av återanskaffningsvärdet.

Stöld, till exempel, kommer att täckas på ett säkert sätt via ditt hushåll eller bilförsäkring. Om andra skulder har i åtanke att din mobiltelefon blir sjunkit, betalar deras personliga ansvar.

Tekniska frågor som omfattas av garantin.

Så allt som bara försäkringen förblir helt emot kan du ramla sig telefonen. Huruvida dessa fem, - är värt € per månad, tror jag inte.

Alternativt kan du bättre definiera en mobiltelefon ficka, som skyddar telefonen. Med dagens fickmodeller snabb borttagning när ett samtal är också garanterad.

hälsning
alfabetet

Jag har en iPhone och ersätta skärmen eller lösa alla andra fel eller skador här kostar 200-250 euro. Försäkringen kostar 100 euro för 2 år för utrustning med ett återanskaffningsvärde upp till 900 Euro.

Detta är också tillgänglig för hälften av 50, - för enheter upp till 400 euro ...

För Apple, dock råder också bevisbördan från 6 månader efter köpet ... Så nix med 2 års garanti eller garanti.

Glömde min telefon föll i vattnet och därmed använt försäkringen. Var värt det.

Som jag sa, men bara i högkvalitativa telefoner.

Min försäkring bedriver vattenskador, brutna display, alla andra defekter ... Även i skuld förstås ... stöld och rån.

Så jag skulle göra det igen!

Klassificera ett gott nytt år!

Stiftung Warentest har granskat i en något äldre inlägg mobiltelefon försäkring och hade kommit till ett förödande resultat:

http://www.test.de/Handyversicherung-Wenig-Schutz-hoher-Preis-4302199-0/

Du måste tydligt överge idén att sådana försäkringsbolag erbjuder en komplett försvar. Noggrann undersökning av samtliga villkor verkar vara just i denna klass av försäkring krävs. Då kan du sedan själv bilda sig en uppfattning. När jag ser alla dessa begränsningar finns mina åsikter tydlig: En ganska överflödig sänkt! Jag skulle spara mina pengar för denna försäkring i bokstavlig mening, nämligen för förvärv av ny modell och snarare ta väl hand om min smartphone.

Jag håller med allmänna inriktningen.

Helt onödigt!

Mir är min SP fallit på många tillfällen och en repa på displayen är tillgänglig. Det är nu två år gammal och en ny display skulle alltså kosta cirka 80 Euro. Eftersom försäkringskostnaderna skulle bli högre nu.

Full trasig är svårt om du använder en rimlig och stabil hylsa. Dessutom är jag säker på att Vesicherungsbedingungen redan se att när en skadestånds konstruktioner av ägaren inte är uppfyllda.

Sådana försäkringar jag personligen i onödan. Efter ett år, har redan en gammal telefon.

Hand försäkring är meningslöst. Har redan 2 år, en smartphone och det har aldrig herntergefallen mig. Bortsett från att förlora så snabbt till ett värde som försäkringen inte betala. Siffrorna är inte återanskaffningsvärdet. Och för 120 euro får du även en 3,5Zoll Huawei smartphone. Jag slår vad om att kan vara lika mycket som din S3.

Skrattar .... ett praktiskt förslag ..... skydd över displayen mot repor och i övrigt har jag en mobiltelefon ficka, så den inte skadas i handväskan eller ibland kan falla :-). Kostnadssynpunkt: 10 € en gång .......

Liten fråga: hur ofta du föll ner eftersom den "gamla"?

Gott nytt år

så försäkring är överflödig!

Related questions

Privat pension för pensionering & comma; är 25 J & period; & comma; singel & comma; 1700 € bruttolön & comma; Vad tycker du råda mig & quest; Riester & quest;

Hej, skulle råd till privata pensionssystem för pension nu. Är 25 år gammal, singel, har 1700 euro brutto, du har mig ett tips? göra Riester? Men om jag dör som en enda kol är borta? Om jag abspare mig redan pengar varje månad, är det, om jag inte up

Arbetsgivaren betalar inga löner eller & period; endast rabatter & comma; hur man beter sig och quest;

Hej jag återigen en fråga. Hur man beter sig när de aviserade Gehaltstag har sina pengar på kontot och de byggnadsarbetare som är anställda i företaget som arbetstagare, får reda på att de inte har betalats eller alltid får endast förskott sedan juli

Billiga är g & period; -Trip Past & comma; räknar tillbaka kvalitet i Retail & quest;

Som ni kan se att öre-G är ... tid förbipasserande mig faller mig själv att min prissättning är mindre viktigt, eftersom jag har med billiga varor ofta betalat mycket. Och det tycks mig, tas upp i miljön som billiga varor i butikerna inte längre lika

Vad gör man med underskottsavdrag § 10 d Abs & period; 4 EStG & comma; Fortsätt aktier kvalitet bara usel & quest; Försäljning möjligt & quest;

Jag fick en förlustavdrag från § 10 d para. 4 EStG på grund av förluster på avyttringar till 2008. Tack vare er vet att jag tror att jag skulle kunna kvittas med vinster aktie. Men just nu är jag bara usel. Kan jag avbryta föreläsning för evigt? Elle

Bankerna avskeda anställda och period; Jag trodde & comma; Industrin går på högvarv igen & quest; & exkl;

Goldman, Lloyds eller Bank of America permitterade tillsammans med många andra institutioner anställda. Varför var det? Jag trodde att marknaden blomstrar igen? Liksom alla näringsstruktur även bankerna att regelbundet. Det faktiskt även delar överfö

Underhåll: Gör netto 1300 euro och komma; 2 barn 11 & u period; 14 J & comma; hur högt barn underhåll datum & quest;

Fråga om underhåll: Har 2 barn 11 och 14 år, hur högt är för närvarande den barn underhåll? Vi kommer att skilja oss snart och då måste jag betala för barnen? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär

Pension - allt lägre pensioner wg & period; hög förväntad & comma liv; gör någon mening slutsats & quest;

Jag läste att pensionsförsäkring alltid betala mindre pension eftersom det nu blivit så kom en lång livslängd. Är det nu inte en bra form av mer pensions gör slutsatsen då någon mening? Om du zoomar dra den förväntade livslängden du måste ta hänsyn t

Mannen är avliden och komma; den kvinna som får döds kvartal helt 2014 och LPAR; 3 gånger € 1700 & comma; totalt & period; 5100 € & rpar; & comma; är mängden av skattefria kvinna & quest;

Hello Privatier59. Hmmmh! Och vad exakt? Det handlar inte om kredit på inkomster kvinnan eller den beskattningsbara del, beroende på pensionering år. Men skatten på döds kvartalet. Frågan är vad de fick? Om innehållet av den avlidne make fortsätta at

Jag är i personlig konkurs och komma; min online sparkonto är låst & comma; även om jag ca & period; 1200 € hade & comma; Nu vad kan jag göra & quest;

Hej! Jag är för 2 månader i personlig konkurs. Min nya online-sparkonto är låst även om jag hade cirka 1200 € på det. Vad kan jag göra nu? "Gå till tingsrätten på din bostadsort och juridiska avdelning. Du kommer att dela med dig om att kontot har ta

Föräldrarna är skilda och komma; Far tjänar € 1900 i tid, M & period; Barn 14 & comma; hur mycket pappa måste betala & quest;

Jag kommer med Düsseldorf tabellen inte helt klart, därför be om hjälp! Barnet bor med mamman och hennes partner, modern arbetar heltid och även erhåller barnbidrag. Fadern vill gifta sig, mor är av den uppfattningen att fadern har fortfarande att be