B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

klagomål Amazon Bytes- och returrätt Amazon och plus; avkastning 2012-10-19

Gör det nu jag få mina pengar tillbaka & quest;

Advertisement

Hej. Tyvärr är min engelska inte så bra. Vad jag förstår är att produkten är för närvarande inte tillgänglig, tror jag. Betyder det nu jag få mina pengar tillbaka?
Åh, vad som hände: Har en dyr och snabb SDHC-kort på Amazon tillbaka eftersom det är defekt. Jo jag tänkte jag för utbyte. Men i stället får jag följande meddelande: "Tack för att returnera din felaktiga produkt, tyvärr denna punkt är för närvarande slut i lager, en full återbetalning har nu utfärdats, låt 72 timmar för att återspegla i ditt konto.
Jag skulle vilja be om ursäkt för eventuella besvär som detta har orsakat, om du shouldhave ytterligare frågor tveka inte att kontakta mig. "

answers

Ja exakt, SDHC-kort är ute, så det finns ingen insats. Måste du vänta bara 72 timmar, så borde det ha kommit till ditt konto.

kanske inte är vad du vill, men det verkar vara ett problemfritt avveckling, men också vacker.

Här har du översättningen: Tack för att returnera den defekta produkten.

Tyvärr denna artikel är för närvarande inte tillgänglig, en full återbetalning utfärdas nu, kan 72 timmar och för detta återspegla din Konto.Ich inte vill be om ursäkt för eventuella besvär som detta har orsakat, om du har ytterligare frågor är du välkommen att att kontakta mig

Related questions

Privat 30 € T till bolaget tilldelats & comma; som nu har ansökt om konkurs & comma; som pengar tillbaka & quest;

Vi har en vän lånade oktober 2013 30T € för sin verksamhet. Pengarna ska betalas tillbaka efter 12 månader. Nu vännen måste ansöka om konkurs. En likvidator har använts. En metod är ännu inte öppen för vår kunskap. Hur får vi våra pengar tillbaka? In

Om terminsavgifter avskaffas & comma; sedan får med laddnings studenter sina pengar tillbaka & quest;

Om studieavgifter verkligen avskaffas från höstterminen 2011/2012 i NRW, sedan komma till elever som har betalat studieavgifter för sina pengar tillbaka. eller en balans? Slutligen är det inte rättvist att studenten kommer att straffas i form av "Emp

Faktura betalas & comma; men bilreparationer i ordning - pengar tillbaka & quest;

God dag. Jag var på torsdag med min bil i garaget eftersom mig roliga ljud märks. Jag kan utföra reparationen och beglichen.Gestern räkningen omedelbart och idag har jag sedan märkte att ljudet inte kommer bort. Därför var jag åter på verkstaden, men

Ingen dykning Vädret i Seychellerna - det finns pengar tillbaka & quest;

Kända är speciellt flugit för dykning och snorkling på Seychellerna eftersom researrangören annonseras med bra dykning och snorkling. På grund av extremt höga vågor dykning och snorkling men omöjligt. Kan jag få ersättning från researrangören här? Äv

Hur får jag mina pengar tillbaka & quest;

Jag gjorde slut med min flickvän, som också hade utfärdat konto myndighet. I gengäld för detta gav de mig tömt mitt konto ännu snabbt samtidigt täckte MRP löst runt 1500 euro. Jag är villig att bära den ekonomiska förlust i viss utsträckning. Nämlige

När får tyska kunder i Kaupthing sina pengar tillbaka & quest;

När exakt få tyska kunder i Kaupthing Bank nu exakt sina pengar tillbaka? Jag får höra från andra uppgifter i år och skulle vilja att ens veta konkret. Den enda som vet det konkret, bör vara den som orsakar betalningarna. Den federala regeringen har

kräva pengar tillbaka & quest - Annonser bedrägeri;

Hej! Jag har på ebay klassificerade en mobiltelefon som köpts via banköverföring. Innan att jag har kontoinformationen som erhålls från säljaren + ID + Facebook-profil etc. När han fick pengar, stannar den svara. Vad ska jag göra nu? Är sannolikheten

Har ni garantera & comma; denna undersökning begäran banken pengar tillbaka & quest;

Hej. Min vän har uppenbarligen gjort ett misstag i en internationell överföring. Pengarna är åtminstone inte når mottagaren. Jag har lite forskning och fick reda på att du kan ge i ett sådant fall, sin bank en "sökfråga". Kontrollen sedan var pe

köpte fynd & comma; reclaims & comma; inte längre vorrätig- skador o & period; bara pengar tillbaka & quest;

som ni ser här: du köper i Online Outlet en dyr produkt till ett förmånligt pris, är detta en kort tid defekt klagade, produkten finns nu bara ordinarie pris återförsäljare erbjuder återbetalning. Borde inte skona få, eftersom produkten finns fortfar

Dålig internetuppkoppling: Jag har chanser att få pengar tillbaka & quest;

Jag fick själv förra månaden en Wirless Internet Stick med en mobiltelefon leverantör och nu arg om vansinnigt långsam Internet-anslutning, som egentligen är en skam. Jag har på få möjligheter pengar tillbaka och få ut särskilt något från 24-månaders