B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

sjukdom barn Hälsa social rehabilitering undantag barn & plus; social trygghet 2012-10-28

God morgon & comma; Jag är en medbrottsling under rehab min son om pensionen även efter 4 veckor har fortfarande hälsa och socialförsäkring & quest;

Advertisement

Min son godkändes en rehabilitering av DRV. Beviljas var också en kamrat och ackompanjemang av syskon. Jag kommer under hela rehabiliteringen av min arbetsgivare "isolerad utan lön" och få nettolönen förlusten efter avslutad rehabilitering av DRV tillbaka. Båda barnen har sjukförsäkring genom mig. Följer med barn och jag har fortfarande hälsa även efter 4 veckor och socialförsäkring? Jag kommer inte att göra känsla av de senaste bidragen och även Internet ger till motsatsen.

answers

Hej!

för ett svar du behöver mer information om hälsa obetald ledighet:

lagstadgade eller privata sjukförsäkringar?

Familj försäkrad om medlemmar?

Obligatorisk försäkring som arbetstagare? Eller frivillig sjukförsäkring som anställd (vid högre bruttolönen)?

hälsning

RHW

Ja de är.

Titta här: http://www.ostseestrandklinik.de/Seiten_Zusatzinformationen.aspx

I den sista tredjedelen av texten under "Hur brutto ersättning för förlust är sjukförsäkringen?" förklaras i detalj beräkningen.

Related questions

God morgon & comma; efter framgångsrik resterande skuld privat konkurs I period på 25, 03 och period, 2014 av G

God morgon, efter framgångsrik resterande skuld privat konkurs jag 2014/03/25 kostnadsredovisning av domstolen i mängden 1265,31 få. Av sjukdom har jag glömt bort detta. Nu fick jag den dagliga post via kronofogden, som kräver denna summa. Kan jag se

God morgon & comma; Jag vill göra mig glad självständigt och fortfarande letar efter en sjukförsäkring & comma; du har ett tips för mig & quest;

Inom den privata sjukförsäkring jämfört med den lagstadgade bidraget beräknas på olika sätt. Men nu skulle intressera mig, eftersom priset är viktigare för mig, vad privata sjukförsäkringar kan åtminstone kostnad. En överläkare sjukhusvård och sådana

Driftskostnader & comma; God morgon & period, Idag fick jag min elräkning 2012

och nu vet inte om jag har att betala extra eller inte ... Jag gör mig tyvärr mycket svårt det är att verstehen.Es följande sammanfattning: uppstått driftskostnader 1525.25 minus driftskostnader rikta förväg. -2112,96 Delsumma: -587,71 Uppvärmningsko

Ingen fråga och komma; men: vill du God Jul & comma; förhoppningsvis matcha gåvor - inget utbyte

Hej tillsammans, ingen fråga, men: Jag önskar er alla en god jul, skulle vara trevligt om de gåvor passar bra, och inget utbyte (? Eftersom det finns förmodligen en omställningsperiod) krävs, annars är det kallas av kvitton, titta. Fram till dagen, ö

Ingen fråga och komma; önskar dig en God Jul & comma; hoppas du är väl & comma; Freu mig på användarmöte och exkl;

Hej, idag har jag önskar er alla God Jul här, hoppas du är alla väl, och du hade en trevlig julafton. Jag ser fram emot mycket på användarmöte, skulle vara trevligt om jag kunde lära känna dig personligen. Hej pension kvinna Alla lyckönskningar går n

Goda Funds & comma; investera i fastighetsvärden och strävan;

Hej. På grund av eventuell inflation jag hittade fonder att investera i fastighetsvärden och därmed ge skydd mot inflation. Mina frågor: Är dessa medel ett effektivt botemedel mot inflation? Och i så fall, vilka medel är i området väl? Tack på förhan

God dag & comma, din vänliga guide & comma; sedan augusti 2010 Jag är skild från min make & period; Jag var un

Sedan augusti 2010 är jag av min make geschieden.Im april 2008 flyttade han ut. Jag var från det ögonblick ensam i landet och fortfarande är. (Min mamma hattte gett mig min preliminära arvtagare till!) Jag bor med 3 barn witerhin det lilla huset! Nu

Goda Funds & comma; som specifikt fokuserar på teknikutvecklingen och strävan;

Hej! I Barcelona bara Mobile World Congress kommer att hållas, alla möjliga tillverkare närvarande på sina senaste tekniska landvinningar. Utöver själva utrustningen intresserar mig fonder som fokuserar specifikt på lovande tekniktrender. Det finns s

Biotech i det långa loppet återigen en god investering & comma; att satsa på denna industri & quest;

Biotech som vissa investerare scored dåliga resultat på detta område. Är det nu rätt igen för att ta denna industri till portföljen, vad tror du? biotech Jag anser en bransch som bör ranwagen endast kännare. Jag vet att vissa sjukvårdare och apotekar

God dag & comma, kan vara flera lån utan att ta ränta & quest;

får du där i Nordrhein-West falla, kredit utan ränta! I slutändan betalar / får för varje lån intresse. Huruvida del är 0% finansiering och köpesumman är sedan för hög eller om det är sharia-kompatibel lån / inlåning, där du betalar i slutändan mer /