B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

sjukförsäkring Lag social trygghet sjukförsäkring & plus; Sjukförsäkring SGB Book V 2017-09-07

GKV arbetar med kontrakts läkare - har inte rätt till fritt val av läkare och strävan;

Advertisement

Mitt försäkringsbolag har informerat mig om att de arbetar i ortodonti med kontrakts läkare tillsammans. Om man inte har rätt till fritt val av läkare. Är det tillåtet för att man sedan eventuellt du måste betala om du inte väljer de som föreslås av försäkringsbolaget läkare eller försäkringsbolagets resultat inte accepterar? Jag är väl medveten om att den valda läkaren måste ha en sjukförsäkring licens.

answers

Hej!

läkarna Health Service är kontrakts läkare. Mellan dessa finns ett fritt val. De kommer att ge dig en uppsättning lagstadgade förmåner.

Det är inte förbjudet enligt fonden med enskilda läkare överens samarbeten och sedan ger högre prestanda. Inom området för Orthodontics mig är dock inte känd.

lycka till

Barmer

Jag håller med den version av Barmer.
"Kan ha att betala något som" din bedömning att man inte återspeglar situationen.
Du har ** alltid ** något att betala inte bara eventuellt.
Medlen gör att begränsa kostnaderna. Vem går nu till tandläkaren eller ortodontist, som bör vara klart att han får ett lagförslag som kan vara 5000-100000 €. Genom en enda signatur till tandläkaren kan vara helt förstörd. I många fall är tjänster som erbjuds som inte är medicinskt nödvändigt, därför faller inom området skönhet Surgical. Närmare bestämt är tandläkarna tränas av dina associationer hur man argumentera.

Related questions

Riester kontrakt & period; Har vi rätt att ersättningar och strävan; Man och hustru har vardera ett avtal och exkl;

Jag är berättigade till ersättning Arbetslös utan lön / prestanda. Få delinvalidpension. Jag får ersättning? Min fru: tjänsteman. För närvarande på lämna! 2 barn. Är hon rätt till ersättning? Tack! Du är både titeln. Men du bara så länge du hänvisar

När du har rätt till ett undantag brev för egenavgifter på läkare och strävan;

Exakt när du kommer att vara berättigad till befrielse bokstav för egenavgifter på läkaren? Jag har hört att du kan bli av med de extra kostnader under vissa villkor, om de svarar för en viss inkomst. Om denna siffra är korrekt? Record 2% av din årli

Om du prata med läkare och strävan innan du fyller i BU-programmet;

Är det lämpligt att en genom att tala med läkaren, de hälsoproblem som påverkar BU? Eller om du måste göra det inte nödvändigtvis? Jag når även till meddelandet om mig. Miljoner kontrakt har enligt min mening problemet att hälsofrågor inte korrekt be

Rätt till pension efter 5 år och strävan;

En god vän börjar nu disputerade och är av denna anledning sedan 01.04. inställd på universitetet. Kampanjperioden är 4 år. Han berättade att han kan frigöra sig från den pension för denna period, eftersom dessa kommer att betalas ut först efter 5 år

Hur ofta tillfälliga kontrakt kan förlängas upp till en vara på obestämd tid och strävan;

Om arbetsgivaren ett jobb bygger igen på tillfälliga kontrakt och utökas så att, när är slutet av det och du har rätt till ett avtal på obestämd tid? http: //www.finanzfrage.net/frage/befristung-von-arbeitsvertraegen-wie-oft-verlae ... varit här någo

Betalar kostnaderna sjukförsäkring resa om du måste regelbundet flytta barn till läkare och strävan;

Min flickvän kör 3-4 gånger om året 350 km långt till sjukhuset eftersom hennes barn endast kan behandlas på ett tillfredsställande sätt. Det har hittills betalat resekostnader alltid själva, skulle de inte ha rätt till ersättning från sjukförsäkring

Rätt till ekonomiskt stöd från staten och strävan; Z & period, B bostadsbidrag etc & period; & quest;

Käre GEMENSKAPS! Min situation: I (24) från NRW har en färdig Berufsausbildun och är för närvarande på en utbildning college, som jag kommer att lämna under 2014. Juni examen. Oktober 2014 Jag ska börja med mina studier. Eftersom jag har ingen rätt a

Om arbetstagarens rätt till vinst i hans företag och strävan;

En anställd frågade mig om han har rätt till en andel av vinsten, men i arbetslivet finns det ingenting om detta. Men det där ägande. Kan du svara på frågan om min fråge? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begä

kan vägra sjukförsäkring betalning & comma; om jag hinna yttrande flera läkare och strävan;

Hej. Eftersom jag har ljumske smärta, var jag i förra veckan med en kirurg. Den kunde inte hitta något och säga att jag vill bara ta en paus utan sport. Men jag har redan och det har ingenting används. Så jag vill återigen till en annan läkare. Kan f

Måste jag betala för sjukförsäkring lägre avgifter om jag skulle begränsa mitt val av läkare och strävan;

Finns det sådana avtal vid kassan eller i PKV där drinsteht som läkare måste du besöka al först? Vid beslut om en sådan hastighet, kontantbidrag för mig faller som patient? När GKV: Första GP, då remiss till en läkare, annars faller med varje ny läka