B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-09

Gjorde Starter Kit EURO 2001 redan vid ett värde som erhålls & quest;

Advertisement

Jag råkar detta Starter Kit funnit med mig, har jag då inte behövde honom. Är detta nu värd mer än de var 2001? Content = 10,23 20DM.

answers

Vanligtvis kommer du förmodligen att kunna hitta bra som något värde vinst för startpaket. Mynten är kommersiellt tillgängliga, de också kommer sannolikt att repad ens något de verkligen gnugga tillsammans i påsen. Detta minskar värdet av ett mynt samlare ändå oerhört.

na när det finns 10 Euro 23, så det finns fortfarande 10,23 euro.

Men om det är fortfarande orignialverpackt finns det möjligen ett mynt samlare som för vissa är extra. Frågestund ett mynt återförsäljare.

Titta här, eftersom det säljs för 12:48.

http://www.shop-in-de.de/search/euro%20starterkit/i-1-5878/q129036/1/0/20/

Related questions

Hur mycket är Starter Kit i Euro värde & quest;

Jag har fortfarande ett startpaket av 2001/05/14 i originalförpackningen (10,23 Euro - 20 DM) Och jag vill veta om det nu har blivit mer värde just nu.? Tack på förhand. Du har tur om du får det nominella värdet på ebay. Har just satt till fel land.

400 Euro jobb plus andra skatter och komma; Försäkring & quest;

Hej! Jag är student och har tid för en 400 Euro jobb. Nu finns det möjlighet, förutom att starta ett nytt jobb för mig. I detta kommer jag nu att hjälpa bestämma hur många timmar per vecka ingår i kontraktet. Min fråga är nu, vad som skulle vara bäst

Erbjuda Sparkasse - Deka fond sparplan från 25 euro per månad - det är vad min gudson & quest;

Jag fick ett erbjudande om Sparkasse, en Deka fond sparplan från 25 euro i månaden. Nu anser jag ger mig till min nya gudson (3 månader gammal) när jag anspare detta belopp till honom upp till 18 år, det kan fortfarande komma samman vad. Tar du det f

400 Euro jobb i ett annat yrke och komma; quest vid generellem anställningsförbud &; & quest; & quest;

Hej! Jag arbetar som pedagog i skift i en ungdomsvälfärdsinstitution !! Eftersom jag är gravid, jag fick från min läkare en allmän förbjuden !! Detta är dock lidande bara på grund av skiftarbete och arbetar med ungdomar från psykiska störningar. En a

Euro nu i dollar utbyte mot god växelkurs & quest;

Jag Fleig i nästan två månader i USA. Idag läste jag av en slump att euron mot dollarn snarare har ökat i värde. Är det vettigt nu att byta på grund av den goda växelkursen lite pengar i dollar? Eller man kan förvänta sig att priset är kanske ännu bä

spelar en 400 Euro jobb ingen roll i skatte- och socialförsäkrings & quest;

när jag svarar på en 400 Euro jobb, förresten, som sedan har ingen inverkan på min kontroll, min sociala trygghet? Om intäkterna från en sådan jobb helt fristående från min andra inkomster? Om du har en riktig mini-jobb med en 2% skatt och bidrag til

Aktier av Rathgeber - är verkligen en och tid, 900 euro per bit värd & comma; varför så dyra & quest;

Har verksamheten avsnitt aktier av Rathgeber till 1.900 euro sett pjäsen, varför är de så dyra? Om pengarna verkligen värt det? som bara delas aldrig UDN därför aktierna har stigit sowiet. Också ha Meiller gmbH en kontrollerande aktieägare, med ännu

Schweiziskt bankkonto i euro - vilket skulle, & kommatecken; om euron försvinner och quest;

Hej! Jag leker med tanken på en rättslig schweiziskt bankkonto. Att avstå från valutarisker, skulle jag vara glad att bära mitt konto i euro. Någon som har en idé om vad som skulle hända med mina euro i Schweiz, om idag skulle hållas reform natten va

Avtalsperioden med inkomst under 350 euro per månad &; Hur högt kan inkomstskatten komma & quest;

Hej! Jag är en mamma till tre barn och är försäkrad med min make. För tre år jag registrerad som frilansare, och det förflutna 2009 var det första året med en vinst, men jag har fortfarande under 350 euro i månaden. I förhållande till inkomstdeklarat

Jag har en biljett från Schweiz få & comma; Jag betalar & comma; bara de kräver betalning i euro vid en ogynnsam marknad & comma; vad gör & quest;

Jag bor på den schweiziska gränsen och vill betala 250CHF i CHF, men som skickade mig en banköverföring form i Euro, så jag fick en sämre nuvarande takt, det vill säga 1,0 € 3 i stället för närvarande 0,91 €. Kan jag einbezahlen nuvarande takt, eller