B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

USA Tyskland revision titel revisor 2014-01-02

Giltighet CPA i Tyskland & quest;

Advertisement

Hej!

någon vet vilka åtgärder som behöver vidtas för att den amerikanska CPA (auktoriserad revisor) i en jämförbar titel i Tyskland, för att kunna fungera som revisor. Jag ska antar automatiskt att du helt enkelt inte kan förvärva i USA CPA och därefter i Tyskland bara kan leda till att revisorn?

answers

Nej, som förmodligen inte bara kommer att fungera, det är verkligen i grunden förhördes mångsidig kunskap. Dessa två punkter är inte kompatibla. Du måste göra WP helt ny i Tyskland redan.

detta är en komplicerad process.

du kan ringa sätta dig bredvid få svar på denna fråga:

  • arbeitsagetur
  • Statliga utbildningsministerier och Kultus
  • Auswärtiges amt
  • ambassaden US
  • KMK

den senare har följande webbplats: http://www.kmk.org/zab/unsere-aufgaben.html.

Det finns en plats i centrum av Bonn (på rekryteringsföretag erfragbar) eller regionalt i de nationella ministerierna. dessa är frågor för arbetsgivare, för en försäkran om att en utländsk. är värt titeln. du kan skriva till även privat.

bara så att du får en offic. skrev för uppskattning.

Related questions

Bauservice Salzburg & comma; är nu representerade i Salzburg och inte bara Tyskland & quest;

Maila till adressen för min ansökan? du förtjänar i Österrike mer än i Tyskland? Den Bauservice Salzburg själv vet jag inte nu, men jag har du lagt till en länk från Salzburg konstruktioner. På grund av meriter, jag tror det, tjänar som en i Österrik

Arbete utomlands - det är vettigt att hålla en bostad i Tyskland & quest;

Jag kommer att arbeta i framtiden för några år utomlands. Är det fortfarande kvar vilket innebär en bostad i Tyskland när de inte regelbundet pendlar men mer är det? Jag överväger hemvist för mina föräldrar visar en andra bostad. Frågan är vad du vil

Vad behöver hända Tyskland & quest;

Hannovermässan var alltid en slags ekonomisk och Zukunftsindikater i min mening. Den här gången, utställarna hade gott om utrymme, vilket inte alls är ett positivt tecken. Är det inte på tiden att sker en omprövning i Tyskland, att en gång Innovator

Icke-kontaktnummer med kort som redan finns i Tyskland & quest; Vad händer om stulet och sol, förlorade & quest;

Kan du redan betalar i Tyskland med kontakt betal- eller kreditkort. Vad händer om kortet försvinner och du kommer inte ens låst. Kan sedan betala en tredje part den? Ja, det finns i D: http: //www.stern.de/wirtschaft/geld/mit-karte-kontaktlos-zahlen

Betald praktik i USA och sol; Hur mycket skatt och hur mycket jag kan ta med mig till Tyskland & quest;

Hej alla! Jag är i följande situation: Jag är bosatt i Tyskland, är i slutet av mina studier, men kommer att slutföra en sex månaders betald praktik i USA före avregistrering (i Pennsylvenia). Nu min fråga (s): att tillämpa denna skatt är klart för m

Kan du lätt som utlänningar som arbetar i Tyskland & quest;

Kan en utlänning av en socialförsäkringskort har lätt att arbeta i Tyskland, eller om du måste abonnera någonstans eller att göra arbetsgivaren? Residens för arbetare är inte i Tyskland, men i ett EU-land och anställningen är begränsad. Bin för alla

Pension utomlands kan erhållas & comma; tills du har arbetat hela livet i Tyskland & quest;

Är det verkligen möjligt att man kan använda sin pension senare utomlands, om du har arbetat nästan hela sitt liv i Tyskland och betalas till pensionsförsäkringen? Måste fortfarande registreras i Tyskland en bostad eller något? Pensionerna betalas äv

Ner betyget Tyskland & quest;

Standard & Poors har verkligen nu tänker högt, och Tyskland att dra tillbaka AAA. Kan det vara så att dessa idéer är i själva verket, som skapats i bilden enligt ett slags lotteri process? ;-)) Om tidpunkten för senaste nedgraderingar man tittar på,

Barnbidrag i Schweiz trots barnbidrag i Tyskland & quest;

Hej, jag är inte säker på om jag flyttar till rättssäker marken när jag bekräfta att jag inte får barnbidrag och behöver akut hjälp. Mitt ex lever under flera år i Schweiz och i Tyskland I med vår 11-åriga son. Vi har gemensam vårdnad. Jo jag skickad

Hur man kan tjäna betalning av en schweizisk holdingbolags till Tyskland & quest;

Jag är en tysk medborgare och bor, arbetar som frilansare i Tyskland och versteuere i Tyskland. Nu har jag möjlighet, utöver min frilansuppdrag för att förvärva ett bolag aktie vid ett schweiziskt holdingbolag. Det råder ingen tvekan om kreditvärdigh

0
Views
0
Ccomments