B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-28

Gewährleistungsbürgschaft vanligt eller ovanligt strävan efter hantverkare prestanda och;

Advertisement

En vän till mig vars fru arkitekt, berättade för mig att jag skulle lämna mig utfärda en prestandagaranti i förnyelsen av dörr och fönster.

Nu har jag verksamheten skrivit och berättade att inte gör det. Det är ovanligt. Vilket är det?

answers

Så vitt jag vet, gör det; men bara på frivillig basis! Om uppdragstagaren inte deltar därför förlorar dig! Du bör innan byggprojektet du sedan behöver arbeta kontinuerligt; men även då det fortfarande frivilligt; du bara hade haft sedan större chans att få det, eftersom entreprenören vill ha jobb och han kommer säkert att vara där mer beredd att bevilja garantin, som om den redan har utfört jobbet.

Garantera från fabrik leveransavtal: Ansvaret för materialfel och defekter reglerar civillagen. Dessutom finns det ingen skyldighet att tillhandahålla ytterligare en garanti.

Läs dig den här gången nu. när hantverkaren, panten kommer inte att gå in i, det är i princip i samband med nackdelar.

Enligt min erfarenhet kommer du säkert inte komma överens med 12.000 euro som mog112 skriver som en ytterdörr träffas redan att boka med 3000 till 4500 €. grov näve formel för fönster styck är minimitider 1000-1500 euron. eftersom du vill att du inte har signatur normal glasade fönster eller?

http://www.deutsche-handwerker.info/index.php?option=com_lexikon&id=30

Hur mycket EUR, den totala byggprojektet?

Var det 12.000 euro (vilket förvisso värderas högt) som civillagen kompatibel femårsverkställighetsgaranti på 5%.

För en bank garanti dokument på uppskattad så 600, - euro, utställningen ensam kostar femtio, hantverkaren också ut av sin bank med Avalkosten av vanligtvis 2% av garantin ...

Har du under de närmaste 5 åren efter avslutad byggnadsverksamhet en garanti, så bara kalla det för hantverkarna, rättar han bristen och gå!

Förresten, mitt argument 200.000 eller euro börjar krok byggkostnaderna, men tills dess kan ni bo mycket lätt :-)

Related questions

Hur gör man ett fast pris för hantverkare prestanda från & quest;

Hej. Jag presenterar ett citat från en bok skrivare. Sitt hantverk prestanda gör en av flera produktionssteg från. Det handlar om en produkt som jag vill sälja senare. Således jag upplever inga obehagliga överraskningar och kan beräkna kostnaderna bä

Donera din närvarande mer än vanligt i och strävan;

Korsa ditt hjärta är din generositet så nära julen större än året? Jag befinner mig att läsa överklagandena för närvarande korrekt. Jag skulle vara intresserad, så du / Donationer tid påverkar julen genom att annonsera överallt. Eller vill du bara ti

Vilken ersättning för hantverkare prestanda kan avtalas & quest;

Mir är ännu inte klart för att ge ett fast pris, ett fast pris och ett enhetspris skiljer sig åt. Vem kan ge mig detta, viss information? Fast pris och fast pris handlar om samma sak. En fast, klumpsumma för ett visst jobb. Utan hänsyns om Handewerke

När man har rätt att köpa när endast reparation och strävan efter hemförsäkring prestanda;

Om du har bosatt sig på hemförsäkring skadorna-vad som gäller här i förhållande till betalning av försäkringen när man betalar endast reparation när man måste vara lika vad man ska köpa nytt? Gehts sedan inköpsdatum? Vanligtvis betalas för eld, vatte

Platinum kreditkort av sparbanken för 250 & comma, - Euro - det finns billigare och strävan efter samma prestanda;

Min Sparkasse visade mig en Platinum kreditkort, stor sak. De har en hotline, och tar hand om allt! Man kan som påstådda order teater, konserter, etc. inte är -de annars skulle få. Också en stor försäkringspaket är includiert. Men 250, -! Europa någo

reglera översyn av avlopp från skatt - ja eller nej och strävan;

God dag, är en översyn av avlopp för husägare dras från skatt, eller inte? Jag har nu hört två olika åsikter om detta. Det råder ingen tvekan om att det faktiskt något förnyades eller gjort bra, men egentligen bara om översynen. Ha en bra kväll och t

Vill mig nya energibesparande kylskåp köpa & comma; Jag kan göra och strävan hävdat beträffande skatter;

Jag vill köpa mig en ny energisparande kylskåp, kan jag minska kostnaderna på något sätt brottas med skatter? kanske jag kan göra ett hantverk kostar skattekontor eller så hävdar införlivandet i köket? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kom

Trädgårdshjälp - hushåll tjänst eller hantverk prestanda och quest;

På grund av en städerska som kommer regelbundet till morföräldrar, är hushållstjänster redan redovisas i deklarationen. Kan du starta en trädgård hjälp som hantverkare prestanda? Det finns såvitt jag vet, ett tilläggsbelopp, skattelättnaden effekt. S

Skoskåp gekauf & comma; en av anläggningen som hantverkare priser & quest; Det skulle vara bra för mina skatter och period;

Jag köpte en skohylla. Hur är det nu, en av anläggningen som hantverkare kostnader? Kan jag hävdar i skatter som skulle vara bra. Monterings prestanda möbler installation 15.02.2010 (http://www.kuerzer.de/hndl2010) Bilaga 1 är v efter den relevanta B

Kredit för oanvänd hantverkare effekt vid egendom att köpa

Jag betalades ett avtalsenligt garanteras men onödiga hantverkare prestanda hem köp med en kredit. Motsvarande belopp redovisas i brutto och netto (moms). Hur mycket pengar är för mig? Varför moms om farkosten prestanda systemet säljs med fastighetsp

0
Views
0
Ccomments