B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-10-06

genomföra en kreditförsäkring på 0 procent finansiering & quest;

Advertisement

Jag fick ett bra erbjudande med 0 procent finansiering. Allt jag kan sluta med en kredit Versicheurng så jag täckt om jag kunde bara inte har råd med priser. Ska jag göra det? Tack

answers

Jag kan bara ansluta högtalarna mig där. Denna försäkring är onödig och det är också förbjudet - detta är en så kallad kopplingsförbehåll och som är förbjuden i Deustchland. Om du vill skydda din familj ok - men en bilfirma är att säkra en bank skitsnack - om du inte kan betala / vill de har till syfte att köpet

Jag skulle absolut rekommendera mot det. En sådan försäkring är en verkligen till dem som behöver det minst. De är för dyra och helt enkelt onödigt. Vissa leverantörer kombinera den gynnsamma finansierings tyvärr på försäkringen. Om du inte abhscließt, du också få någon billiga krediter. Men ändå, skulle jag inte göra det. Inköp föredrar en på annat håll.

Nej. varför även? antingen du är säker på att du kan betala, då försäkringen är onödig. du inte är säker, låt fingret av verksamheten.

en försäkring av detta slag är bara pengar att göra för mig.

Related questions

Inköp av 1000 euro på Inhofer & comma; betala kontant eller använda kredit med noll procent finansiering & quest;

Jag planerar Inhofer på möbler inköp på 1000 euro. Jag skulle kunna betala i baren, men fråga för närvarande ett lån med noll procent finansiering, som skulle vara billig eller vad tror du? Ska jag använda tjänsten? Finansierings kostnader såsom ränt

Vad händer när en kreditkontroll för en noll procent finansiering & quest;

Vad händer när en kreditkontroll för en finansiering noll procent? Är således en Schufa query menade? Gjorde det examen för kundernas nackdelarna? vara försiktig med är inträde utgår endast om den placerades som ett meddelande! ofta en sådan begäran,

Noll procent finansiering för elektriska poster - vad är haken & quest;

Det finns många hemelektronik butiker och online-butiker som erbjuder en så kallad noll procent finansiering om du handlar med dem. Det verkar på något sätt vara för bra för att vara sant. Var är haken och det rekommenderas att komma till sin dröm TV

0 procent finansiering och komma; ett fynd & quest;

Är de tjänster som erbjuds av de stora Elektronnik marknaderna nollpunkts Pozent finansiera real deal, eller är allt bara "hot air" och tidigare läggs till priset? be försäljaren att "alternativa". be honom särskilt efter nedgången i k

Vad är haken med noll procent finansiering för bilar-kvaliteten på bilen är dålig & quest;

Kan vi anta att endast bilar erbjuds till noll procent, vilket annars skulle vara osäljbara. Eller vad är haken när jag läser, ingen handpenning, noll procent finansiering? Systemet fungerar så här: Med finansieringen noll procent du gör ett köpeavta

Noll procent finansiering

Har ingått ett avtal för ett kök på 27.03.13. Avtalet skulle träda in i en del av köpeskillingen som en deposition via banköverföring. Balansen ska återbetalas som banklån med 0% finansiering. Nu ville jag att häva köpeavtalet. Enligt Möbelgeschäft i

Är det vettigt med ett kreditkort på medellång sikt för att finansiera & quest;

Jag tänkte att en men i själva verket kan finansieras med hjälp av kreditkort över dess faktiska redovisningssystem Dessutom, till exempel, att en ny LCD-TV köp. Vet du hur hög räntan på Mastercard i detta fall skulle vara? Som har banker på olika kr

betala O-procent finansiering eller kontanter och rabatt förhandla & quest;

Hej! Jag vill köpa mig en ny TV och ville ha mig för att faktiskt be om en finansiering 0 procent, eftersom det faktiskt nu erbjuds av många stora Elektrofachmärklten som Saturnus eller Mediamarkt. Nu har jag men spetsen fick att en bättre bör zaheln

Är en tillbakadragande från Rieser finansiering för pension till 100 procent skattepliktig & quest;

Är ett tillbakadragande från Rieser finansiering skatt för pensionen till 100 procent? Den Riester pensionen är skattepliktig eftersom vinning gynnades genom befordran eller Stuervorteil. Så inte bara utbetalning av medel, men hela pensionen. Den Rie

Takläggning ordning kan inte genomföras på grund av brist på finansiering - Jag begår avtalsbrott & quest;

Jag har 2 år innan ett nytt tak från taket tecknat utan exakta konstruktionen, nu är det så att jag inte kan på grund av min ekonomiska situation, arbete för att utföra det. Måste jag oroa sig för någonting sätta mig i räkningen jag kommer eftersom d

0
Views
0
Ccomments