B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pension funktionshinder svår förtidspension grad av handikapp funktionshinder och plus; GDB 2017-09-13

GDB 60 i 2014-61 i pension & quest;

Advertisement

Kan enligt den nya pensionsreformen 2014, en person med funktionshinder av graden av handikapp 60, efter 35 år av bidrag, gå med 61 utan avdrag i pension?

answers

Jag är i en liknande situation, - inte hittat ett svar i diskussionerna i media och TV i dag. Ändå reform är inte slutgiltig, i alla varianter är fortfarande diskuteras. En konkret information, endast respektive försäkringsbolag (Beratungsstelle LVA, BFA) geben.Rentenauskunft förfrågan! .VG Martha.,.

Till slut som kommer. Om inte för pensionsreformen 2014, då i 2024. Så ditt tålamod!

Efter min kunskap (jag var men under koalitionsförhandlingarna inte finns) inte är planerad att ändra ålderspensionen för gravt handikappade, hade bara hört och läst i tidningen att tee fria pension med 63 J för försäkrade med 45 års arbete är att införas och invalidpension ska förbättras med gravt handikappade pension är förmodligen inget planerat. Därför skulle du skulle födas 1953, pension möjligt från en viss handikapp 50 och 35 års försäkring, tidigast 60 år och 7 månader - men då med 10,8% pensionsavdrag eller 63 år och 7 månader, men då utan avdrag.

Min gamla glaskulan har blivit blinda, men Amazon skickades inte i tid på grund av att strejka.

Grunderna för morse jag har sänts till komposten och medicinmannen som bor intill och från kycklingben kan ha läst, är redan i julhelgen.

Jag är ledsen.

Man kan inte äta innan djuret dödas en stek.

Kanske, men kanske inte! Hälsning Z ....

Related questions

Hej Jag är född 1955 GDB 50 arbetsperiod i 42 år &; När kan jag gå i pension & quest;

Svara när jag kan retire'm född 1955 Gdb 50 och har arbetat i 42 år. Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Tullipan om du har invaliditetsgraden 50 har vid pensioneringen, då du inte ka

Ålder 55 & comma; GDB 50 & percnt; & comma; när så snart som möjligt i pension & quest;

Min make, född 06/1958 med GDB 50%, kan peka så tidigt som möjligt i pension? Tack för svar Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga. Kompetent, av certifierade läkare. Begär nu: www.expermondo.de När pension miniräknare Deutsche Rentenversic

Jag är på 7 & period, 9 & period, 2014 & 63Jahre period, som det ser ut för mig med pension: & quest;

Pension vid 63 med 46 år av bidrag Unionen och SPD har kommit överens om i sina koalitions förhandlingarna om ett avgångspaket. Efter tee fria pension bör verkställas på 63 efter 45 års bidrag. Ingenting har ännu inte antagits, så bara ha tålamod !!

Vän har en hög GDB av 60 - det kan alltså tidigare pension & quest;

Min vän har en grad av handikapp 60 - kan nu gå i pension tidigare? Som är åtminstone 60, 35 år av försäkring har och har en gravt handikappad, rätt till pension har på grund av svår funktionsnedsättning. Den fullständiga pensionen börjar 63: e För v

Jag är 55 år och komma; har 50 GDB & comma; är kontinuerligt försäkrade sedan 1976 - när jag kunde gå tidi utan påföljd i pension & quest;

Jag har en annan utgång på din fråga som Zitterbacke. Vilken är just nu, måste du räkna ut själv. Åldersgränsen för en tee-fri pension för personer med svåra funktionshinder höjs för årskull från 1952 gradvis från 63 till 65 års ålder. Detta betyder

Kan jag på 63, går under följande omständigheter i pension & quest;

Jag hänvisar sedan 2003 en sjukpension och är gravt handikappade med 60 procent. Om jag inte hade varit pensionerad EU, skulle jag ha gått i pension utan avdrag med denna grad av invaliditet på 63 år. Länge sedan informerade mig den pension som min E

Skatter i EU pension & quest;

Jag får 1226 euro netto EU pensions. Måste jag betala skatt daruf? respektive som uppgår till EU pension jag skulle behöva betala skatt? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de So

Om den stora änkepensionen justeras också årligen regelbunden pension & quest;

Min man avled efter 33 års äktenskap sex månader sedan efter en lång tids sjukdom. Eftersom jag har hand om honom länge har jag inte arbetat och nu bara den stora änkepension som intäkt. Nu skulle jag vilja veta om jag också dra nytta av den omställn

Erkännande av Riesterrente den Gesetztliche pension & quest;

är det sant att en senare kredit ackumulerade Riesterrente till den normala lagstadgade pensionsåldern, som kommer att dras från detta? Om så är fallet, varför gör de även en Riesterrente? är det sant att en senare kredit ackumulerade Riesterrente ti

Jag har en invaliditetsgraden på 70 och 36 år professionell & komma; Jag kan redan gå utan avdrag i pension & quest;

Hej Regina11, Du schreben: Jag har 70% svår invaliditet och 36 års anställning. Kan jag gå utan avdrag pension redan? Jag är 51 år gammal, byggd 1964 Svar: Utan avdrag i förtidspension inte kan vara möjligt med 51 år! Klicka på följande länk för DRV