B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-08-12

Gåva och skuld

Advertisement

Hej!

Jag har en fråga:

Ett hus ska presenteras, värde = € 700.000, laddar det € 250.000 inteckning på huset. Vilket belopp utelämnas gåva?

Tack.

answers

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Det är sannerligen detta är "värdet" av ärendet. Således, naturligtvis, minskar inteckning värdet, och därmed skattetrycket.

Återvinningsvärdet minus inteckning.

Avgörande är mängden nettoförvärv. För bolån allt beror på hur högt dessa fortfarande denominerade.

Det beror,

  • Vad menar du med "värde"
  • om avgifterna ska gå vidare med
  • där släktskap donee för Schenker står
  • om det fanns Vorschenkungen.

Related questions

Hej & comma; Jag hoppas att ni kan hjälpa mig och exkl; : & Rpar;

Så min fråga är om jag måste betala present till mitt hus, som jag byggt med min dåvarande pojkvän! Vi har byggt huset 2000, splittrades 2004 och jag måste Dato huset betalas ensam. Nu vill jag huset med en annan bank, men refinansiera utan mitt ex i

Barnets far underhåll skuld ge denna gåva som är lika lätt och komma; gör Jugendamt problem & quest;

Om du vill ge barnet en chans far och underhålls barn fordringar i de senaste 2 åren skulle frivilligt avstå, fungerar det? Eller så finns det problem med socialtjänsten? Naturligtvis skulle barnet mamman också kräva av sociala tjänster inte längre U

Måste jag återigen landa överlåtelseskatt eller gåva pay & quest;

Min son har byggt med sin flickvän i huset och ville gifta sig i sommar. Nu har du en annorlunda och separeras. Hon har medgivit överlåtelsen. Min son skulle (ect banklån, skrivs avgifter.) Alla skyldigheter anta. Notarie rapporter detta i licensavta

Gåva och även en skyldighet aktie

Hej! för mig blir en del av en planerad överföring av äganderätten till en Enfamiljshus efter 2 frågor. Men först bakgrunden: En äldre Lady vill att jag som en granne, och ingen familj förhållande till henne stående person, överförs huset efter henne

att registrera skuld i fastighetsregistret och komma; Förhindra & quest;

Min ex-make, den höga skuldkvoten (underhåll och andra skulder) med mig har vill sina fordringsägare så instruera sina skulder in i fastighetsregistret, så att de får sina pengar. Huset är en gåva från mina morföräldrar till mig, tyvärr, är det fören

Hur kan jag ta bort en negativ Schufa inträde & comma; har redan betalat sin skuld och quest;

Hej! Fakta eller "Historien": Vid 07:05. 2015 Är någon körde in i min bil för mig! (Jag stod och motståndaren olyckan betade min sida längs) - skuld fråga kvittas! Jag hade inte det är nödvändigt att involvera polisen, eftersom jag fick informat

kommer att stiga till en skuld måste för att tillfredsställa förstärkningskompensation & quest;

En man har odiskutabelt efter avdrag för alla skulder vid uppsägning av den lagstadgade ordningen innan Zugewinngemeinschaft en besparing tillgångar 10.000 euro. Maken har ingen vinst, mannen men räknat ut att han har en vinst på 30.000 euro, efterso

Son hade skulder till mamma & comma, både döda och syskonen genom bror kräva pengar från barnbarn

Min ex-make dog 1999 och var enligt uppgift i skuld till sin Mutter.Gleich efter min makes död fick jag ett brev från notarie och syskon ville att mina barn skulle vilja tecken på att de aldrig skulle arvlös av sin mormor, har mina barn inte undertec

Betalning på grund av kreditgivaren och komma; där en annan är mitberechtigt - skulder och strävan;

Jag betalade en skuld på grund av borgenären. Kontot gav mig men en tredje person. Jag visste inte att den tredje personen är mitberechtigt där. Nu borgenärerna vill ha pengar igen. Måste jag betala pengar igen? Du är verkligen gratis och behöver int

Vem ärver hus och hem skuld till barn Wi par & comma; Mödrar fortfarande vid liv

Jag är registrerad som ägare till vårt hus i fastighetsregistret. Det finns för tillfället inte har löpande kreditavtal för huset. Detta har tecknats med min make. Vi lever i ett samhälle av överskott. Huset byggdes under vårt äktenskap. Vi har genom

0
Views
0
Ccomments