B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Legal civilrätt utmätning kontor skatt Inland Revenue & plus; utmätning 2015-02-18

Garnishments orsakar exkl utan en advokat &;

Advertisement

Jag har en tituliertes dom och skulle utan en advokat för att få titeln till skattemyndigheten av gäldenären kan beställa en skatteåterbäring för mig är beslag. Vad ska jag göra? Vem ska jag skriva och vad är innehållet i brevet. Löne kvarstad och beslag konto har letts av en advokat, men jag vill nu mitt minderåriga barn stänga alla luckor och behöver hjälp. Tack för ditt svar.

answers

Debitera dig vid sidan av förbundsministeriet för rättsliga utan formerna "Begäran om kvarstad och beslut om överföring" och "attachment och överföringsuppdrag".

Överflöd dem på rätt sätt och gå med den och din dom tingsrätten. Där betalar du domstolsavgiften för att fästa och överföringsuppdrag och få allt tillbaka. Mer än ett betalprogram du har inte i handen då.

Nu kan du sätta denna begäran i sin tur till domstolen att göra det förstå den bifogade filen och överföringsorder. I ansökningsformuläret du redan har angett, om du ser samma till skattekontoret själv eller blir orsaka leverans av domstolen. du (domstolen och du) fortsätter därmed kommer, när den har fattat sitt beslut.

Och när beslutet är då skattemyndigheten kommer detta hans utmätning deklaration vara. Och om du sedan also're tur det för den underhållsskyldige faktiskt en skatteåterbäring, och om du har mer tur är också föremål för fastsättning.

Låt bättre göra advokat. Du som skulle kunna förklara inte bara tråkig, det skulle i någon som inte alls känner men allt kan eventuellt gå fel i ämnet.

Jag har en dom tituliertes

Exakt vad har du? Vad domen noggrant anger?

Om du vill tjäna upp skattekontoret, då är det inte så enkelt, eftersom då du går ut på en kvarstaden. Och det är inte så lätt. Det tar dig en åsikt. Och jag ifrågasätter att du gjorde.

Så jag förstår fallet.

Din kontaktperson är kronofogden. Du kan inte ens beslagta.

Related questions

orsakar skador - ingen försäkring och exkl;

Hej, jag behöver vänligen dirngend Hjälp! Med mig i december, min matta med lim (för att fästa socklar) totalt skadat en själv hantverkare. Fläckarna är avlägsnas eller. Hantverkaren hade berättat för mig att han har rapporterat förlusten av sin förs

Hyra betalas för sent en gång och komma; nu hanteringskostnader från advokat & quest; & exkl;

Hej Alla, Jag var inte hemma vid en, jag helt glömde att betala hyran. Har detta naturligtvis omlagda snabb möjligt. Mottagande av ägaren men bara på 13 Nu får jag ett brev från min hyresvärd att jag skulle debiteras 80 € (förädlingskostnaderna advok

Min advokat har besvärstiden verpennt & exkl;

Min advokat har meddelat tid för mig mot en dom. Han har, av någon anledning, tills tidsfristen letztenTag faxade grunderna för överklagandet till domstolen. Här har dock han som han då erkände för mig i efter inne fåraktigt, glömmer signaturen på pa

Bil brändes & exkl; Måste jag betala min advokat själv & quest;

Hej alla! Jag var 13 juni 2011 brände min bil på natten. Förövarna kunde inte fastställas. Därför avslutades förfarandet efter ca två veckor. Två månader senare hade jag fortfarande inga pengar reglering engagemang min försäkring bekommen.Trotz. Så j

Ger en fri advokat & quest; & exkl;

Jag är arbetslös får ca 600 € för 3 personer arbeitslöosengeld. 2 Eftersom jag för närvarande sitter med min lilla dotter hemma, men i næsten år börjar jag en utbildning. Har CCA 4000 € skuld, är det så gott som omöjligt att ens i omgångar det löna s

Kan min advokat utan min vetskap helt enkelt dokument till Arge mig rausgeben och exkl; & exkl; & exkl;

Min advokat har precis utan vilket han benachritigt mig rausgegeben på begäran från Argentiere min hålla titel kan han det ??? lg solsken Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.experm

E & period, på advokat nu kräva betalning av 2011 och exkl; Inte redan preskriberad & quest;

Frågan är ovan. Snabbare och billigare rådet om straffrätt. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Fordringar 2011, teoretiskt sedan 01.01. detta år bommade, dock kan det vissa undantag och begränsningar. Presentera ut någr

BU slutade i Nürnberg - Okej eller no-go & quest; & exkl;

Hej alla! Jag tillbringade nyligen en BU (1500 Euro, Optimal taxa (utan abstrakt innebörd och så) för 50 euro per månad) avslutade i Nürnberg. En heders konsult har nu bett mig i en första information-talk, om mäklaren hade då också lika med sälja mi

Behöver jag en advokat obligatoriskt att samla privata skulder och komma; om jag redan har erhållits genom ett domstolsbeslut utfärdat en arresteringsorder mot honom & quest;

Min fd pojkvän är skyldig mig pengar för år. Efter några betalningar finns det fortfarande nästan 2000 €. Genom en IOU kunde jag få ett domstolsbeslut och även en teckningsoption. Detta Jag sändas till den behöriga fogden i Berlin och nu vänta i måna

Finns det ett giltigt förberedande inför en notarie & quest; Lägenhet Sale & quest; & quest; & quest; & exkl; & exkl; & exkl;

Solangsam jag göra mig en dåre. Igår fick jag ett avslag att säljaren drar sig tillbaka och har hittat någon mer för 10.000 euro. Idag får jag mäklare ett samtal: den nya köparen inte har råd så mycket han ville betala mer. Nu kommer jag till serien

0
Views
0
Ccomments