B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pengar Pension krävande garanti sparande pengar & plus; Pension pension garantitiden 2017-10-12

Garantipension tid privat pension

Advertisement

Om de pengar som sparas skulle kunna betala åldras vid en stroke, då det förmodligen inte vettigt att ordna en pension garantitiden, eller hur?

Eller kostnaden för en pension garantitiden kommer endast att dras om du kommit överens om en pension i ålderdomen?

Hälsningar och tack

answers

I början av pensionsfasen du har en fordran på det ackumulerade kapitalet plus ränta + överskott. Att du kan på en gång för att ta ut eller en livränta dig. Om du sedan har kommit överens om en livränta med garantitiden, är pensionen något lägre än utan denna garanti. Själva garantin bör inte ha någon påverkan på belopp som skall betalas kapital.

Niklaus har tyvärr förstod min fråga helt fel och svarade märkligt saker som jag inte har bett.

Så återigen ett exempel på min fråga: Jag betalar i ansamling fasen, en 50.000 Euro. Med överskott, etc. uppstår från början av mina pensioner socialförsäkrings 75000 Euro. Jag vill nu göra allt löna sig i ett svep mig. Bring Me den överenskomna vid start pension garantitiden en nackdel? Får jag betalt kanske bara 75.000 minus ett belopp för pensionsgarantitiden.

Fortsätter med mitt exempel: 75000 euro är en livränta. Nu pensionen är en månatlig 250 euro. Men utan pension garantitiden skulle vara pension på 270 euro per månad. Här jag ta avtalad pension garantitiden en nackdel. Det är klart. Men också den fördelen att pensionen till exempel, 20 år av "säkrat".

Pensionsgarantitiden tjänar de överlevande för att ge, om du dör. Pensionsgarantitiden gäller bara minus tiden, betalades i pension. En pension garantitiden är faktiskt det sämsta sättet. För det första kostar det pengar, för det andra är frågan hur länge.

Exempel: garantipension period av 10 år. Det är förekomsten av pensions början pension garantitiden börjar löpa. Är du fortfarande lever 6 år från pension, får dina efterlevande endast fyra livränta. Resten går tillbaka till den försäkrade samhället.

Det finns nu så att lösa ett problem bättre alternativ. Om du inte har några släktingar eller engångsbelopp skulle behöver du inte pensionsgarantitiden.

Första frågan: Ja, (Om du du redan säker)

Den andra frågan: Ja

Hej Larissa75,

pension garantiperioden är ett extra efterlevandeskydd under pensionstiden och därför reduceras vid inklusion din potentiell utbetalning. Detta är för dig bara vettigt, om du bestämmer dig för en pension och ger dig ytterligare flexibilitet till slutet av perioden för att skjuta upp beslutet. En annan nackdel är inte skapat dig.

Hälsningar ERGO Direkt försäkring

Related questions

Privat Hyra Envers &;: period Bedeutg & period; v period; Garantipension tid & comma; Återbäring U & period; Hinterbl & period; försörjning

Taxan beskrivning av upphandlingen är: grundläggande Rentenversichrung att leva med uppskjuten livränta betalning - med en efterlevandepension vid dödsfall (garantipension och återbäring). Det anges vidare i förfrågningsunderlaget: Vid dödsfall av ve

Granny vill ha min son vid pensioneringen hjälp och komma; vill 50 € per månad och tid; ge & comma; tillräckligt för privat pension & quest;

Min mamma vill stödja sina barnbarn i pension, kommer de att ge 50 euro i månaden, vilket är tillräckligt för en privat pension? Och som det borde investera € 50 för honom? Tack för råd. Ett av de bästa sätten att spara för ett barn är att skapa en f

Om du har någon tid att hitta rätt och komma; hur mycket privat pension närvarande värde & quest;

Normalt får jag en gång om året ett brev från försäkringsbolaget där all relevant information ingår. Men om jag vill kontrollera värdet av min försäkring i mellan, har min försäkring för mig då helst och så ofta som jag vill ge information om status

privat pension start med 65- EUR 50 000 pay & comma; hur mycket månatlig betalning & quest;

Hur mycket månatlig betalning förväntas här, vilka tjänsteleverantörer är bra för privata pensioner? Garantipension tid jag skulle vilja ha 10 år. Den "pension faktorn" från 65 års ålder är cirka 38, det vill säga 50.000 € tio år pension garanti

Om en på en privat pension pension garantitiden överens & quest;

Jag har alltid trott att den privata pensions betalar till döden för försäkringstagaren. Varför erbjuder försäkringar till pension garantitider? En pension garantitiden säkerställer sörjande vid denna tidpunkt pension från försäkringen om försäkrings

tillåta privata pensions springa bidragande eller köpa tillbaka och återinvestera & quest;

Hej! Jag är 30 och har i en försäkrings Kombi en privat pension, som löper sedan jag 25 Din inlösenvärde uppgår för närvarande till 12.200 euro. Överskotten uppskattas till cirka 4,3 procent. Eftersom dräkten är inte längre användbar, satte jag bidra

Kan jag - nära till pension - fortfarande göra något för min privata pension & quest;

Jag snart i pension, för Riesterrente Jag är nog för sent. Kan jag påverka min privata pension nu? Vad pension kvinna skriver är, som annars kunde förvänta sig korrekt. Men det finns också tariffer, där pensionen antingen en minsta tid körs, så då un

Kan jag använda min privata pensions Sale & quest;

Ja, är toppen ... Är fråga som i allmänhet möjligt? Jag tror att jag gjorde för en tid sedan läser det, att du kan sälja pensionen till en tredje person. På vad du har att se upp för? I princip kan du sälja, om det inte stöds av staten, en privat pen

Själv - bättre folkpension eller privat pension & quest; PKV & quest;

Hej! I en tid sedan här dras till den vackra Germering Bayern att ta en sedan länge etablerad företag. Hittills allt går mycket bra, jag närmade nyligen upprepade gånger till pension. Jag är 32 år ung, och tror, ​​eftersom företaget går bra, en bra m

När ska du ta ut en privat pension & quest;

Vid vilken ålder en privat pension bör slutföras och hur sedan spela enbart den stadiga växande medellivslängden? Återigen, ju förr desto bättre. För tillgångar = tid x pengar Men pensionen består av tre olika skikt. Privata livränta är skiktet 3. Me