B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

semestrar räkning Lag garanti resor lag 2015-03-14

Garanti på samma flyg om du har bokat en paketresa tillsammans & quest;

Advertisement

Vi vill flyga med en grupp av 8 personer på semester tillsammans. Allt bokas tillsammans. Efter att ha fått uppgifterna, men märkte vi att vi var uppdelade i två olika plan. Har jag rätt att vi måste alla (samma bokningsnummer) också i samma plan som flyger tillsammans? Vi har att göra med en redovisning jobb. Vi har arbetat med ExtraM en bokning som vi wolltem flyga tillsammans även om det var mer komplicerat att i slutändan betalas endast en person för alla och andra människor att ha betalat innan pengarna.

answers

Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Hallå

har iht webben eller resebyrå bokade? Om 1 wirds svåra att reglera vad. Bästa kontakta researrangören.

Related questions

Bokat flyg med Spanair - Jag ser mina pengar igen & quest;

Jag bokat ett flyg med Spanair. Men nu är i konkurs !! Så vad är mina pengar? Jag ser det igen ?? Eller är avstängd ??? Pengarna troligtvis borta. Även om du kan återbetala efterfrågan biljettpriset, men det är mycket troligt att Spanair har inga pen

Finns det sjukförsäkrings & comma; garanti ger & comma; är att nästa år där ingen ytterligare bidrag & quest;

Stämmer det att det finns hälso- försäkringsbolag, som ger en garanti för att de kommer att göra något extra bidrag nästa år. Vilken sjukförsäkring är, och hur bindningen är en sådan garanti? Jag kan inte tänka mig att även en sjukförsäkringsbolag ko

Flyg till Frankrike eller & period; Ryssland: inklusive moms & quest;

Jag ska flyga för en kund att F och RUS. Nu har jag räkningen övervägas för bokning och ingen utsedd skatt hittades. Har inga flyg? Vad jag har hittat är den post som när bokningsavgift 19% moms ingår (dvs. 15 €). Det finns dock ingen ingår uttryckli

Värt en förlängd garanti för bärbara datorer med 12 månader för 109 & comma, - Euro & quest; Pris & sol; prestanda fair & quest;

Försäkringen täcker skador på egendom som orsakats av: operatörsfel Ground faller sönder, flytande skada utan vittring Brand, blixtnedslag, explosion, implosion, överspänning, induktion, kortslutning Sabotage, skadegörelse, skadegörelse av tredje par

Ingen garanti och ingen gratis reparation för en trasig smycken från Tiffany & quest;

Min Tiffany - armband som jag köpte i oktober 2010, är ​​bruten. Karbinhaken för stängning är bruten. Jag är ingen skyldig känsla och är därför i en Tiffany - gick butik för reparation. De berättade att omkring 50, - Euro skulle kosta. Med tanke på p

Får jag garanti om jag från en återförsäljare för en begagnad varor Köp & quest;

Hej, jag behöver en cykel och är därför på cykelhandlare har varit. Men jag var inte medveten om att du kan ligga ner ganska gånger 600-700 € för en bra hjul. Som sagt, hade jag ville spendera mindre faktiskt han visade mig en begagnad hjul, som var

Gör det ofta innan & comma; att business class flyga knappast kostar & comma; som i Economy Class & quest;

Hej Ria, om man håller nu en ekonomisk fråga eller inte lämnas åt nådig läsare, åtminstone jag inte kommer att störa det. Men låt ditt svar tyder på att du inte tycker att det är en fråga om ekonomi. Men om du ens tittar på priserna och skillnaderna

Resväska kan inte komma i flyg - en måste med mest nödvändiga nya kläder & quest;

Någon som vet om det skiljer sig från flygbolag till flygbolag eller ansvarig eftersom respektive flygplats? Kan ett eventuellt nyligen utrustad med extra kläder och toalettartiklar med måtta och som sedan betalas? Domstolen fastslog: "Om bagage i fl

du har garanti hantverkare och komma; Om du har ingen hänsyn till det & quest;

är det sant att om du hyrt en hantverkare utan beräkning, finns det fortfarande en garantianspråk? Am Stammtisch detta var igår diskuterade jag kan inte föreställa sig det. Det är redan förbjudet enbart på grund av kontroll och hur skall man kan stäm

Försiktighets flygning på grund av vulkanisk aska

Jag ska på 17,5. Flyg med Air Berlin till Bari och på 26,5. tillbaka. På grund av nuvarande osäkerhet om flygningen sker alls, och om du sedan enkelt kan flyga tillbaka (se. Den dramatiska situationen för några veckor sedan), vill jag att avbryta den

0
Views
0
Ccomments