B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-05

& DiacriticalAcute; garant inte längre kreditvärdigt

Advertisement

Hej!

Jag vet inte om det har varit någonsin gerfragt, så även mitt fall. Jag har tagit ut ett lån på 30.000 € för två år sedan. Min mamma har ett hus värt ca € 85.000, har god för mig. Hittills allt är bra, jag betalade varje avbetalning på gång. Nu är min mor har blivit en långsiktig vård, och måste gå hem. Jag arbetar och kan ta hand inte acceptera tyvärr. Eftersom den inte har några tillgångar, måste huset säljas för att betala kostnaderna för vården. Således har inget värde för garantin. Kan banken säga upp lånet mig nu? Jag har alltid betalas i tid.

answers

Om lånet genomfördes för två år sedan, då bör inte ha betalats tillbaka mycket.

Den väsentliga frågan är om mamman bara har räddats på lånet eller om den har laddat sitt hus med en inteckning.

I det första fallet skulle vara den första plats, din ekonomiska ställning och din säkerhet i förgrunden. Om banken du litade på lånen fortsätter att fungera och Du lärde lämpliga säkerheter för åtminstone en del av lånet själv, så kan det gå väl. Men en mindre vänliga bank kunde genom att eliminera säkerhet garant, och naturligtvis för ytterligare garantier och avsluta och återställa lånet för bristande efterlevnad.

I det andra fallet lånet skulle belastas av en inteckning på huset hos modern, det vill säga, skulle försäljningen av huset inte vara möjligt utan återbetala lånet. Således skulle lånet sannolikt att löna sig och att använda det återstående beloppet av intäkterna som ett medel för vård. Bör ytterligare medel vara nödvändigt, kan detta begäras som unterhaltspflichtigem för mor barn med dig.

Låt oss stanna i teorin:

Förutsättning för utlåning var förmodligen läget för en kreditvärdiga garant. Garanten är saknade kreditvärdighet, dvs säkerheten för lånet är inte längre tillgänglig. Banken kan därför kräva en ny garant och om du tar inte att lån "omedelbart" förfaller till betalning till avsluta kvasi, eftersom borgens var ett avtalsvillkor.

Så länge du tid dina priser kommer att betala någon bank i världen meddela dig låneavtalet, så håll goda tider lätt.
Ska vi satsa på att återigen någon rektor hans kommentar lägger sig, på grund av "Banken kan dock under vissa villkor, när påsk och jul infaller på en dag eller i Kina en säck ris faller avsluta lånet ännu."

Jag tror inte att de kommer att göra det om du har alltid betalas i tid. En kredit bygger endast på en garanti, bra för ingenting ändå! Än viktigare är förtroendet för låntagaren att du har byggt upp självklart!

Related questions

Hur & DiacriticalAcute; s gå längre föräldraledighet och quest; & quest; & quest;

Hej, vänder närvarande mitt huvud, eftersom jag inte vet vad det bästa är nu jag beskriva allt först för uns.Aber. Jag fick min 1: a barn i augusti 2009 och sedan 2 år föräldraledighet begärs av min arbetsgivare (fast heltidsarbete, i 10 år), men jag

abfindung & quest; Jag kan inte längre arbeta i mitt yrke

Jag opererades i januari 2014 ankeln och kan mitt yrke inte längre fungera som paketleveranser läkarintyg existerar Min arbetsgivare vill inte att jag annullera order avgångs Jag fortfarande rätt till ersättning? Snabbare och billigare rådet Labour.

Vad händer om man inte betalar bilskatten under en längre period och quest;

Vilka konsekvenser måste köra den om du inte betalar bilskatten under en längre period? Ska vi då förvänta oss att en bil är avstängd? Den påtvingade tillbakadragandet av ett fordon lagras i en fil sökning. Då polisen och alla tillsynsmyndigheter har

Finns det någon Riesterrente för unga Riester sparare och LPAR, 15 år och rpar; längre har en ökad ersättning Riester & quest;

Hello tillsammans. Finns det någon Riesterrente för unga Riester sparare (15 år gammal) längre ökat Riester ersättning? Jag har hört bara en bonus för unga yrkesverksamma från 200 euro, men att det bör finnas endast en gång. Eller om det finns innova

Stående order för WG konto & comma; som inte längre existerar

Jag har satt upp en stående beställning för vår WG konto. Nu den ansvarige dras ut från kontot för denna månad och antagligen också kontot avslutas. Jag har tyvärr missat stående order att avbryta i tid och så är de pengar som redan flugit ner för ma

Om man är på föräldraförsäkring & comma; Om du under företagsutbildning inte längre bor hemma & quest;

Om en är försäkrad genom sina föräldrar, om du under företagsutbildning inte längre bor hemma? Jag har hittat här i portalen en illustration i ämnet och är förvirrad eftersom jag har alltid trott att så snart en dras ut från hemmet, måste ansvarsförs

Stigande räntor - bör överges i en längre räntebindningstid och quest;

Jag har läst att du för närvarande bör vara bättre utan en längre fast ränta på grund av stigande räntor. Är det verkligen så och till vilken ränta gör det för närvarande fortfarande vettigt i det långa loppet att skapa? I investeringen skulle jag fa

Små änka pension sänktes & comma; eller & period; kommer inte längre att betalas och exkl; & exkl;

Hej! Jag har följande problem. Jag får varje månad. € 120, - liten änkepension och nu har 2 jobb. En deltidsjobb eftersom jag tjäna 1,050 €, - brutto och en mini jobb på € 400, - Nu mängder av pensionssystemet delades sedan upp längs en årlig och och

Argentina betalar hälsa min partner inte längre på grund av min löneökning

Följande historia: Jag arbetar som föräldra representation, var mitt jobb förlängts tre månader, och jag har krävt en höjning för den här gången och få (netto är ca 270 euro mer). Tidigare vi (jag, mitt liv spår och våra barn) får dessutom nästan 190

Skatteskulder och komma; när man inte längre lever som en tysk i Tyskland & quest;

Min vän från skattekontoret att få ett par veckor, inbjudan att lämna in skattedeklarationer under de senaste 5 åren, annars kommer de att uppskattas. Skatte undersökning var redan aktiv. Problemet var att min vän bodde tillfälligt utomlands och har