B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-01-21

gamacht självdeklaration med år

Advertisement

Hej. Jag får lite dureinander. Silk år jag gör min självdeklaration själv. Hämtad vi alltid mellan 250 € och 400 €. Nu har jag en gång bläddrade precis nätet och kan beräkna det på nätet. Mängden jag skulle få tillbaka ????????? € 2500:e Så antingen jag gjorde något helt fel, även om jag har alla skrivit som jag kommer att avvisa det nu eller skatteverket. Var kan jag göra smarta jag verkligen komma tillbaka. Många älskande tack på förhand

answers

Tyvärr kan du utan närmare granskning av de relaterade kostnader, inte riktigt säga avdrag för barn och andra punkter där problemet ligger: i din deklaration eller på online självdeklaration.

Om du i din bedömning nachschaust gånger förra inkomstskatt, då kan du hitta det belopp för särskilda kostnader, annonseringskostnader, barnbidrag etc. specificerade

Jämförelser gånger det med de belopp som respektive redovisats i online-skatt.

Billigare än en granskning av en revisor kan vara ett klargörande i en Lohnsteuerhilfeverein. Kontrollera också tillfällen här av: https://www.steuerfuchs.de du kan eftersom de enskilda positionerna inom ovanstående områden som se ... utan första gången att betala för något.

Pris eller inte, ta göra under ett år när en revisor, under de följande åren kan ge den igen efter modellen ensam.

Gör något när experimentet med www.elster.de.

Om inte mycket har förändrats med tidigare år är det osannolikt en plötslig återbetalning av 2,500.00. Med skata kan du lämna ut skatte beräkna och skicka deklarationen till skattemyndigheten på nätet. Platsen är ganska väl förstått, även om det kommer från finansministeriet.

i vilket fall jag kan bara rekommendera att ta en skatterådgivare. Om skillnaden är stor, då måste det sprang en expert.

Om det inte finns någon oberoende, skulle en Lohnsteuerhilfeverein vara ett alternativ.

För mig är här att spara i fel ände.

Hallå

Hur gjorde du det? Med penna och papper? Då kan det hända att är gled igenom något. "Jag kan bara hålla med föregående talare. Försök antingen Elster eller ens köpa WISO kontroll. Det alla rättsliga trick listas och du durchgelotst.

Revisorer har råd ändå, men jag är säker på att du prova med ett styrprogram.

Hälsningar och lycka till!

Related questions

Frågor för självdeklaration för 2008

Hej Alla, Följande anställa mig eftersom en diskussion i cirkeln: En pensionerad man har utfört arbete av hantverkare. Han lt. Skattekontoret har en självdeklaration, han väcker frågan om farkosten faktura kan dras i deklarationen av hans barn, förut

Om det självdeklaration pengar tillhör om JMD & period; Hartz IV är mottagaren och insolvens körs & quest;

Hej! Om det självdeklaration pengar € 1500 tillhör om jmd. Hartz IV mottagare är och Insolvenzverfaren löper sedan 4 år? Den Arge Ode Förvaltarna.? Jag skulle vara glad om JMD. Ge mig svaret skulle Tack Jag skulle säga att eftersom staten verkligen H

Självdeklaration 2013

Hej alla tillsammans, Jag var förra året tills jag hittade ett nytt jobb för det mesta utomlands och sedan kom jag tillbaka till D. Jag fick arbetslöshetsersättning. Sedan började jag i december att arbeta. Nu sitter jag på min självdeklaration och r

bara en månad arbetat och inte som en frilansare 2012. tjänade & comma; är en självdeklaration nödvändigt & quest;

God dag, Jag har arbetat i 2012 först i januari som en frilansare och förtjänar ingenting, sedan bygger vidare 11 månader arbetslöshetsersättning. Är jag skyldig att lämna en deklaration för 2012? Om så är fallet, måste jag i min deklaration ange end

Personlig konkurs självdeklaration

Jag lämnar när du uppmanas för år 2011, en självdeklaration. Bin i arbete, men min förtjänst är kan återigen låg, så seizable inkomst hållas inne. Jag har mycket höga resekostnader, snarast behöver extra pengar för reparationer och bensin för min bil

Vad & comma; när du slår i sin självdeklaration för sent & quest;

Vad händer när du slår i sin självdeklaration för sent, det vill säga efter den 31 maj 2012? Kan man någonsin hända? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Det ger inte deklarati

Självdeklaration tillsammans med min utländska fru

Jag är i 3 månader gift min gamle vän från Moldavien. Vi behöver ja då nästa år en bekräftelse av sin inkomst att göra i Tyskland, självdeklaration för 2012 design. Om det är i detta land ingen myndighet som ett intyg om inkomst och betalda återköp s

Självdeklaration 2011 - Cosmic frågor

Hej gemenskap, har fyllt i 2011 hos tandläkaren mina tänder igen. Dr säger att jag måste betala de belopp ur fickan eftersom försäkringsbolaget inte tar över ... --Bekomme I de belopp som återbetalas av löneskatter när jag inkluderar räkningarna i de

Självdeklaration sent hustru

Min fru är död Jag har nu en deklaration för 2009 att utföra för dem? Och vem betalar för detta? (Ytterligare betalning eller återbetala mannen eller Erbengemeinschaft? Och för 2010 en deklaration på grund av? Och vem bär kostnaden där? Hur fördelas

Fråga till privata självdeklaration som partner i ett GbR

Jag har följande problem: i min självdeklaration Jag måste ett belopp för "inkomst av näringsverksamhet" tillstånd, men detta belopp (min pro rata vinst GBR) Jag vet inte ännu i detta skede. Jag får jag bara efter skatt rådgivare GbR har skapat

0
Views
0
Ccomments