B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-04-12

frivillig sjukförsäkring med AOK som frilansare och komma; inlägg

Advertisement

Hej Forum,

Jag skulle vilja att frivilligt försäkra mig med AOK, eftersom det var min sista statliga försäkringar.
Jag är en frilansande organ lärare och låg med min totala intäkter strax under minimi utformningen gränsen 921, -.
Jag arbetar på 19,25 timmar i veckan, men är sant, så vitt jag vet i alla fall som huvudsysselsättning oberoende eftersom det är min enda inkomstkälla.

Fråga 1: Gör i detta fall gäller samma regler som för beroende nämligen bara 14,9% av inkomsten som avgifterna, OR men en ökad taxorna eftersom jag är helt oberoende? (Jag läste något från ett minimum av 340, -? Rent själv)

Fråga 2: Kommer jag som en oberoende organ lärare (kyrkorgel) med mer än 450, - åtagit sig att tjäna pension?

Är tacksam för all information och hjälp med detta.

answers

Jag är en frilansande organ lärare och låg med min totala intäkter strax under minimi utformningen gränsen 921, -.

När heltid egenföretagare din inkomst redovisas i bästa fall med € 1,382.50. Mindre är inte möjlig. När du är osäker status bestämningsförfaranden sikta.

Lärare utan egna anställda är försäkrade i det allmänna pensionssystemet. Blanketter ska V050 och V023 vara (ansökan om undantag, fastställandet av den obligatoriska försäkringen). På detta sätt får du svaren rättsligt bindande.

Hej!

i mindre än 19 timmar, på SHI kan mycket väl passera som en deltid, om du kan göra det trovärdigt, vad du gör i resten av tiden: utbilda barn, ta hand om föräldrar, studera etc. Då betalar du bara det lägsta beloppet till den minsta beräkningsgränsen.

Wenns ligger på order men bara bristen blir det svårt.

lycka till

Barmer

Hej,
När jag använder min handel annullering och betala min frivilligt bidrag till SHI MER PÅ 2-3MONATE, utan den SHI att rapportera, så gör jag gör jag PROBLEME.ANSCHLIESSEND arbetsförmedlingen.
JAG SKULLE MIG OM ETT SVAR SNART LOOK

Related questions

Vad kan jag göra mot dyra bidrag till frivillig sjukförsäkring med AOK & quest;

Jag är arbetslös i några månader, och kommer att ha min frivilliga betala försäkring på AOK med 165 € per månad även - Hur hanterar jag det? Jag har fortfarande en deltid jobb eftersom jag förtjänar wenns kommer upp 150 € per månad Vilka är mina alte

Hur mycket kostar frivillig sjukförsäkring & quest;

En vän är försäkrad hos AOK. Den börjar att arbeta i februari. I januari hon inte fungerar, men kommer inte heller att registreras som arbetslösa eftersom det är förenat med en stor insats. Då de skulle ha ändå ingå ett sk. Frivillig sjukförsäkring,

Lär EUrente grundläggande säkerhet & comma; som betalar frivillig sjukförsäkring

Jag får sedan 1.4.2012 EU pension netto 461 Euro och en grundavdrag på 207 euro. Idag har jag lärt av AOK, att jag inte längre obligatoriskt försäkrad sedan. Jag måste nu ta en frivillig försäkring för 150 euro. Pensionsförsäkrings berättade att jag

frivillig sjukförsäkring för pensionärer

För min fru är en frivillig sjukförsäkring för pensionärer som är berättigade. Hur får man till ett inlägg jämföra olika leverantörer utan personuppgifter för att meddela? Broni Det är KVdR (pensionärs sjukförsäkring) eftersom pensionärer är berättig

Frivillig sjukförsäkring bidrag beräkning & quest;

efter flera år i privata sjukförsäkringar kan vara med mig snart tillfälle ges, jag fortfarande kunde gå tillbaka till den juridiska KV. Men jag vet att min väg inte riktigt med GKV eller frivillig sjukförsäkring. Hur man beräkna bidraget? Vad avgör

Kan jag trots efterskott lagstadgade frivillig sjukförsäkring slutar i en annan Switch & quest;

Jag har familj försäkring lagstadgad, frivillig sjukförsäkring försäkrings med 2Kindern-so. Eftersom jag var ett offer för brott, mina ekonomiska och personliga förhållanden är ur handen, även kassaregistret har 9 månader för att få mig berätta avgif

Behov av ytterligare frivillig sjukförsäkring

Jag var frivillig sjukförsäkring under perioden september 2007 till mars 2008. Jag har för 01 april, 2008. övergav min verksamhet, eftersom jag har fått några intäkter från januari 2008 till mars 2008 men under 2007 förmodligen. Jag har taxeringar in

Lagstadgad frivillig sjukförsäkring eller privata sjukförsäkringar & quest;

Paret bor i skilsmässa, hon har ingen inkomst och fortfarande har sjukförsäkring genom make. Hon har ett företagskonto, som ännu inte har försäljningen. Kan det efter skilsmässan frivillig sjukförsäkring enligt lag eller bör de kommer in i privata sj

hantera under föräldraledighet frivillig sjukförsäkring

kortfattad information om min situation: Jag är 35, w och för närvarande arbetar i en chefsposition i en tillfällig Arbeitsverhältins tills 31.05.2012. Jag är frivillig sjukförsäkring lag för 3 år. Min man är försäkrad i en privat sjukförsäkring för

Varierar något strävan min frivillig sjukförsäkring för egenföretagare och med hälsofonden;

När det gäller sjukförsäkring jag stannade med min gamla försäkringsbolag endast en gång, går det nu frivilligt medlem. Om den nya hälsofonden någon effekt på min frivillig sjukförsäkring där? Om du har tidigare försäkrad med sjukpenning, det är så i