B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-25

Frilansare vid sidan av heltidsarbete och strävan;

Advertisement

Hej!

Jag är anställd på heltid som en Online Marketing Manager och tjäna 1700 euro netto per månad. Men jag vill ta på ytterligare projekt på frilansbasis sedan jag spara pengar för ett sabbatsår. Om Freelancer jobb jag vet men inte mycket, eftersom jag var alltid en egen chef. Så jag har ett par frågor och gärna här till hjälp: kan jag arbeta dessutom Hur många timmar per månad? Ska jag anmäla sig som frilansare på FA? Ska jag betala extra skatt?

Tack för din hjälp i förväg!

ann

answers

Du kan alla så uttrycka hur du, då alla måste vänja sig vid nya Denglisch, eller så kan du skriva, jag har en fast tjänst med 1700, helt enkelt - netto (skatt irrelevant, bara intresserad brutto och jag vill inte att beräkna det ).

Då du vill göra detta till en själv eller pengar.

1. Din arbetstid är bara intresserade av dig. Likaså vad du sparar.

2. Det är godkännandet av arbetsgivaren.

3. Naturligtvis måste du köpa minst Inland Revenue rapport (frågeformulär för taxering).

4. Om du inte hade skrivit "Freelancer", men den faktiska verksamheten, kan man också säga om en ytterligare företagsregistrering är nödvändig dig.

5. Efter din självdeklaration, med kassaöverskott står för egenföretagare du kommer att meddelas skattekontoret, hur mycket du måste betala. Detta kallas skatteutgifterna.

6. Om det behövs, kan vara ett problem även skatt. Också det kan hjälpa dig, om vilken typ av verksamhet skulle bli känd, men "Freelancer" är inte ett yrke utan ett modenamn för självständighet.

Du har förmodligen att vara en företagsägare. När FA jag skulle göra mig väl i förväg smart och hur många timmar du arbetar i min mening är ditt eget beslut. Allt detta bör diskuteras med arbetsgivaren.

Related questions

Foundation och heltidsarbete och strävan;

Jag är 6 månader frilans konsult med affärs bidrag från AA. Av ekonomiska skäl har jag nu att få ett heltidsjobb dessutom chansen. men jag vill vara en konsult, trots heltidsarbete på. Jag fick höra de grundläggande bidrags spel spelar ingen roll och

Hartz IV trots heltidsarbete och strävan;

Hej Alla, har precis avslutat mina studier och nu börjar en 300, -Euro praktik eftersom detta visa löften om fast anställning. Detta innebär att jag kommer att sätta heltidsarbete i en (om än underbetald) och därmed arbetsmarknaden inte kan fortsätta

Är en mini jobb ett sätt att komma igång i en heltidsarbete och strävan;

Är det någon förtrogen med hur oddsen är att du gör en mini-jobb och sedan om ett jobb på heltid blir när chefen en bättre känner till och har gjort ett gott intryck? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu

Ska vi som frilansare alltid registrera ett företag och strävan;

Jag tränar för en tid från frilansande författare aktiviteter och har skattekontoret tilldelats ett kontrollnummer för att få ett uttalande, jag skulle då på självdeklaration en intäkt / överskott skicka fakturering. Nu har jag ett nytt jobb och det

400Eurojob & plus; Frilansare & plus; Familj försäkrade sjukförsäkringsavgifter och strävan;

Hej! En familj försäkring (sjukförsäkring) person 400 Euro jobb (Månatlig inkomst 346 €), här sociala / paket betalades av arbetsgivaren + Frilansare (undantagna från pensionsförsäkringar och med tränare tillägg) med årsinkomst 2106 € (skattemässigt

Kan du bli tvungen deltid heltidsarbete och strävan;

Jag har arbetat 7 år som en deltidsanställd. Nu att arbeta i antingen på heltid, eftersom så mycket att göra eller söka mig Eien ett annat jobb. Men eftersom jag inte kan arbeta heltid eftersom jag deltar i driften av mannen, jag vill veta om arbetsg

Vilka är de skattemässiga konsekvenserna av en 400-euro jobb utöver heltidsarbete och strävan;

Är jobb 400 euro inte kännetecknas det i dessa jobb brutto lika nätet? Hur är det, men om jag har en 400 Euro jobb bredvid min heltidsjobb? Hur gör jag måste ta hänsyn till denna skatt? Hab nämligen antogs förra året i september ytterligare € 400 job

Var i kostnaderna deklaration för yrkesutbildning upprätthålla heltidsarbete och strävan;

God dag! Min man arbetar heltid och gleichzetigt gör träningen. Kostnaden för resor, undervisningsmaterial ska klassificeras som annonseringskostnader eller särskilda kostnader? beräknat i fallet med resekostnader? Var i deklarationen de anges exakt?

Skriv Vertages som frilansare: entreprenadarbete eller tjänster bättre och strävan;

Jag har redan betalat för en kund som jag har ett avtal på timbasis. Nu ska jag iväg till en ny kund, men som kommer att ingå ett anställningsavtal så kallade.. Vad tycker du om min egen erfarenhet (om någon), som är ett bättre alternativ som konsult

Frilansare - som allt börjar och strävan;

Hej, jag har avslutat min kandidatexamen i företagsekonomi ett halvt år sedan, nu heltidsarbete i de allmänna utrymmena. Service. Från och med hösten besöker en masterprogrammet (och måste skära ner på mitt arbetsschema). Det skulle vara möjligt att