B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Skatt Legal bil Law & plus; Skatterätt frilansare affärstillgångar pilot 2017-09-03

Frilansare & comma; Bilar i rörelsetillgångar och komma; Moms och komma; pilot

Advertisement

Frilansare (ingen Kleinunternehmerregelung) har en bil, som han anser vara affärstillgångar. Användning av bilen är i mer än 50% professionell. Det är regeln 1% tillämpas på beskattning av privata aktie.

Vad om skatt och skatt? regel 1% är öka försäljningen i beskattningen. Har detta också påverkat moms?

Antag att bilen hade en bruttolistpris på 30 tusen euro, i en månad ausgegen 238 euro, det vill säga före skatt ingår i mängden. 38 Euro. Räknade är därför 300 euro (månad). Vad är det uttalande om UST / pilotsidan?

answers

Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Du har en självständig rätt att rösta i moms. Du kan också förordningen om 1% gäller dock 1% belopp skall minskas med 20% för icke-laddad med före skattekostnader, eller du upptäcker värdet utgång i form av uppskattning.

Related questions

Frilansare & comma; Bilar av rörelsetillgångar och privata utlandsresor

Jag är frilansare, fick min bil i rörelsetillgångar och versteuere schablonbelopp på 1% regeln. Nu hade jag privat en utlandsresa och hade kostnader: vägtull, parkering, tankning. Nu jag är inte klart om dessa kostnader kan anges i kontrollen när det

Bilar i rörelsetillgångar och period; Som bäst bevis & comma; att mer än 50 & percnt; affärsresenärer och quest;

förmodligen den omtvistade skatten frilansare och bilar som affärstillgångar är mycket bullriga. Det kan krävas bevis. Jag kör mer än 50% företag (frilansare). Hur kan jag bäst bevisa att hastigheten bestäms? Jag inte föra en loggbok. Hur har därefte

Bilar i rörelsetillgångar

Hej, en fråga om bilar i rörelsetillgångar. Jag är egenföretagare i flera år och hade min bil alltid som ett nödvändigt affärstillgångar i inventarieförteckningen. Nu är det så att jag var egenföretagare fram till slutet av februari 2012, har mitt fö

Bilar i rörelsetillgångar och period; Byta till en & percnt; regel under räkenskapsåret & quest;

Jag har en mycket gamla bilar (> 10 år), I (frilansare) med 30 ct / km abrechne kontroll. Nu är det på den anda av vad jag misstänkte. Det är ett köp av en max. 2 år gammal begagnad bil på. Kan jag fixa dubbel i ett år: den gamla bilen med 30 ct / km

Små Commercial & comma; Frilansare & comma; eller båda & quest;

Hej! Jag är helt överväldigad; det är första gången som jag måste ta itu med ett skattenummer ansökan. Jag tittade runt lite på internet, men egentligen kommunikation fortfarande jag inte, även efter att ha läst inkomstskattelagen §18 fortfarande svä

Beställningar från utlandet för översättare & comma; Frilansare & comma; Nebenjob

Sedan januari översättare, frilansare som en sida jobb. På grund av tidsbrist jag förtjänar inte mer än 350 € / månad. Vad ska jag göra om jag emot beställningar från utlandet (EU och utanför EU)? Vad ska jag tänka på när du skriver räkningarna? Bli

Midi-jobb och frilansar & comma; Småföretag eller egenföretagare & quest;

hej, Jag har en midi-arbete, där jag 450, - euro förtjänar därför är också sjukförsäkring. nu vill jag nonchalant arbeta självständigt. eller är en liten kommersiell eller frilansuppdrag bättre? skatt och handelsskatt måttligt ... många tack för hjäl

Job Description - frilansar & comma; sociala avgifter och lika; Mini Job & quest;

Hi - Jag fick ett jobberbjudande på en jobbportal. Det handlar om avsändandet av varor. Meriten är begränsad till 400 euro per månad och det är redan klart att det är ett fritt yrke som är föremål för social trygghet. Betyder det att det är en mini-j

Vi har en hagelskador på hus & comma; Nu drar försäkring av kostnaderna, moms och 30 & percnt; kostnadsberäkningen från & comma; är det korrekt och strävan;

Efter hagel skador på fönsterluckor och träbalkonger Uppskattningar gick till försäkringsbolaget. Eftersom vi vill att renovera vårt hus under de närmaste åren, vi ville ha en payoff. Försäkring godkänd kostnadsberäkningarna och drar in betalningen i

Beställa utomlands & comma; Jag betalar lokala eller tyska moms och quest;

Om du har beställt en produkt i utlandet, då måste man momsen i landet lön där man köper produkten eller om du har att betala tysk moms? Kom som andra avgifter till? När tum eller så? Naturligtvis är skatten i utlandet endast betalas en gång, om det

0
Views
0
Ccomments