B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Försäkring kostnad resor semester resa avbeställningsskydd inställda kostnad och plus; Semester 2017-09-29

Från hur mycket värt en reseförsäkring & quest;

Advertisement

När är en reseförsäkring? Jag har tittat på tiden. 1400 € är upp från 70 € försäkringskostnader. Reklam stöd utgår däremot avbeställningskostnader också ganska sväng våldsam, i värsta fall, reseräkningen ...

answers

En försäkring "värt" i stor genomsnittlig bara för försäkringsgivaren, vilket är fallet i systemet.

Jag personligen tror inte mycket på häck relativt små risker genom en försäkring, eftersom det i regel vid en avbokning objektivt sett inga skador uppstår. Pengarna är avsedd för resan ändå.

Jag tycker personligen att det är för litet resande som Mikkey (ingen försäkring nu) - men det är här verkligen ett avgörande fråga: Var gör för någon en liten resa till eller där tar det slut? Jag var nyligen i ett par dagar i London; ty jag har inte ingått någon reseförsäkring i förväg. Snart kommer dock att Kuba - och eftersom jag har slutfört försäkring! Eftersom jag inte vill skyffla en massa pengar i Tui hals om jag bryter mig ett par dagar före avresa benet och därför inte längre behöver flyga. Eftersom räkningen faller "cirka 70 euro) jämfört med" Euro 1400 ", men inte särskilt svårt.

Det visar min åsikt alltid frågan om hur lång tid resan var bokad i förväg. Om du bestämmer om spontant på sommaren, att flyga i två veckor sista minuten till Grekland i stället som planerat att bo på balkongen, då risken för att behöva ta sådan en försäkringsskada är fortfarande mycket låg. Men om du länge bokstavligen i förväg (jag talar på grund av perioder längre än sex månader, om man så vill, en lite mindre) och det är en dyr resa, skulle det vara lämpligt att ta ut avbeställningsskydd. Man måste inte nödvändigtvis bryta benet, kan det vara att man förlorar sitt jobb, bryter förhållandet det (även om jag är inte säker på om det någonsin skulle ett lämpligt skäl för att delta mig), du för perioden, men får ingen semester, etc.

som har värt att ha att göra mig mindre än med en riskbedömning. Om du har en mycket dyr resa, ett misslyckande skulle du börda ekonomiskt starka, då försäkring kan vara så givande. Om du ännu inte haft några resor som du inte tas upp, är det förmodligen inte värt besväret.

Jag vill inte att boka en sådan försäkring. En riktigt riskabelt fall hade jag inte ännu.

Från "värt" kan vara fråga, är den fråga som är det mindre onda. Att alla kan individuellt olika vikter.

Related questions

Finns det regler och komma; när du ska ta en reseförsäkring & quest;

Kan man fastställa några riktlinjer? Till exempel, att du inte behöver försäkring, om du bokar en vecka innan resan? Eller tills en viss resans pris? Eller detta beslut är helt enkelt den personliga risk du vill gå? Ett kriterium du har glömt: Förhål

Flyga på grund av graviditet - betalar reseförsäkring & quest;

I vår krets ett par har bokat ett flyg till Spanien. Vid den tiden, de två redan visste att kvinnan var gravid. Men nu graviditeten är mer problematisk än tankar nd läkaren har kvasi utfärda ett förbud mot flygningar. Kan vi hoppas att reseförsäkring

Vem kan rekommendera mig en bra reseförsäkring & quest;

Jag letar efter en bra och pålitlig reseförsäkring för icke-europeiska länder, som inte är så dyra. Har någon här har ett bra tips för mig? Har låt mig försäkra om AXA. Är jämförelsevis låg. Parkering helt enkelt släppa en jämförelse försäkring, efte

När du har reseförsäkring & quest;

Hej Alla, Jag undrar om du tar en reseförsäkring för en längre tid efter att boken eller är det endast möjligt i samband med bokningen? man måste betala mer ju närmare en till dagen kommer? Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av ce

Värt ett kreditkort med reseförsäkring & quest;

När du bokar en resa jag stänger oftast en avbeställningsskydd med. Skulle det vara meningsfullt att få ett kreditkort som innehåller försäkringsskyddet redan? Har någon redan fått erfarenhet av den? Jag anser dyra krusiduller Fråga: Hur ofta har ni

Vad ingår inte omfattas av reseförsäkring & quest;

För resor resebyråer rekommenderar ja oftast att man bör också ta en reseförsäkring kontrakterats för det fall att en och resan inte kan konkurrera. Hur är det, men till exempel om en familjemedlem dör eller har fastnat i trafik och missade planet. V

Hur länge är en reseförsäkring & quest;

Jag är klar med vår bank reseförsäkring för bara 10 euro per år. men jag är inte riktigt medvetna om hur länge denna försäkring faktiskt engagerar utomlands? detta är begränsat eller acceptera endast en del av kostnaden? Varför annars skulle denna fö

Om du får pengar tillbaka och komma; Om du inte har ingått något reseförsäkring & quest;

Om du har bokat ett flyg, men har inte skrivit in någon reseförsäkring, då också (kort som ett resultat av en allvarlig olycka innan) får du en del av pengarna tillbaka, om du inte kan göra resan? Eller är alla pengar då helt borta? Finns det fall dä

avbryta resa till Thailand utan reseförsäkring & quest;

Mina föräldrars vänner hade bokat en resa till Thailand, men abgeschlosse ingen reseförsäkring. Nu kan avbryta på grund av översvämningarna, även om du har nciht försäkringen? Jag föreslår att etablera kontakt med researrangören. Force majeure har al

Är det nödvändigt för officiella resor utomlands en extra reseförsäkring & quest;

Behöver jag en extra försäkring om relativt ofta skickar mig mitt företag utomlands? Om något händer mig under ett uppdrag, då jag borde men försäkrade av min arbetsgivare eller? Och sedan 24 timmar om dygnet och inte bara när jag är faktiskt utomlan

Tre veckor semester i Mexiko - som reseförsäkring & quest;

Skalliga gehts tre veckor på semester till Mexiko. Vad reseförsäkring erbjuder sig där? För det land du behöver ingen särskild försäkring. Travel sjukförsäkring, det finns mycket låg om du stannar nich längre än sex veckor. Till exempel, i Debeka. nå

0
Views
0
Ccomments