B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-13

Från förman för arbetare och mindre pengar och komma; bara för att jag snart gå i pension och exkl;

Advertisement

Hej!
Jag arbetar i företaget för nästan 35 år och har posten som förman för nästan 10 år, alla av dem är nöjda med mig, och det gör också en hel del kul men nu fick jag höra att jag ska göra mitt gamla jobb igen vilket naturligtvis innehållet degradering är ansluten, varför du inte berätta precis som det sades i 2 år, är det verkligen går i pension även om jag min efterträdare går i 2 år.

Jag är mycket glad över svaren.
Tack
monika

answers

Detta är en förändring meddelande med Du måste inte komma överens. Slå dig bara tid till företagsrådet eller fackförening. Den kan du juridisk rådgivning.

Detta är en fråga arbetskraft - du måste ha stöd, varför inte du medlem i facket, eftersom det rättsliga skyddet skulle vara gratis, så du bör nämligen inte gå utan en advokat, måste du betala (rättsskyddsförsäkring?).

Sätt rakt på sak, du kan insistera på att du kommer att meddelas skriftligen kallas meddelande om ändringen, å andra sidan, kan du sedan överklaga till arbetsdomstolen överklagandet utsikterna för du ser ganska bra.

Var glad att du inte kommer att avvisas. I vårt företag Angtestellte nyanställd har arbetat och sedan ersättas med nya medarbetare. I tacksamhet för den höga graden av inkorporering av den nyanställde har avvisat de gamla anställda med avgångs, oavsett hur väl han gjorde sitt jobb. Efter alla nyanställda var mer gynnsam än den gamla, som var värt det för företaget. Jag tror inte att den gamla anställd med 50 år kommer att hitta ett jobb och så hög att den kan överbrygga fram till pensioneringen, avgångs var inte.

Related questions

Hur får vi våra pengar från "& halv, Intrum Justitia GmbH" och halv; igen & quest; 140 Euro & exkl; Tack & comma; Claudia & period;

Jag är mycket sur och kan inte ha mycket att säga om ämnet. Jag har identiska GE.Z. fick ett brev från företag justitzia inkasso, dock inte ombads 73.20 euro, men på 140 euro GEZ avgift betalning. 1) Jag har överfört summan på samma dag till Justizia

Idag har jag får mina pengar från banken att undanta från utförande - när jag får nästa & quest; & exkl;

Jag är en entreprenör och jag var kontot beslagtagits av skattemyndigheten för en uppskattning. Efter mycket fram och tillbaka har jag nu fått ett brev från skattemyndigheten som ska betalas ut till mina Belopp undanta mig pengarna. Idag får jag de p

Kan jag ta ut pengar och betala av Hausfinanzierung & quest också från en Riester pension;

Kan du ta ut pengar även från en Riester pensionsavtal och därmed återbetala ett hem finansiering? JA. Eftersom 2014/01/01 de Home pensionat har förbättrats (flexibel). Man kan och måste nu även Riester bank fastnat utrota selbstgenutzen egendom reda

Jag är sjuk och komma; Driven & comma; har 2 år pengar från AA get & comma; är inte avfärda & comma; EU pension avvisades & comma; där jag måste anmäla mig & quest;

Vad ska jag göra härnäst. Pengarna från AA hänvisar jag till mars 2016.Bin inte avfärdas utan vidare sjuk? Behöver jag ett läkarintyg? Opposition abgelehnt.Ich kunde stämma, men jag vill inte. Återigen värderingsman usw.Was jag kan göra nu? Nästa bör

Vilka rättigheter har en hemmafru strävan efter förmåner och arbetslöshets;

Vilka rättigheter har en hemmafru till arbetslöshetsersättning? Kan dessa gynnas också (eller VLL. Även Hartz 4 gäller), även om maken arbetar och tjänar pengar? Har hemmafru som en arbetsgivare som hälftige bidrag arbetslöshets för dem försvinner? O

Måste sluta helt arbeta & comma; när man hänvisar föräldrar pengar & quest;

Min fru och jag bara göra där ute som, när man går på mammaledighet. Är det möjligt, trots föräldraledighet ett par dagar kvar i månaden till kontoret? Eller kanske inte längre fungerar, om man får föräldrapenning? Den föräldrapenning är precis det t

Varför vi faktiskt fortfarande arbetar så mycket & quest;

så det 50 nya kaffe + matchande utrustning vid stora italienska namn varje år? Varje år 200 nya mobiltelefoner kommer med jämna tolleren funktioner på marknaden? Biltillverkare det sätter nya organ med "stora" framträdande på kända motorer plus

Jag arbetar i pension min fru eller & comma, om de blir arbetslösa, måste vi då te min Ren

Hej, jag pensionerad och min fru arbetar noch.wenn de blir arbetslösa, vi måste vi live från min lilla pension eller min fru får stöd? Tack Om det är beschäftgt socialförsäkrings (min. 12 månader under de senaste 2 åren), är hennes ALG I min. 18 måna

Där kan jag lära & comma; hantera pengar & quest;

Jag kan inte hantera pengar. Anställd Jag bor bortom mina medel och har alla skulder. Detta bör vara ett slut nu. Var kan du lära dig att hantera pengar och hur alla de stora erbjudanden att gå ut ur deras sätt överallt? I början skulle jag känner mi

Om du säljer en säkerhet på din Depå & comma; När kommer pengar till nya inköp tillgängliga

Jag har på onsdag såldes förra veckan på Raiffeisenbank värdepappers läge. Jag ville så snart som möjligt åter ge en köporder för försäljningslikviden. Men Ching går ändå inte, eftersom pengarna är inte i bytesbalansen (avvecklingskonto) var bokad. P