B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-23

Framgångsrikt spara & sol; multiplicera pengar

Advertisement

Hej Alla,

Jag måste göra mig gjorde för framtiden mer pengar att spara och föröka pengar.
Jag är en mycket villig att lära och hårt arbetande man. Tyvärr har jag känt denna sena användning. Eftersom jag har bara ett utbildningsstöd område, för närvarande jag gör en skolutbildning (sjukgymnastik) förvärva en yrkesarbetare och eventuellt fortfarande studerar på deltid senare.

Eftersom jag för närvarande tyvärr bara mycket lite inkomster har (extrajobb) och faktiskt existerar på min mans inkomst, tyvärr har jag inte råd att göra stora investeringar.

Jag skulle vilja prova med mycket små mängder något att spara senare skulle kunna göra en större investering.
Jag har inte alltid vartenda öre och mitt barn kan också erbjuda något.
Min fråga skulle vara så här: Finns det portaler, forum, bloggar, etc. där du kan informera dig (mitt projekt) föreskrifterna?
Tyvärr, jag gelange alltid på Google bara möjligheter till stora investeringar eller "quick-rika-kommer erbjudanden" som verkligen är ökar inte allvarlig eller allvarlig.

Jag skulle vara glad om någon kan ha en bra tips.
LG

answers

Du bör vara med din fråga mycket försiktighet.

Många känner sig kallade att ge dig den förment totsicheren råd - bara här de har bara en sak i åtanke, det fortfarande dra från magra kol provision.

Du kommer inte komma förbi de grundläggande reglerna:

Med låga spar bidrag inga tillgångar växer snabbt

Ju högre den utlovade räntan, desto större är risken för totalhaveri.

Tyvärr finns det ingen dukater åsna.

Du bör därför klassiska investeringar föredrar, även om det för närvarande det ger knappast intresse, och kräver inflationen också göra sin del.

Hej motivera

etc. med avseende på portaler och bloggar, som i allmänhet på platser man bör alltid ha i åtanke att ägaren har möjligen sitt eget intresse. Detta kan eller kan inte vara överens med din. Jag tror att det är vettigt att göra här en inventering för att ta reda på om saker tydligt vara: hur gammal jag är? När ska mitt barn får vad? Vilken risk har jag? Vilka belopp kan jag använda. Och börjar då att göra av svaren på dessa frågor, en eller flera växter. Det kan vara en sparplan med en garanterad ränta vara en bank eller upp - med lämplig risktolerans (även om jag inte personligen har) - gå till certifikat på index på tillväxtmarknader. Kanske något i mellan, såsom ETF: er. Men alltid hålla sidan avgifter i åtanke.

hälsningar dj600stoxx

Snabb ingen blir rik - utom de människor som skriver böcker om detta ämne, sälja instruktioner, betalnings portaler underhålla etc.

Sätta en liten mängd varje månad tillbaka ... t.ex. på ett sparkonto. Du kommer att se hur det växer och bildar en reserv över tiden. Allt annat är sannolikt att få fler förluster eller risker än möjligheter för dig.

bör komma ihåg att en nästan alltid åtminstone. lön i reserv 2-3 månader har.

Related questions

Hur kan jag multiplicera pengar & quest;

Hej, Jag satsar 150 € tillgängliga, hur kan jag dubbla pengarna, och och även få dra nytta av det? Jag tänker inte satsa på någon händelse eller faller för denna svart / röd Roulette sak eller använda! Så fördubbling och ändå göra en vinst? Utan sats

Istället sol taket sol fonden Pengar & quest;

Tyvärr har jag ingen egendom, annars skulle jag ha länge sedan det byggt mig ett solsystem. Hur kan jag dra nytta fortfarande av det? Finns det Solarfonds? du kan ha, men ett tak RENT! Detta mitangeboten oss nästan varje erbjudande för solkraftverk.

Spara & sol; insolvens

Hej! har förrän nu, för att rädda från början av 2010 månatliga något för självständighet (ca 2015). Vad kan du rekommendera? Motbok? Penningmarknaden konto eller liknande? då befinner mig i genomförandet av fas i konkursförfarandet. En penningmarkna

Spara med lite pengar och quest;

Följande problem. Innan dess vill jag säga att jag aldrig kunde hantera riktigt bra med pengar. Jag har slutfört min träning som mekatronik och få (enda?) 10,50 per timme. Jag har ingen bra misskött i utbildning, har därför inga reserver. Jag bor ock

Riester banksparande planerar att spara & sol; overpay

hello :) Jag har avslutat bankens sparplan nyligen, löptid 37 år gammal, utan kostnad, minimiavkastning + koppling till Utbyte. (FYI: det fungerar som säker block i pension, det finns fortfarande en vanlig fond sparplan, en räntebärande sparplan utan

som skatteförändringar kommer 2010 för försäkring & quest; Påstås spara så mycket pengar & quest;

som skatteförändringar kommer därför sedan försäkringsavtal tillhör hab, med förändringen kan sparas, som vet mycket pengar? i så fall: närvarande Kontroll förändring från 2010 Genom Citizens Relief Act 2010 bidrag till hälso- och sjukvård är fullt a

Investeringar under de närmaste 3 åren och sol; Dagars pengarna & sol, hårda pengar & quest;

Hallo, ich habe mir folgendes überlegt und würde dazu gerne mal eure Meinung hören. Ich bin Student und ich kann meine Ausgaben in den nächsten 3 Jahren sehr genau abschätzen, weshalb ich mir folgendes überlegt hab: Tagesgeld : Summe x + Puffer um di

Får jag då dra Alg II månad spara upp lite pengar på Passbook & quest;

Jag hänvisar i samband med alg1 nu ALG2 plus 160 euro ett tillfälligt tillägg. Jag vill göra mig ett par av reserver som anparen 50 euro i månaden på ett sparkonto. Är detta tillåtet eller förväntar mig arbetsförmedlingen, de belopp som jag vill spar

Skatteintäkt vigsel och exkl; År & sol; Föräldrar Pengar & quest; Hjälp & exkl;

Hej alla, tyvärr utformade min "Google-sökning" lite svårt eftersom det som så ofta är 1000 olika sidor och åsikter. Därför ber jag dig ikväll / du ... Vi kommer att ha en kyrka bröllop nästa år (april). Naturligtvis är före eller vid civil cere

Hur får jag hem spara ström och pengar i DSL systemet & quest;

Så ett telefonsystem vicepresident dygnet runt, även om du inte använder Internet. Detta förbrukar en hel del makt, skulle jag vilja spara här. Har du idéer om hur man kan spara här bäst? Tack. Hej! Jag skulle rekommendera dig dator / skrivare / moni