B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-09-09

Framåt komplett & comma; ja eller nej & quest;

Advertisement

Hej alla, jag tror bara om det, att sluta en framåt lån. Men lånet löper till 2017. Vad gör din - är nu i allmänhet panik eftersom räntorna sätter rakt igen? Var ser du räntenivån plana ut när du tänker på 10-år i taget?

answers

Det är min åsikt för tidigt, jag skulle behöva vänta.

Låt inte själv göra tam! Jag tror att räntorna kommer att förbli relativt låg i det långa loppet. Framåt är också ett företag med rädslan. Jag har en välkänd, den biter sig "..." eftersom han gjorde en framåt och sedan hade mycket billigare kan begå. Men om du vill beräkna säker, så ska du DCH med en framåt lån göra vänner!

om du vill säkra denna term, dvs 2017, en framåt lån är mycket dyrt - för dyrt i min mening. Det är också tveksamt om de flesta banker skulle således omfatta en period.

Hallå

Det är som allt Skriv en spekulation. Det kan men behöver inte stiga.

Vilken effekt beräknas din bank på den aktuella räntan? Har du fångat upp med motbud från andra banker?

I grund och botten, om du känner dig bättre fråga hur din nuvarande finansiering är du en av vinnarna!

Det beror på tarmen, kan ingen garantera att du var vi är på väg! ..............................

Related questions

Arv avleda & comma; ja eller nej & quest;

Hi folks, nämligen min farbror är på fredag, 13.05. avliden. Mannen från försäkringskassan berättade för oss att vara säker på uppmaning till alla arvingar ausschlagen.Die perioden omfattar även sex veckor. Fru och barn, har han inte ens kallas i för

Översyn av råmark med 20 & percnt; -gen tee & comma; ja eller nej & quest;

Kärlek Foraner och yrkesverksamma, Jag har några frågor tillbaka med en begäran om ett ändamålsenligt svar: Fråga 1: Vad är obebyggd mark av skattemyndigheten bedömas utifrån någon gåva skatt? Q2: Gör på den fastställda värdet på fastigheten 20% komm

Del sjukpension avvisas & comma; Reha & comma; ja eller nej & quest;

Mer på den första frågan. Jag fungerar Medan heltid, men jag vill att mitt arbete för att minska 5 till max. 6 timmarna. Med heltid Jag är helt överväldigad och hade en plötslig förlust av hörsel efter den andra. Jag försöker bidrag rehabiliterings p

fördelar barn tillämpas & comma; ja eller nej & quest;

Jag har ingen rätt att änkor och -halbwaisenrente av min sena make, men kan utnyttja den så kallade pensions a. Pension delning och även ansöka om barnbidrag enligt uppgift. Genom att relatera barnbidrag stympas min egen pension. Mina barn är nästan

Ehegattensplitting & comma; ja eller nej & quest;

Hej! Min man och jag gifte i oktober 2009. Han är en student, hade förra året en månadsinkomst under 400 €, så betalar han ingen skatt. Jag hänvisar inkomst på 1000 euro per månad brutto, jag är nästan över grundavdraget "tillägg". Detta är min

Föredrar privata omvårdnad komplett & comma; skulle du vänta och komma; tills regeringen ändrar Care & quest;

Servus, Jag vill teckna en privat vård för att vara väl skyddad i händelse av underhåll (tänka mig under en längre tid). Men regeringen vill reformera den lagstadgade omvårdnad, ändra vårdnivåer, skulle du fortfarande vänta? Tack. Hej pension kvinna,

Försäkring för april - är det möjligt & quest; Vad komplett & comma; så intresset är säker & quest;

En försäkring för den effektiva räntan - kan jag köpa något, så räntan är säkrad? Tack för ditt råd. Försäkra går inte, men säkert, via en så kallad. Forward lån. Den bi kan konstatera att två år i förväg. Jag förstår inte vad du vill verkligen säker

Kan barnen Riesterrente komplett & comma; de får sin egen Riester ersättning & quest;

I familjen är vi oroade pensioneringen av våra barn, vi kunde nu för barnen (gå i skolan) avslutad Riester pension? sedan får barnen äger Riester ersättning? Hittills är barnbidraget i Riester avtal mamman. Ingen att slutföra Riester skulle presenter

Hushålls komplett & comma; bara för att du har en tvättmaskin i lägenheten & quest;

God dag! Jag hade en chatt i går kväll med en vän om känsla och nonsens många försäkringsbolag. Han berättade att han hade bara de mest nödvändiga och har även ett hushåll med glas försäkring räknas till (han har en stor fönster i vardagsrummet). Jag

Pension komplett & comma; quest som ältererArbeitnehmer &;

Kan vi som äldre arbetstagare fortfarande en tjänstepension komplett eller finns det begränsningar? Tjänstepensioner bör fyllas i vilket fall som helst före 50 års ålder. Som förändras med mer än 50 år i drift, har inga anspråk på det. Den federala a