B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter professionell liten affär praktikant Verdienstgrenze professionell & plus; småföretag 2017-08-19

Frågor om småföretag som lärling

Advertisement

Hej!
Jag har en YouTube-kanal, i för jag har väldigt många klick. Jag vill nu göra pengar (halt Youtube partner). Om det fortsätter som jag får (enligt uppgift) från 1200 till 2000 euro per månad. Jag är nästa i min utbildning som en bil mekatronik (2..Lehrjahr) och få till 580 € brutto (~ € 450 på mitt konto).

Jag läste också att jag vill registrera sig som små företag och inte heller förstå hur mycket jag kan tjäna och hur som beskattas (jag bor fortfarande med mina föräldrar, jag är 19 år ung) och hur mycket är avdraget. Jag gör så såg ingen intäkter (kostnader etc.) men ren vinst. Därav min fråga:

-Hur Mycket kan jag tjäna som ett litet företag?
-Hur Mycket tas bort mig?
Gör verkligen med Youtube ingen omsättning eftersom jag har inga problem (eller är det fel?)

Om du behöver mer information (vänligen inte över min Youtube kanal eller annars!) Då please let me know. "M i lite oerfaren och ber er :) därför

answers

I princip är detta mitt territorium. Men med Youtube-kanal jag kan absolut göra någonting. Skriver du räkningar? Vem betalar? En eller flera? Kommer att läggas till nettobeloppet moms? Försäljningen har du varit. Du kan också beteckna som vinst honom naturligt. Jag skulle dra från försäljningen dock olika kostnader (PC, telefon, Internet) och samla den resulterande vätskemängd som vinst. Så först var jag avskräcka småföretag förordningen. Dina vinster kommer att läggas till din beskattningsbara inkomst praktikant och sedan beskattas. www.nettolohn.de

graiza, som ett litet företag gäller om man förtjänar att 17.500 euro per år. Du bör då handeln med skatteverket och även på handelskontor logga in på din kyrka. Kom bara ihåg, när du är anställd som lärling, dina informera arbetsgivare att du startar ett företag.
Du kommer att vara skattemyndigheterna att specificera vad du tjänar på ett år, och då kommer du att ge beslutet skattekontoret hur mycket du ska betala varje kvartal förskott.

Related questions

Frågor för småföretag

Jag har några frågor för små företag - många är väl verkliga grundläggande frågor i styrsystemet, ledsen för alltid - fortfarande skulle vara trevligt om de kunde svara någon. Tack Gårdar ett litet företag som en sekundär aktivitet - tidigare var de

Varför är det alltid ett litet företag och strävan;

vi upprepade gånger här på frågor där småföretag kallas som en referenspunkt. Varför är det alltid ett litet företag? MW finns det inget små frilansare eller små egenföretagare enskilda näringsidkare. Vem tjänar med detta? Vad gör denna skillnad mell

Småföretag allmän och period; Frågor och leveransadress

Först av allt hej till, Jag kom bara över detta forum och har några frågor. Jag hoppas att någon finner kan svara mig detta. Jag måste tjäna lite pengar innan bredvid min viktigaste uppgift fortfarande nästa nätet. Små företag eftersom försäljningen

Småföretag vissa frågor

God kväll, Jag skulle vilja att tjäna lite pengar utöver arbetet. 1. Tanken är att göra din egen LED-belysning. En av dessa skulle kosta i försäljning om 5 € och jag skulle sälja en månad VLL 5 bitar av det, skulle jag måste sedan ge en garanti och i

Österrikiska småföretag frågor fakturor till dt period; GmbH & period; Information & quest;

Jag har följande fall: en österrikisk småföretag utfärda en faktura till ett tyskt GmbH .. Jag vet det omvända fallet (tyska KU ger bolaget faktura i öst), men inte när en KU från Österrike en faktura till en DT. Företaget gör. Vilka uppgifter ska vi

Måste jag som lärling nu betalar bara för min småföretag löneskatt & quest;

Hej! Jag presentera mig kort. Jag är 21 och jag tränar som elektroniktekniker. Jag hade aldrig betalat inkomstskatt, kyrkoskatt och soli. Nu har jag startat en liten kommersiell. Nu har jag min arbetsgivare lagt i kunskap och nu håller kontroll sade

Frilansare & plus; Småföretag frågor fakturor utomlands

Hej! Jag arbetar också som frilansfotograf och faller under de små affärsregler. Nu har en fransk tidning har ett foto som jag gjorde för två år sedan, tryckt. För detta måste jag nu göra ett uttalande. Den franska förläggare berättade från fakturan

Moms: utbyte av småföretag standardbeskattning

Om en småföretagare från årsskiftet 2012/2013 kommer att byta till standardbeskattning eller måste: a) Vilken är situationen med Ucontrol för varor / tjänster som fortfarande utförs i 2012, men för vilka endast sker i 2013, mottagande av pengar: Gör

Några frågor till Nebengewerbe & lbrack, smycken och rsqb;

Eftersom jag inte kunde få hjälp med bra fråga jag ska försöka prata innan jag rota mig i något forum. Jag vill ha en Nebengewerbe inloggning till mina smycken till försäljning. Mina smycken görs smycken massa (är under Pardo och / eller Fimo find).

Småföretag gränser

Hej alla, Jag är frilansjournalist och arbetar sedan flera år som ett litet företag (omsättning mindre än 17.500). 2015 Jag kommer först att överskrida denna gräns, men fortfarande en bra bit under den andra gränsen för 50.000 (vi talar en gång 25.00