B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter Tyskland Österrike bostad andra länder Foreign & plus; Tyskland formen gränsarbetare 2013-02-21

Frågor om pendlare Österrike Tyskland

Advertisement

Hej!

Jag tror tyvärr på internet eller här ingen konkret information. Fakta: Jag är en österrikisk arbetar i Tyskland lever (mat post) men även i Österrike. Avståndet är alltid under 30km = pendlare.

Min fråga: Om jag har utfärdat intyg om den tyska skattemyndigheten, som för kostnads ​​sedan komma till mig? Enligt forskning, kommer socialförsäkrings fortsätta att styras av den österrikiska arbetsgivare på löne jag får, så att säga + österrikiska inkomstskatten jag måste betala kvartalsvis i Tyskland.

Fråga 1: Hur mycket mer kommer det att kosta mig det roliga? (Är inkomstskatt GER högre eller lägre / Måste jag betala annat där / Kan någon säga vad han karakteriserade mer / måste betala mindre)
Fråga 2: Måste jag dessutom betala något som en tysk socialförsäkrings? Om så är fallet, hur går det?

Vänligen inga stycken!

Tack och Lg
Tom

answers

Jag har en bil, hur mycket vägskatt jag måste betala i Österrike?

Eftersom vi har en progressiv inkomstskatt i Tyskland (med stigande inkomster ökar skatte nciht i proportion till inkomsten, men gradvis), så att du kan ge upplysningar om du känner inkomsten.

Related questions

Pendlare Österrike - Tyskland och lika;> & semi; Dominerande Ttäigkeit i Tyskland

Hej Alla, Jag bor i Tyskland och har en arbetsgivare / tjänst baserad i öst. Båda platserna är inte längre än 30 km från gränsen, så klassisk crossover. Men kommer jag att arbeta på fyra av fem dagar inte öst, men i D på en stor kund. Denna plats är

Skatteutjämnings 2010 Österrike Tyskland

Kära experter, Jag var fram till maj 2010 aktiv i Österrike och 10 maj i Tyskland. Deklarationen för Österrike, har jag redan gjort och gjort försäkring etc. Det hävdas. Dessutom, eftersom även min natt skola i Tyskland och körningar för jag kan nog

Dubbelbeskattning Österrike-Tyskland

Min mamma bara bostadsort i Österrike gäller österreichiche Widow Pension och små från Tyskland pension. det överförda beloppet av pension från Tyskland sambeskattas med den österrikiska pension i Österrike. Den tyska finans kräver därefter betala sk

Beskattning av tjänstebilar Österrike - Tyskland & quest;

För privat bruk av tjänstebil 2% av kostnaden för förvärvet redovisas som fastighetens referens i Österrike från 2016:e I Tyskland är det fortfarande sant att 1% reglering. Är det som en gräns till Österrike (arbete i Österrike, men inkomster beskatt

Österrikarna med Job bosatt i Österrike, Tyskland och beskattas & quest;

Hej! Jag är österrikiska, och jag är anställd av ett österrikiskt företag, vill nu flytta nära gränsen till Tyskland. (2 km till gränsen) Hur eller vad som kommer att förändras i takt med inkomstskatte? Kan någon hjälpa mig eller någon i samma situat

Utländsk moms Österrike Tyskland

Hej! Jag har en Fråga för att samla in en utländsk skatt. Fakta: Egenföretagare försäljning beskattas i Tyskland, får en faktura från Österrike med 20% moms (Så jag!). Platsen för tillhandahållande av den österrikiska, som har sänt mig räkningen med

Österrike-Tyskland uppehållstillstånd

Jag bor i 25 år i Österrike och har uppehållstillstånd EG och vill i Tyskland också Aufenthaltsbewilligung.Kann Jag har fått stanna för båda länderna eller jag måste besluta om en som en serbisk? I Österrike, jag egenföretagare och i Tyskland jag sku

Internationell överföring Österrike - Tyskland

Jag beställde något från en online-butik från Tyskland. Nu har jag att överföra till Tyskland pengar från Österrike. Eftersom det är min första utlandsöverföring Jag har ingen erfarenhet av det. Jag fick Iban och BIC-kod av mottagaren. Nu skulle jag

Där barnbidrag & quest; Österrike Tyskland & quest;

Hej alla! Jag har fött barn i december. Jag i Tyskland har min bostad, mitt jobb i Österrike. Nu är min fråga är där jag ansöka om barnbidrag? respektive i Österrike när jag ansöka om vårdbidrag, detta är vad den "normala barnbidraget" är i Tysk

SEPA överför Österrike-Tyskland

Hej Alla, Jag har en kund i Österrike. Den får mig nästa vecka Pkle skickas. Jag vill skapa en SEPA Überweisungsschein med rent att det ger helt enkelt upp på dwer Bank. Men står på SEPA-gireringar som jag beställde var under IBAN-nummer är skrivet e

0
Views
0
Ccomments