B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-01

Frågan om huruvida barnet stöd efterskott kommer att dras i en klumpsumma

Advertisement

Ville bara veta hur det är när ett barnbidrag efterskott. Om denna mängd av Hartz fulladdat 4 prestanda i månaden eller finns det ett system som kommer att kompensera för den extra betalning i de närmaste månaderna? I mitt fall var det en ytterligare betalning för barnbidrag barriär av ett halvår. Nu har jag misstanken som in'dem nästa månad helt kompensera summan av prestanda. Eftersom det inte finns några pengar i alla hörn, jag vet inte hur man gör det expediten insåg att summan i löpande betalningar kan kvittas endast i mindre mängder, för mig kan nu råd med en ny reparera bilen och barnen kunna köpa den välbehövliga kläder. Därför ber jag om råd, så jag inte får straff i prestanda. Tack

answers

Så det kommer att debiteras i vilket fall som helst med Hartz-4 prestanda, både betald i einm belopp eller delbetalningar. Eftersom ARGE har verkligen i tiden när du fick barnbidrag, betalade högre belopp till dig. I vilket fall som helst måste anges, annars finns det svårigheter.

Related questions

Måste barnet stöd undanhöll min lilla dotter betalning min stora dotter

Min äldre dotter debiteras av Child Support Agency, nu barnbidrag skall behålla varje månad 50 € från Kindergewld min lilla dotter (18) tillät ??? Var glad att du inte var inbjudna, att det överskjutande beloppet i en klumpsumma betalas tillbaka. Du

Barn stöd efterskott till perioden 16 &, 01 instrueras vara och tid, och tid, och tid,

... Om detta är sant och våra barn stöd efterskott på 16, Så instrueras på måndag När kan vi för då som förväntat ??? Jag frågar eftersom min dotter är redan född 12/12 och vi väntar fortfarande på alla fonder, Eftersom vi ännu så har inte fått någon

När jag har barnet stöd ahn min son auzahlen

Min son bor med sina vänner i deras föräldrar, men kontaktade oss och nu vill ha barnet stöd Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Om han inte leva med dig, då har du ingen rä

Om barnet stöd i finansieringen räknas som inkomst och strävan;

Om du gör en låneansökan på banken och uppge sin inkomst, möjligheten att barnbidraget bedöms som inkomst? Med tre barn som utgör 568,00 €. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de

Fram till vilket belopp barnet stöd från Düsseldorf tabellen kan variera & quest;

Min ex fortfarande vill inget underhåll för vår gemensamma barn zahlen.Die Düsseldorf tabellen är "bara" ett direktiv. Fram till vilket belopp barnet stöd från bordet kan variera? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av cert

Ta emot föräldrarna eller barnet stöd från barnets ålder & quest;

Som faktiskt får barnet stöd när en 18 och därifrån bor i ett hem av sin egen vilja? Eller du dit inte mer barnstöd? Föräldrar har rätt till barnbidrag, så länge barnen i utbildning synd, till åldern av max. 25. Om barnet redan tjänat sig pengar, får

Om barnet stöd öronmärkt & quest;

När upprepade gånger spirande debatt om huvudduk flicka & Co, kommer barnen inte glömma att kostnaderna ofta mer än införa barnbidrag. Och barnet gynna inte ändå öronmärkta och måste användas för välfärd för barnet? Nej! Lagen Barn reglerar antalet b

Vad händer med barnet stöd och komma; när en ung person kommer in i en anläggning & quest;

vad som händer med barnet stöd när en ungdom, beordrades av domstolen, det måste i en anläggning tills rättegången? I en sluten placering av barn i hemmet är det uppenbarligen så att föräldrarna har för att stödja boende där med barnet stöd ekonomisk

Jag bor i Bolivia med mina tre barn - hur mycket barnet stöd vi får här & quest;

Mina tre barn och jag bor i Bolivia och levnadskostnaderna här är nästan lika hög som i Tyskland - men vi fick verkligen mindre än i Düsseldorf tabellen anges. Min (ex) make betalar oregelbundet och absolut inte tillräckligt för att hålla med 500 eur

Det kan vara en av barnbidraget fonden själv bestämmer hur mycket barnet stöd varje barn & quest;

E-post: Min äldsta son 19 år 50% invaliditet inte längre är i livet, i mitt hushåll, vårdgivare har sedan naturligtvis sökt honom barnbidrag nu Teed av mitt stöd barn nummer. Nu har jag två barn får leva i mitt hushåll 2 år och 6 månader. Enligt den

0
Views
0
Ccomments