B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-22

Fråga till skattekontoret organisationen i NRW: Vad är Serie 2000 och 5000 fall & quest;

Advertisement

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Kanske detta?

http://de.soc.recht.steuern-buchfuehrung.narkive.com/WBvk1WzW/finanzamt

I NRW, är strukturen enligt följande (förenklad):

5123/5000/1234

5 = staten (vanligen utelämnad)
123 = skattekontorsnummer, första siffran anger OFD till:
1, 2: OFD Rheinland
3: OFD Münser
5000 = Kontroll District
5xxx: fall med vinst inkomster
2xxx: andra fall (anställda, pensionärer)
1234 = diskriminering siffran är kontrollsiffra. 4

Related questions

En fråga om stöd och LPAR, NRW & rpar; - Självrisk

Hej! Från januari till och med juli 2010 var jag lagligt försäkrad. I januari hade jag lärt mig att jag har rätt till stödet kan ändras fram till augusti i en PKV olika anledningar. Under de första 7 månaderna, där jag fortfarande är försäkrad med GK

Stöder grundläggande säkerhetskontor i Hagen & sol; NRW betalning av försäkring på Erwerbsunf & period, pension & quest;

Någon hänvisar till förtidspension. Vad om ansvar och hemförsäkring? Om detta tas från grundsäkerhetstjänsteman eller stöd? Vi har hört att det kan skilja sig från stad till stad. Hur det ser ut i Hagen? Där du kan om grundläggande trygghet informera

Kan skattekontoret ett handskrivet brev till oppositionen W & sol, skatte 2007 avvisa & quest;

Jag har kört en motsägelse eftersom skatterna med 2007 skattekontoret. De fick mig redan signalerat att de kan mig nu räkna mer, hade de då frågor som jag har svarat nästan framför semester snabbt handskriven i ett brev som byrån nu har förkastat, ka

Experter Fråga & comma; gjorde du marknadsundersökning av små och medelstora obligationer på grå kapitalmarknaden & quest;

Hej Alla, Min fråga är inriktad på experterna kapitalmarknaden bland er ;-) I min avhandling jag ta itu med små och medelstora obligationer (IOU recept) den grå kapitalmarknaden. Tyvärr är det mycket svårt, detta finna lämpliga uppgifter om den aktue

Fråga för investeringar: Vad skiljer en hedgefond från en vanlig fond som Deka & quest;

Har du en fråga för investeringar: Vad skiljer en hedgefond från en vanlig fond som Deka? Kan någon förklara enkelt? En hedgefond har ingen investeringsgränsen och är inte föremål för statlig tillsyn. en fond måste följa lagen om investerings. http:/

Hej & comma; Jag har en fråga angående och period; skatteklass efter döden av min make & period; & period; & period; & quest;

Hej, jag har en fråga angående. Den skatteklass efter min makes död. Jag har alltid haft sedan vi gifte skatteklass 3 och han hade alltid Stuerklasse 5 eftersom jag har tjänat när han någonsin mer. Vi är också alltid gått bra när han har även arbetat

Har jag ett arv skattekontoret att informera & comma; eller gör det på något sätt automatiskt & quest;

Om en större arv erhållas för att sedan ja fastighetsskatt måste betalas, måste jag då registrera sig hos skatteverket, eller hände med någon automatiskt? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.experm

Hotar NRW Bank samma öde och komma; som WestLB & quest;

Hotar NRW Bank snart samma öde som WestLB? Vad är din bedömning av situationen? Du har antagligen läst den här artikeln: http: //www.handelsblatt.com/unternehmen/banken/credit-default-swaps-nrw-bank-gro ... För närvarande finns det enligt min informa

Distans Paket> & halv;> & semi; Fa & period; Bayern> & halv;> & halv;> & halv, arbete och bostad i NRW> & halv;> & halv;> & halv, vad som händer och quest; & quest; & quest;

Hello NET community! Jag är på ett företag. Huvudkontor i Bayern och angestellt.Wohne men arbetar i NRW (permanent uppehållstillstånd är NRW) .i använda mina fältserviceaktiviteter, bilförmån och driva flera kunder främst i NRW därmed förändra syssel

I vilken form måste skattekontoret anmälda & comma; genom att justera sin kommersiella verksamhet och strävan; & quest;

Jag har min verksamhet set (småföretag) och nu troligen måste underrätta skattemyndigheten. Rätt? I vilken form måste jag göra? Gibt är som en form, eller jag kan göra telefonen? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade