B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-04-18

Fråga Schufa & comma; negativ post

Advertisement

Hej!

från när en bank har rätt att göra en negativ post i Schufa? respektive att rapportera till Schufa?

Måste det också bara en påminnelse och betalningsorder komma?

Jag har haft en MRP i Diba, jag har täckt och kontot har låsts, så vi kom överens om avbetalning, för ett år sedan. Du har rapporterat ingenting Schufa, nu har jag dem men en jämförelse av 70% erbjuds så att det är snabbare bort och nu är jag rädd för att de skulle kunna ge mig en ren choke på Schufa. Eftersom det är fortfarande ren.

Känner någon därifrån? Finns det strikta regler?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Om uttalande, "har ingenting schufa gemldet" backas upp av en själv Schufa?

Om så är fallet, hatest du varit tur eftersom de Bankerna kan registrera sig som medlemmar Schufa där alla kontraktstvister.

Enes jämförelse rapporten under alla omständigheter.

Jag antar att på grund av din mycket naiv fråga, att du har ingen aning om vad Schufa och vad det är för ...

Googel det men tack.

Hur som helst, "höra DU" oftast inget av Schufa och ett domstolsbeslut är någonsin ändå onödigt. Kanske du förvirrande det? Med gäldenär registrera Och ditt konto lockout är naturligtvis redan Schufa rapporterats; förmodligen avtalet också hastigheten.

Related questions

När tas bort i Schufa & quest en post;

Hej, även om jag vet att en negativ post efter 3 år raderas, men jag nyligen läste någonstans att om banken gör alltid en balans anmälan till Schufa är förlängs? Kan någon hjälpa mig någon? Om posten beräknas utifrån utförande eller att balansera med

negativ post i Schufa

Hej hade NEN negativ post komma i Schufa och kommer nu vilja veta hur lång tid det tar tills det är gelöcht igen ?? hela är nu nästan tre år tillbaka och betalas också .... men ville ha mig kort NEN DISPO kan ställas in och banken säger nej tanken så

Dykning studielån i schufa som en negativ post i & quest;

Finns det studielån, såsom av KfW en negativ Schufa inträde och påverkat denna ytterligare kredit, till exempel om du vill köpa en bil efter examen? Studielån är i själva verket ett lån som alla andra och redovisas i Schufa. Men inte nödvändigtvis so

Sparar Schufa egentligen bara negativa poster och uppdrag;

Jag undrar om Schufa samlar endast negativa poster på en. Eller det kan vara att efter de negativa data från det förflutna som listas mer positiva från den senaste tiden? Jag menar, så att entreprenörer se även om betalningsbeteende har förbättrats.

Negativ post kan jag öka lån

Hej! Min fråga: Min man och jag har i vår bank en Dahrlehen är 3 år vill fylla nu. Det enda problemet är att jag arbetar på 400 euro och min make är ett år en negativ post har. Kan jag öka krediten på min räkning och dra dasGehalt min make med ?? LG

Måste nödvändigtvis håller i Tyskland Schufa & comma; Om du vill öppna ett konto quest;

Ska vi därför enas i Tyskland obligatoriskt att banken får före kontoöppningsuppgifter i Schufa, om du vill öppna ett bankkonto med en ansedd bank? Nej, du behöver inte. Men eftersom det är en standard för banken, kommer de inte att vara nöjd efterso

Negativa poster vad kan jag göra för att ångra

Negativ post genom konstruktion lån. Vad betyder "negativ post"? Naturligtvis är lån av en bank också rapporteras till Schufa eller andra organisationer för klassificering ... det är inte en negativ post, men bara en post. Posten är oftast bort

Negativ post i INFOSCORE

Jag har begärt en självutvärdering på INFOSCORE. Sedan kom brutalt uppvaknande. Jag har 2 negativa poster. Är men markerats som klar. Hur kan jag ta bort det? Måste säga att jag, som en central köpare har arbetat och är beroende av den tid betala min

House jakt med negativ post och komma; hur gör sökandet &; Jag Möjligheter & quest;

Jag är 49y.o. och jag bröt upp med min partner, nu är jag letar efter en lägenhet, jag arbetar som sjuksköterska chef vid bensinstationen, men varje hyresvärd vill ha lite information från Schufa. Har jag också risken för en lägenhet? Jag är inte den

Skyldighet Schufa & comma; INFOSCORE etc & period; & Sol; petition

Som i dag inte har några negativa egenskaper i sin allmänna Schufaauskunft blir långt ingen kredit, eller möjligen endast till höga räntor. Dessutom kan ett billån eller mobiltelefon kontrakt underkännas. Anledningen är det ökande antalet insamlade d

0
Views
0
Ccomments