B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-07-17

Fråga om sjukvårdskostnader projektion till tandläkaren och exkl;

Advertisement

Jag var på en tandläkare, det är en behandling och kostnadsplan skriven för en krona och skickas till försäkringsbolaget som jag har nu också från KK Hämta. Men jag skulle föredra att låta kronan där göra annorlunda, jag tycker inte om tandläkaren, deras arbetsmetoder och rutiner.

  1. Kan jag gå till en annan tandläkare och låt mig göra i den andra ZA kronan med läkningen och kostnads ​​schema?
  2. Det har också gjort en stor x-ray, kan jag be i praktiken och ta till en annan tandläkare?

Vänligen inga konstiga svar som: ditt eget fel eller så, är frågan till mig mycket allvarligt. Tack på förhand och vackra 1 advent morgon till alla!

answers

Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga. Kompetent, av certifierade läkare.

Begär nu:
www.expermondo.de

Frågan är om du klarat läkemedlet u.Kostenplan redan undertecknat till läkaren
har. Om inte, kan du naturligtvis gå till en annan tandläkare
Röntgen är din, du kan låta dig komma in i original eller en kopia. Varför gjordes på grund av en krona en stor röntgen,
förmodligen en panoramabild av alla tänder?
Lasse kontrollera nästa tandläkare om inte tillräckligt för hälften eller trekvarts krona.
Detta sparar pengar och får tandsubstans.
lycka till

GKV betalar bara vad som är nödvändigt och ingen lyx medicin.

Du har fritt val av läkare, men du behöver en ny sjukvårdskostnader projektion.

Och röntgenbild kan du säkert på kostnaden för tandläkaren få - bekvämt som JPEG-fil.

Related questions

Endast sjukvårdskostnader projektion lämna & komma; sedan Zusatzvers & period; Komplett & quest;

Jag behöver två keramiska inlägg. Dessutom har jag redan en behandling och kostnadsplan för den juridiska KV. Men jag behöver en tandvårdsförsäkringen som jag skulle avsluta det gärna. Kan jag använda sjukvårdskostnader projektion först lämna in och

Pays ERGO en krona och komma; om redan sjukvårdskostnader projektion före & quest;

Så jag läste det i reklam. Har någon erfarenhet av den. Kan du sluta, trots att de redan var en tandvård anses nödvändigt. Hur hpch copayment utfälles sedan. Någon som vet? Ja kan skjuta dig om sjukvårdskostnader projektion redan finns. ERGO betalar

Sjukvårdskostnader projektion - endast vid lagstadgade fonden lämna & komma; då strävan efter försäkring &;

Har ett medicinskt kostnader projektions närvarande. tandläkaren skriver alltid mer avgifter. Måste jag då inte lämna planen tills den lagstadgade fonden? Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga. Kompetent, av certifierade läkare. Begär nu:

Kan man med godkänd sjukvårdskostnader projektion till en annan tandläkare & comma; strävan att austellenden &;

Kan du gå med en behandling och kostnadsplan godkänd av GKV till en annan tandläkare än till tandläkaren som gjorde begäran av behandlingen och kostnadsplan eller jag är bunden till denna tandläkare? Naturligtvis kan och måste vara. du behöver bara f

Fråga om Selbsbehalt & LPAR; barn underhåll 2013 & exkl; & exkl; & rpar;

Hej !!. Jag kommer från Thueringen och behöver underhåll zahlen.Mein själv - Reserver ökade 2013 till 1000 (enligt Düsseldorf tabellen !!!) men jag har hört att Oberlandesgericht i Jena i Thüringen är ansvarig för att beräkna den sanna ......... ????

Fråga för arrangemang testamentet för gemensamma testamentet & exkl; Heritage lika och återföring & quest;

Kan vi enas om att avvika från den rättsliga följden att föräldrar gör en gemensam testamente och ärva vid död den efterlevande maken och barnet i lika delar? Är det möjligt att komma överens om att i händelse av dödsfall av barnet allt faller tillba

Vackra nya & comma; modig ny bankvärlden: i fråga om CDS lärt sig någonting och exkl; & quest;

Jag har rapporterna från AIG i huvudet. AIG kom stapplande beror på att företaget CDS hade gått och var förmodligen den största leverantören av sådana produkter. Den spekulativ karaktär och bristen på reglering inom detta område var senast med Lehman

Pays tandvårdsförsäkringen i efterhand & comma, efter att patienten har betalat tand bill & quest;

Betala en tandvårdsförsäkringen i efterhand, det vill säga efter det att patienten har betalat tand bill (den del som fortfarande "vänster" är mindre kontantdelen)? Eller till och med tidigare? Hur hanterar ni? Snabbare och billigare rådet för d

Hur att finansiera mina proteser & quest;

Hej alla! Jag behöver din råd - när det gäller proteser och hur man betala dem. Bakgrund: Jag har en extremt dåliga tänder och 2014 min tandläkare gav mig redan meddelat att ingen stig leder förbi en omfattande tandvård. Utan medicin gå alltför mycke

uppskattning AOK

Jag har från min tandläkare bek en uppskattning. förväg Mich Wurd höjden av min co-ränta. Zahnarztl. Fee 820 Euro, material u. Labor kostar 165 euro, behandlingskostnader GES. 2470 Euro. Kan hjälpa mig dajemand? I totalkostnaden för din tandläkare är