B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-12-28

Fråga intyg från den federala byrån för> & semi; Justice

Advertisement

Hej, jag har en fråga.
Jag har möjligen ett nytt verk.
Arbetsgivaren frågade mig en normal kriminalregister.
Eftersom det jag var ganska rädd nu kommit.
Jag har en inspelning av det.
Det är:

1.) 2013/05/17 domstolen bla bla är i kraft 2013/06/19
Tatbezeichnung: bedrägeri
Tillämpliga föreskrifter: strafflagen § 263 punkt 1.
20 dagar av 10 € böter.

står på sidan av den federala byrån domstolen. Att det inte finns några poster under 90 dagligen ??
Jag fick sedan rådde det att känna igen på grund av> kostnader och även då fick jag veta att det är för låg för att som det anges i intyget.

Nu undrar jag: Varför är insidan ?? Jag tror att det kommer att bli någon överenskommelse om utseende av nya potenta viktig arbetsgivare.
Det var min första passet mer är det inte bara vad som skrivs ovan. Så inte upprepa eller något. Och om det skulle finnas en skulle stå med det. Vad ska jag göra nu mot det? ß Har någon tips eller förslag

answers

Vad begärt fel.

Du har begärt personliga centrala registerutdrag för din egen information.

Eftersom allt är där, liksom åklagaren, domstolarna UDN får alltid den fullständiga historien.

Vad skulle du har använt, skulle ha varit den personliga certifikat, eftersom straffet inte skulle ha varit där med 20 dagar ".

https://de.wikipedia.org/wiki/F%C3%BChrungszeugnis

Så att det inte finns något missförstånd straffet var 20 dagsböter om 10 euro .......

Ditt problem är sannolikt att vara mycket bredare än bara certifikatet. Även om du hade "rätt" certifikat utan detta ansökt om och få, du möjligen mot arbetsgivaren på grund av övertygelsen offenbahrungspflichtig. Det faktum, beror på vilken typ av yrkesstatus. I truster sådana domar måste nämligen informerat blivande arbetsgivare. det inte tvinga dig, är kontraktet voidable.

Ja, jag har ett förslag. Justera en finansiell fråga här.

Related questions

Energisk hört federala byrån för exportkontroll på privata fastighetsägare och strävan;

Hej! Jag läste från energikonsult av Bafa, när en energiexpert bedömt huset och skapas med varandra sedan återställningsplan. Hur mycket en sådan konsultation och du kan ta som en privat fastighetsägare att slutföra eller är det bara för stora kunder

Data såsom fråga med: "& halv; -system den försäkrade Survey" & semi;

hi, på HIS kan lätt fråga om vad som lagras på ett ja. Men hur är det med "System försäkrade undersökning"? Google inte säga var att hitta filen. Som leder den här filen. Och där kan jag kontrollera sina egna uppgifter? Vad är systemet försäkrin

Hur mycket bidrag staten betalar för modernisering av min uppvärmning & quest;

Min värmaren är en riktig energislukare. Därför, min man och jag tror att för en tid om en grundläggande modernisering av i form av ett solsystem. En bekant berättar nu häromdagen att du får en relativt hög bidrag från regeringen för det. För detalje

Studielån kan inte betalas tillbaka && semi; Låntagare i utlandet

Följande fråga. En studie av Credit 5,000EUR togs och ännu inte betalats på baksidan KfW. KfW har därför genom att bära de exponeringar mot den federala byrån för administration. Låntagaren är utomlands. Vi Federal Office of Administration att samla

Hotet om arbetslöshet - när du måste på den federala arbetsförmedlingen Rapport & quest;

Jag har läst att en är skyldig som arbetstagare redan i riskzonen för arbetslöshet till att rapportera till den federala arbetsförmedlingen, eftersom du kan ha en efteranmälan innebär att du senare få arbetslöshetsersättning. Min fråga i detta samman

Hur framgångsrik skulle vara en skadeståndstalan mot den federala arbetsförmedlingen & quest;

5 år sedan var jag arbetslös. 4 månader efter att jag fick på internet som projektingenjör. Jag kallades till en intervju. Intervjun jag passerade med flygande färger och motsvarande tillsvidareanställningen har undertecknats. Samtidigt bör I Del-upp

Böter och LPAR, "& semi, knölar" och halv; & rpar; verkställ och tid inom EU;

Så uttalandet av en annan användare. Mina frågor: Kommer de verk? Vem gör det? Vad har jag gjort sedan förväntat? Vad som möjligen skulle vara extra kostnad? JA Polis / Tull Knölchen + tyska Fee beror Eftersom utländska myndigheter inte har tillgång

Fråga: BAföG vid yrkes praktikanter

Hej alla! Jag växlar första vor.Mein namn är Olaf bor i Neuss nära Düsseldorf) Har ett problem ... Min flickvän hatt nu från 1.09ten utbildning som en egenskap kontorist började Gjorde BAföG begärde och fick idag ett avslagsbeslut, vilket betyder lik

Talar ett intyg om Bundesrechtsanwaltskammer für en bra advokat och quest;

Om en advokat har ett intyg från den federala advokatsamfundet, kan man då anta att det är en mycket bra advokat? Certifikatet är främst att advokaten har tränat och inte bara en gång för sin egendom och expertis. Men det är definitivt ett positivt d

Betala federala myndigheten för flyttkostnader för Hartz IV mottagare & quest;

Om en kollega jag har hört talas om någon som har gjort sitt hem, eftersom det är för dyrt. Han får Hartz IV. Har den federala byrån ta över kostnaden för flytten, eller kommer du sedan sitter själv på? Tack Om myndigheten ber honom att ändra lägenhe

0
Views
0
Ccomments