B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Bausparvertrag bygg besparingar RRSPs hypoteksinstitut och plus; RRSPs 2013-08-29

Fråga: Capital bildar fördelar - avtal besparingar

Advertisement

Kan någon förklara? Hur fungerar det? Betala min arbetsgivare varje månad 40 € i min sparavtal eller årliga statliga subventioner som? Utan att jag måste göra något speciellt?

Jag betalar en bit av 6 år, och ett år resten tillhör. Men vad händer om jag inte är med en arbetsgivare de närmaste 6 åren?

Och vad som händer efter dessa 7 år? Om de pengar som sparas betalt? Om jag vill köpa ett hus som ska beräknas av banken som eget kapital?

Tyvärr för många frågor, men jag har på det här området verkligen har ingen aning.

answers

Kapitalbildande fördelar för bostadsbyggande är en volontärtjänst för arbetsgivaren och är så vitt jag vet, max 27 € / månad. Om du vill spara upp mer måste du finansiering från din brutto, överförs sedan månadsvis tillsammans med de ekonomiska aspekterna av avtalet spar förhoppningsvis befintliga, men som sagt bara när en byggnad lån är ingenting annat. Den årliga bosparande ersättning som statsanslag beror på bosparande banken och beviljas endast på begäran. Om du byter till en ansamling fasen (7 år) arbetsgivaren bör VWL överförs till den nya arbetsgivaren i de flesta fall. Efter 7 år, kan bygglån användas som en finansieringskomponent för en inteckning, den eller tillbyggnad av ett hus eller en lägenhet.

Så vitt jag vet, som är begränsad i detta avseende, kan arbetsgivaren betala upp till 40 euro per månad (skattefria) i ditt kontrakt.

För oavkortad ersättning 480 euro betalat avgifter som krävs. Om detta är sant, är staten fortfarande tid 9% (max 480 euro) till när Einkunftsgrenzen inte överskrids (för singlar 17,500 Euro).

Om du på fördraget skadligt funktionen (bara inte eller liknande bostadsändamål), en del av eller hela statsbidraget återvinnas.

Vänligen komplettera fel och saknas.

Dessutom återstår lägga till att avtalet besparingar måste vara med statliga subventioner och därefter verkligen används för "bostadsfastigheter" ändamål, annars källskatt på kortsiktiga kapitalbildande växter hotar / (förskingring / byggnad samhälle lagen om främjande) HG DerMakler

Related questions

Capital bildar fördelar i aktiefonder investerar & comma; vilka fonder där & komma; hur fungerar detta & quest;

är det sant att man kan investera RRSPs i fonder och i så fall hur det. Addiction arbetsgivare Provider och medel från eller jag kan välja vilka medel? Vilka belöningar får du här? Installationer upp till 400 euro per år i aktiefonder främjar staten

Kan du lämna Capital bildar fördelar flödet i ett befintligt kontrakt Riester & quest;

Kan du lämna Capital bildar fördelar flödet i ett befintligt Riester kontrakt? Eller det måste vara en ny Riester kontrakt? Eller kan bara pensionssparande betalningar strömma in i en Riester kontrakt? här jag kunde hitta följande till: Vissa arbetst

Capital bildar fördelar inom livförsäkring rekommenderas & quest;

En vän till mig sätter sin vL i sitt liv- och försökte mig att göra gott. Egentligen han inte övertyga mig. Vad tror du? Vilken investering skulle du annars föreslå? Den kapitalförsäkring är föråldrad. Satsningen på sparplaner, finansiera UDN vad är

Capital bildar fördelar bättre lön i avtalet besparingar eller i sällskap pension & quest;

Jag börjar nu 02:05. ett nytt jobb och arbetsgivaren betalar också VL. Ett avtal om besparingar som jag kan betala jag har dock sagt arbetsgivaren om jag skulle betala VL i ett företag pensionssystem jag skulle ha skattefördelar. Vilket är bäst? I gr

Capital bildar fördelar i bygg besparingar eller aktiefonder fastnat & quest;

Hej. Jag vill skapa RRSPs. Jag var på ett försäkringsbolag som rådde mig till en byggnad lån. Eigentlihc Jag hade en aktiefond i ögat. Men Herre försäkringen innebar att ingen bättre avkastning skulle uppnå som en byggnad lån. Jag misstänker att han

Capital bildar fördelar för makar och komma; tillräckligt Bausparvertrag min fru det från & quest;

eller kräver någon privat kontrakt? min fru Kontraktet funnits en tid, nu vill jag fortsätta att få kredit mitt kapital ackumulering fördelar för sparare min fru. Är det möjligt eller bör detta avtal vara denominerade i båda namnen? Efter den 5: e Ve

Capital bildar fördelar används en gång per år för en särskild återbetalning egendom lån & quest;

Hej alla, Jag kör en inteckning för en rörelsefastighet. En gång om året jag kan göra upp till 5% ledig. Nu hade jag idén att ekonomi som jag får varje månad för att använda den. Vad som är tillåtet i princip ja. Banken sade att detta är möjligt i pr

Capital bildar fördelar quest med deltid &;

Min granne är en ensamstående mamma och berättade att hon brukade arbeta heltid och nu står noche ine deltidsarbete. Hon sade att hon inte kunde få kapital ackumulering fördelar mer. Det är nonsens, är det inte? Du skulle ha ändå eingentlich också ha

Capital bildar fördelar - Jag förstår inte och tid, och tid, och tid;

Hej Alla, Jag har en byggnad samhälle för ett år och jag är inom den offentliga sektorn fungerar. Den Bausparkasse har rådde mig att göra i alla fall arbetsgivaren en begäran om RRSP, "eftersom den månatliga hem sparande automatiskt skulle minska til

Capital bildar fördelar - värt det & quest;

Om du är anställd som forskningsassistent vid universitetet, skulle få dig några euro från landet med kapital tjänster tillsätts. Tyvärr är mängden mycket låg. Är det värt det då alls i (begränsad) att gå investeringar som kan valideras för RRSPs? De

0
Views
0
Ccomments