B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-16

FOT & rpar; Under vilka förutsättningar kan en direkt försäkring och LPAR; upplösa förtid & quest;

Advertisement

Moin moin,

Följande fall: Jag är sedan augusti 2009 om min arbetsgivare försäkring (direkt försäkring som BAV). Under de första 5 år betalar jag genom lön tredjedel av bidrag och AG 2/3, då AG något. Hittills har jag ca 1800, - € betalas. Den uppnådda årliga pensionsrätt uppgick till cirka € 1813 31/12/11.

Jag vill nu den högsta möjliga beloppet för direkt försäkring lämna mig så snart som möjligt för att betala av och lösa försäkringen mest, men åtminstone göra vilande.

Jag måste ha telefonen med försäkringsbolaget. Men det kommer att bli att ge mig någon information, men talar själv ut (faktiskt skulle vara ett bidrag här i forumet värd ;-).

I försäkringsvillkoren är att man kan omvandla försäkring till en inbetalda. Ytterligare egendom där: "Den återbetalning av bidrag du kan inte begära". Min fråga är: Finns det fortfarande ett sätt att ta ut sina egna bidrag till mig åtminstone? Om så är fallet, på vilken rättslig grund?

För hjälp svar, jag tackar på förhand.

PS: Jag är eder skuld hotar fortfarande mig ett meddelande. Så snälla ingen allmän diskussion eller undervisning om innebörden av BAV och solidaritetssystemet som sådant.

answers

Försäkringsbolaget har rätt att ge dig all information, eftersom du bara försäkrad och inte försäkrad. Eftersom det är din AG. Dessutom kan du inte avbryta en direkt försäkring tidigast utbetalningen är 60 år eller pension och då endast i form av en pension.
Om din AG betalade 2/3, förstår jag inte varför du vill meddela något. Detta 2/3 AG-betalning fälls sedan nämligen. Du ger dig henne. Du har en nästan gratis, moms och sociala fritt bolag pension och vill meddela detta. Jag kallar detta ett lyxproblem.

Du kan bara säga att du vill betala något mer.

Jag vet inte var du fick din information, men jag har avslutats mina två direkt försäkring i Deise år - oavsett om det är bra eller inte är inte en fråga här. Jag får från båda företagen pengar som betalats vad jag har nu att betala skatt i efterhand. Jag fick inte ens den betalda pengar från mig igen, jag vet - men jag vet att på förfallodagen ????? Jag har avbrutit försäkringen lätt genom min arbetsgivare. Enligt Försäkrings måste de säga att man inte kan meddela - det är deras ansvar - men energiskt förbli gå.

Moin.
Jag hänger mig bara ens tänka på ämnet.
Så vitt jag vet, den del fram till ikraftträd pension inte lånas, överförbar, eller back-utrullad ...
@mig 112:
Var har du fått denna information bzgl.Vertrag på den försäkrade försäkringstagare = då = ingen mer DV men normal politik?
Jag nähmlich bara problemet ...
Försäkring vägrar att betala sak.
För konkret information, skulle jag vara väldigt tacksam.
MfG

Vad Niklaus har indikerat är ensprechend yrkespensionsvillkor. att avsluta ... ... inte är möjligt och inte användbart. Har du inte råd detta innan slutförandet av hela? Din pensionssystemet är på pensionerna, främjas i enlighet med - ingen skatt och ingen social trygghet - plus betydande AG aktie. Och detta är inte uppmuntras för konsumtion. Och: De vill inte läror, men vet inte grunderna i företagets pensionssystem. En mycket arrogant attityd!

"Den uppnådda årliga pensionsrätt uppgår till 31,12. 11 ca 1813 €" ==> Skitsnack! Det är även nio månader!

För övrigt pensionsrättigheter har ingenting att göra med inlösenvärdet. Detta skulle kunna vara betydligt lägre.

"När ni kommer till oberoende":

Då försäkringen tidigare överförs av arbetsgivaren till dig och är just nu ingen BAV / direkt försäkring mer. I detta avseende måste du också att bidra till att undanröja någon särskild rätt till polisen.

Related questions

Maximal total direkt försäkring och LPAR, Tjänstepension och rpar; på arbetsgivare

Vill göra en direktförsäkring (Tjänstepension) för arbetsgivaren. Upp till 220 månadssparande eurohastighet (26.400 euro per år) är inkomstskatt och sociala avgifter-free och tills ytterligare 150 euro per månad sparkvoten (1,800 euro per år) "bara&q

Minskar direkt försäkring och LPAR, tilläggspension och rpar, inkomster praktikanter LPAR för barnbidrag gräns &; 7680 € och rpar; & quest;

Min dotter är med sin praktikant lön strax under inkomstgränsen för beräkningen av barnbidrag. Hon planerar en tilläggspension, som erbjuder sina företag som direkt försäkring, med. Gör detta från den beskattningsbara vinsten? pension: Praktikanter k

Kan du direkt försäkring och LPAR, LV på arbetsgivare och rpar; använda som säkerhet & quest;

Kan man använda ett år besparte direkt försäkring (år 1752 euro av bruttolönen som sparar ström), som säkerhet? Nej, en direkt försäkring inte ställt, eller godtas som säkerhet. Detta är tydligt reglerat i Betriebsrentengesetz. http://www.gesetze-im-

Vilka är fördelarna med direkt försäkring & quest;

Varför just finish? mindre personalkostnader och "körfält" för försäkring är mycket kort. vanligtvis kontrakten är verkligen fullgjort uteslutande via Internet. därigenom naturligt saknar ett konsultföretag. som också är en av anledningarna till

Två nya innehålls transformationer genom direkt försäkring efter §3 63 samtidigt & quest;

Jag har sedan uppkommit på grund av förvirring även din egen fråga. Om någon arbetar AV i åtanke för direkt försäkring löneväxlingen / Barlohnumwandlung, och en gång accept chefen spelar med och lämnar honom fria händer, kan han då 4% till 63 § 3 (fö

Hej & comma; som har i direkt försäkring ursprungliga försäkringsbevis och period; & quest;

Försäkringstagaren får försäkringen. I tjänstepensionen som den anställde. Den försäkrade får. vanligtvis en kopia för sina egna handlingar. Hej Zizmann, princip alltid den andra parten av en sådan försäkring, så försäkringstagaren. Försäkringstagare

Direkt försäkring till privata livförsäkringar konvertera & quest;

Hej, jag har avslutat en direkt försäkring för några år sedan om min arbetsgivare, han eller jag. Nu ska jag men snart ta ett nytt jobb och därmed byta arbetsgivare. Kan jag överföra direkt försäkring i en privat försäkring eller direkt försäkring äv

kan vid byte av arbetsgivare direkt försäkring och sol, Pensions ta & quest;

du kan om arbetsgivaren eftersom de direkta försäkrings- eller pensions förändringar fortsätter? Eller måste det som komma överens nytt? Som ändrar sitt jobb, kan pensionen nu lättare överföras. Dessutom, bidrag till nyligen ingått direkt försäkring

Skyldighet att bidra med en betalning av direkt försäkring utöver bidraget tak och quest;

Jag har fått en betalning från en direkt försäkring och täcktes av min hälsa att betala KV bidrag från Req. 2016 efterfrågas. I betalade också. Men min lön för närvarande ovanför BMG, så jag beställa en månad redan betalar det högsta bidraget. Måste

Direkt försäkring som själv betala ytterligare & quest; Användbar & quest;

Är det vettigt att fortsätta en direkt försäkring när du blev egenföretagare? Kan du göra det? Är det nödvändigt att försäkringen sedan skriva om? Diskussionen om KV-inlägg på ålder är i full gång. det lönar sig sedan ut som en själv mängder inga KV