B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

inteckning lån uppföljning finansiering lån Framåt framåt lån hamn finansiering & plus; Hypotekslån 2014-03-19

Forward låne kosttillskott

Advertisement

Jag har ett erbjudande på en framåt lån på 120.000 € från München Hypothekenbak, tilldelning januari 2014. Har en upplevelse med denna bank, är det vettigt nu klar? I den sista Fage jag glömmer de villkor
ca 4,8% ränta eff.
jag

answers

Hej "Pixi100"

initialt för Noris Bank:

Denna bank äger inte lån, men ger låneansökningar till andra banker. De flesta publikationer räntor gör det men tyvärr inte ens i min fotnot uppmärksamhet.

För ditt erbjudande München Hypo:

Tyvärr, du behöver inte skriva, vad är marknadsvärdet på fastigheten i fråga är helt avgörande förhållandet mellan marknadsvärdet och lånebeloppet.
Även om den föreslagna räntebindningstid tid du låter oss i mörkret.

Reklam godkändes av Support erbjuder dig ett finansierings 75% (jag helt enkelt gånger € 160.000 marknadsvärdet anges) en ränta på 4,35% nom. / 4,44% eff. på 48 månader framåt tid (10 år fast)

Jag har verksamheten och bakgrunden av termins lån närmare förklaras i denna fråga: http: //www.finanzfrage.net/frage/lohnt-es-jetzt-ein-forwarddarlehen-in-anspruch -...

Om den totala miljön refinansieringsräntan (. Esp på den långa änden) inte förändras, då det innebär att varje månad kortare ledtid tills mindre betalt återinvestering förlust för dig: billigare förväntans intresse.

Den ränta du inte kan bedöma isolerad uppmärksamhet (hus värde, LTV, räntebindningstid, total låneperioden, normal återbetalning del, etc.) saknas det.

Forward lån - tilldelning 2014 - för en framåt lån är redan en mycket lång tid. Är du säker på att det inte är troligt att bytas ut mot en byggnad finansiering samhälle? 4,8% effektiv annars kan jag inte tänka mig.

Mitt tips:
Münchener Hypothekenbank är i boerse online idag med:
5 år 4,08% på 150.000.Euro
8 år 4,55%
10 år 4,82%
anges.
Det finns en leverantör som är billigare:
Noris Bank 4,07% 4,60% 4,86% term och belopp som motsvarar Hypo.

Bänken kommer redan vara trovärdiga.

Related questions

Forward lån med en lång ledtid vettigt & quest;

Hej. Vi läser i inlägg runt fastigheten finansiera dessa dagar och om igen att vi nu bör ingå ett termins lån på grund av låga räntor. Normalt är detta för byggare ett alternativ, vars intresse kommer att upphöra inom de närmaste 3 åren. Men det finn

När det vettigt Forward lån & quest;

Jag kom nyligen över konceptet framåt lån. När du gör ett sådant lån vettigt? Förutom gtbasket: "Forward-lån är en ränte spekulation som väntar till slutet av räntebindningstid, men även spekulerar .." Denna visdom är inte från mig utan från Arn

Lån med utplacering ränta istället Forward lån - värt & quest;

Hej alla! Jag har redan ofta läst spetsen i relevanta forum som du kan säkra nuvarande gynnsamma ränta under byggnadstiden och genom att fylla i ett banklån och betalar en utbyggnad intresse. Min fråga är: varför skulle du göra det om du kan även ang

Forward lån

Hej! Jag har för avsikt att tillämpa en framåt lån. Låneavtalen med Deutsche Bank löper ut den 2013/03/31, ett annat kontrakt med Ärztebank tills 2018/03/31. Även om jag kan acceptera det sista avtalet en särskild rätt att säga, men med ytterligare s

Forward lån - Uppsägning §489 BGB

Jag har ett lån med fast ränta 1998-2008 på min lokala bank. År 2005 avslutade jag en framåt lån med fast ränta från 2008 till 2018 med samma bank för räntesäkring. Min bank är nu anser att jag kan säga i enlighet §489 BGB endast 2018 (början för att

Forward lån - bindande acceptans & quest;

Mina föräldrar var en framåt lån som erbjuds av banken på grund av de gynnsamma förhållanden. Är detta då fast, vilket innebär att räntan kommer överens nu och då får du i 2 år eller så kan du använda mot betalning av bidraget, endast rätt? Framåt lå

För byte av Forward lån på Wüstenrot är mig ett erbjudande om ING-DiBa: 1 & comma, 8 & percnt; Intresse stadigt & comma; 9 år och komma; hastigheten skulle vara 492 € & comma; är ok & quest;

God kväll, på grund av att avskiljandet av Forward lånet (68.000 euro) i Wüstenrot (fick det lån och spara en parallell Bausparvertrag, vars lån men nu jag inte kommer att acceptera eftersom jag det fortfarande skulle behöva betala 3,95% ränta) är mi

Erbjuda Forward-lån

Hej! vår inledande finansieringen upphör efter 10 år i ca 45 månader från (lt. Bank är en framåt från 48 månader möjliga). Erbjudandet från tisdag är som följer: 4,79% i nominella termer (. 4,9% eff), 10 år (Forward), ledig 5% per år, vilket ger 3%.

Tillbakadragande Forward lån

Hej, jag har kontrollerat mina lån i centrum för Hamburg. Detta är inte en förlängning av ett befintligt lån, men en framåt lån med en annan bank. Resultatet blev, som var tillbakadragandet i flera avseenden felaktig. Nu skulle jag vilja, på grund av

Forward lån - när är omläggningen till en bättre lån möjlig & quest;

Om räntorna faller och befanns sitter på en fastighet lån, hur länge du måste vänta tills dess en omläggning är möjligt? Om räntebindningstiden går ut vid den senaste omläggningen i ett mer gynnsamt avtal möjligt. Allt annat rätten att säga är kontra

0
Views
0
Ccomments