B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-11

Förvärvskostnader av arbetsgivare för skador som orsakats av användning av privata fordon

Advertisement

För några veckor sedan tog jag upp på uppdrag av min arbetsgivare vars barn från dagis och rörde på dagis parkering när parkering annan bil och orsakar en lackskador på min och det andra fordonet. Polisen har registrerats skadan. Den engångs uppskattade skadorna var 250 € för båda fordonen. För att undvika en uppgradering på Vericherung jag ville betala de skador på det sättet. Nu en reparationskostnad uppskattning av mängden € 1200 togs ensamt för det skadade fordonet från mig. Skadorna på min bil är inte ens med och jämfört med det skadade fordonet från mig mycket högre. Detta är naturligtvis ett annat antal och nu min fråga. Har min arbetsgivare bidra till kostnaderna eller ens absorbera?

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Jag tror att du har en fordran mot chefen, zumind. om jag in pull-eftersom denna artikel förhållandet då framtiden är chefen, va, kvarstår att ses ...
http://www.zeit.de/karriere/2010-02/arbeitsrecht-unfall-berufliche-fahrt

Har han frågade dig eller han har gett dig en arbetsinstruktion för insamling. I det förstnämnda, kanske du kunde på mildhet din AG hopp. Business är lite annorlunda:

"Hänt på en affärsresa, en olycka och den privata bilen för den anställde är skadad, är arbetsgivaren under vissa omständigheter kostnader.

• Den anställde måste uppfylla inte fel.

• Skadan har hänt utförandet av en kommersiell verksamhet, så det måste passera genom en förbindelse med utförandet av det arbete som krävs.

• Användningen av privatbilar utfördes med godkännande av arbetsgivaren.

• Det finns ingen extra ersättning betalades för användning. "

http: //www.haufe.de/personal/arbeitsrecht/haftung-dienstfahrt-mit-privatauto-wer ...

Hälsning Z ....

I princip ingriper i det här fallet, förmodligen ingen reglering för en affärsresa. Det skulle vara åtminstone den officiella versionen.

Men jag saknar tron ​​att AG inte engagera här stödjande. Det skulle vara min åsikt helt enkelt inte hör hemma. Du är därför beroende av sin goodwill, precis som han var också beroende på goodwill.

En mer tillmötesgående AG och finner sätt detta på båda sidor för att lösa elegant sätt. Precis något att säga med honom!

Related questions

Kopierar hemförsäkring skador som orsakats av en jul brand & quest;

Tillämpar hemförsäkring faktiskt skador som orsakats av en jul eld? Viktigt att undvika problem i händelse av skada, är det bäst att välja ett hushåll försäkringsgivare av grov vårdslöshet med innehåller. Det finns priser som betalar detta till fullo

kan min cheff mig dra reparationen trucken givande & quest; & LPAR, skador som orsakats av mig & rpar;

Jag har upprepade gånger skada lastbilen drar min verursacht.nun or mig reparations summan från den sista olyckan i löner han ab.darf det? Nej, det får han inte, så länge du inte har skadan uppsåtligen eller som orsakas i en berusad stupor. Han kan d

Materiella skador som orsakats av skottkärra på byggarbetsplatsen och period; Vem är ansvarig & quest;

För några månader sedan märkte jag att min bil en djup repa (skada Ca 1500 € beroende på svår plats för reparationer) skapas i höjd med bakskärmen. Bilen var parkerad framför ett hus, var som byggnadsarbetet utförts. Mellan bygg exit och min bil park

Behöver man skador som orsakats av fyrverkerier på nyår extra försäkring & quest;

Vilken försäkring är faktiskt för skador (både personskador och skador på lägenheten), som orsakas av fyrverkerier på nyårsafton? denna gripande vanliga försäkring eller bör vara en komplett stöd? Titta på tider på länken, http: //www.versicherung-in

Bilförsäkring kommer inte att betala för skador som orsakats av vilda 3

Hej, jag är nere på motorvägen, som jag en bil har gått. Bilen har sedan tagit en hjort, rådjur själv på min bil ingen skada skedd men entschadenen av rådjur skadade delar från den andra bilen sedan flygas till mig och orsaka en förlust av 2.200 euro

Kan min hyresgäst för händelse & period; ansvarig skador som orsakats av en carport göra & quest;

Hej, har min hyresgäst byggt på gården för några år sedan (utan mitt samtycke) en carport. På den tiden sa jag till honom att han faktiskt något får endast göra när han tidigare kallats säger, men eftersom det är nu redan där, vill jag också att göra

Vem är berättigad för skador som orsakats av en uprooted av stormen träd på & quest;

Om ett träd på egenskapen faller över i en våldsam storm och faller på en parkerad bil utanför huset, så jag måste betala för den skada eller betala staden kostnaden för detta? vi ta oss av rättsläget. Trädet står i ditt land, så det är ditt träd. Sk

Vilken försäkring betalar skador som orsakats av regn & quest;

Hej! har ofta problem med slagregn. inte min HUK ändå - Vilken byggnad / hemförsäkring täcker sådana skador från. Tack trummisar I hushåll och bostäder vattenskador är försäkrade, inte så kraftigt regn, inte ens vissa delar av byggnaden såsom vädersi

Pays ansvarsförsäkring skador som orsakats av barn på intrångsgöra tillsynen & quest;

Om barn som omfattas av ansvarsförsäkring genom sina föräldrar, orsaka skador som har hänt när föräldrarna har brutit mot sin övervakningsskyldighet, då försäkringsbolaget betalar lätt eller kan förekomma i sådana fall till problem? Den personliga an

Tvångs försäkring för skador som orsakats av gratis för alla husägare & quest;

Vad skulle du göra om det, införa in en allmän obligatorisk försäkring för skador husägare översvämning Versicherungeen skulle inte längre vara så starkt efterfrågas av rikliga contributions-också inte längre värd stå ensam, eftersom han får inget sk

0
Views
0
Ccomments