B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-10-11

Förtidspensionering & comma; Barnbidrag & comma; Underhåll och inkomst - var går gränsen & quest;

Advertisement

answers

Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Vad gränsen? En övre gräns eller en undre gräns? Under skattefrågor eller med hänsyn till finansieringsmöjligheter, socialbidrag eller fri skollunch?

Om du nutz "Detaljer", kan du beskriva sin oro i detalj och forumet möter här inte bara med några nyckelord på huvudet.

Ledsen att jag är ny här. Jag vet någon, är det av hälsoskäl i förtidspension, men hon går att arbeta på en plats baserat på 450 euro och den andra vid 10% omvandling, nästan varje dag under 10 timmar (drift). Å andra sidan får det från hennes ex-pojkvän underhåll till ett belopp av 2500 € (han är egenföretagare). Enligt min mening inte kommer att göra rätt saker för dig? Är väldigt nyfiken.

Mitt namn är Melanie crazer. Först var jag skeptisk lånet på internet. Jag har haft en dålig erfarenhet, när jag letade efter ett lån logg. Men en vän rådde mig till person. Lån bearbetning och allt annat gick så snabbt och enkelt. Jag har kredit och jag kan le. Om du behöver ansöka om ett lån eller söker, kontakta mig. Jag kommer information om personen för att kunna hjälpa dig.

Related questions

Kreditering av barnbidrag till underhåll kravet på en vuxen elev & quest;

Till min tidigare fråga ockuperade mig en annan. Måste vara ett helt år gammal (studerar) kan dra av barnet stöd mot underhålls? Stöd barn får barn helt. Därför är det helt erkänt även i sin underhållsfordran mot föräldrarna. Va? Barnet studeras. Bar

Är en skyldig & comma; underhåll och komma; den erhållna skatt & quest;

Det går inte att beskattas honom att få underhåll? sedan ge inte skattemässiga nackdelar för underhåll betalare? Kan den som betalar underhåll, motstå det och flytta mottagaren till beskattning? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompeten

Gör eleverna deras inkomster i sjukförsäkringen Rapport & comma; även om det är under gränsen & quest;

God morgon! Många student jobb är utformade så att arbetsgivaren några fördelar levereras. Då eleverna har ännu inte bevisa förtjänsten i sjukförsäkringsbolaget att vara försäkrad för att fortsätta som en student vid sjukförsäkring. Min fråga är om d

Behöver jag en dränering på min egendom tolerera & comma; när grannar redan byggts vid gränsen & quest;

Jag får någon till gränsen av min egendom för att bygga ett garage. Detta var många år sedan. Garaget har byggts i en sluttning, eftersom vårt land sjunker där. Det var alltid så. Hittills har ingenting förändrats. Nu märker grannarna en vägg skadas

Rätten till barnbidrag och underhåll

Hej, jag har ibland en fråga och hoppas att ni kan hjälpa mig. Jag har en 4-årig dotter där jag har en halv av vårdnaden. I. betala månatligt underhåll till barn Mor och hon får hela barnbidraget, där min dotter är mestadels med sin mormor eller morm

BAföG att studera barn & comma; Underhåll av far och komma; Kreditering barnbidrag - som ekonomisk börda jag verkligen & quest;

Min dotter studerar. . Enligt BAföG Räknaren har sedan i princip har rätt till 649, - Euro, eftersom min inkomst jag har det omkring 185, - Euro betalade underhåll. Det skulle därför, från min 185 - erhållen från studielån kontor 464, - På grund av d

18 & comma, utbildning 460 inkomst och plus, 164 barnbidrag

Även om jag tjäna lite men inte tillräckligt för att hyra att betala 460 € och sedan ett annat sätt att leva :-) I men bara 18 am hae Jag är rädd att jag inte får stöd ... med mina föräldrar arbeta där under en längre tid inte längre stanna kvar men

Mussmann underhåll pay & comma; innan skilda fru Hartz 4 blir & quest;

När min granne 1 september, 2010 hade hans fru att flytta ut ur lägenheten (eftersom det alltid gått konstigt och vill skiljas eftersom de två). Men nu har jag lärt mig från honom att hon förlorade sitt jobb och de måste nu förlita sig på Hartz. 4 Må

Ta det något för barnbidrag gränsen & comma; om du kan betala julgratifikationer senare & quest;

Överraskande, i min deltid jobb jag får i år en liten julbonus. Nu kan det vara, men bara med barnbidrag gränsen. Jag har övervägt om jag skulle vägra julbonus bättre. Eller tror du, kan min chef betala mig i januari? Gör det någon skillnad då barnbi

Barnbidrag äventyras & comma; när eleverna utöva 400 Euro Jobb & quest;

Är barnbidraget i riskzonen om en elev en 400 Euro jobb har för avsikt att fullfölja? Sedan 2012 är det inte längre relevant för nivån på inkomsten av barnen. Du kan ha en tendens att tjäna så mycket som de vill, utan barnbidrag föräldrar bort. Från