B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-01-31

Förtidspension eller pension på grund av funktionshinder

Advertisement

Hej, jag har en fråga att ställa om förtidspension eller pension på grund av reducerad kapacitet. Min man är 60 år gammal och därmed (lat. ARGE) inte längre användbara. Jag får en pension, min make Hartz IV. Eftersom min man bland annat har en Bandscheinvorvall, han skulle kunna försöka att begära pension för funktionshinder. Men eftersom han är inte längre plats, kan han försöka att ansöka om förtidspension. Här måste jag fråga, vad är det bästa, eftersom jag har olika information här.
Tack och vänliga hälsningar
edith

answers

Först skulle de behöva lämna kontoret med ansvar för det, en begäran illa skadad identitetskort. detta begärs av läkare behandlade bedömningar. Bör Schwerbeschägikeit 50% är närvarande, kan de ansöka om pension i pension byrå. de kan gå med 60 år i pension redan, medan de möter en urladdning. för att kunna få en sjukpension, har de varit bär huvudet armen under, eftersom jag har är 2004 genom ett förslag, men det var alltid förkastas, vad nu för beslutet landeszozialgericht
väntar. Men utan en advokat är de maktlösa
lycka beringer211

Related questions

från det att tillämpa pension på grund av sjukdom och vad och hur du har

är sjuk sedan januari .... Jag fick höra beanttrag men pension eftersom jag fysiskt inte kan göra mycket. Jag kan så klart hur och var Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga. Kompetent, av certifierade läkare. Begär nu: www.expermondo.de In

Pension - Har lärt yrket i pension på grund av minskad kapacitet fortfarande roll och uppdrag;

Precis som i fallet av pensionen - fortfarande spelar en utbildad professionell i pension på grund av minskad en roll? Eller hur är de pensionsregler som gäller? När det gäller de äldre åldersgrupperna (jag tror att för födslar innan 1961/02/01) spel

Min ex-arbetsgivare vägrade att betala pension på grund av en pågående leverans avstämningen & comma; kan och får han & quest;

Jag är sedan 2015/10/01 i pension och med hänvisning pension på 4 försäkringsbolag. Den femte, min ex-arbetsgivare som vägrar att betala pension på grund av att den rättsliga verkan av förfarandet omställningspension i samband med min - ännu inte til

Månatlig pension från 50 & percnt; Funktionshinder - är standard för en BI försäkring & quest;

Jag har en fråga för BI försäkring CosmosDirekt. Leverantören skriver att det är en månatlig pension från 50% invaliditet. Är det verkligen en så låg hinder, som reklamen antyder, eller kanske ännu mer illa? Är standard inom industrin men också undan

förändring av förtidspension i pension för allvarligt skadad

Hej, förblir detta under en ändring av sjukpension i pension för allvarligt skadade rabatt på 10,8%, läste jag. Jag har också läst som gäller en A usnahme när de passerar framför den 63: e året i pension, för på grund Legitima system inga avdrag, til

Förtidspension, hur ofta de försäkringskontroller Vanligtvis funktionshinder & quest;

Ett funktionshinder kan vara på livet, men också begränsad på grund av förbättrad hälsa. Vem har erfarenhet? Det beror på om pensionen utbetalas till permanent eller tillfälligt. Vid en tidpunkt pension kontrolleras när ytterligare begäran om betalni

Öka pension beror delvis & period; Funktionshinder genom ytterligare inkomster och strävan;

Hej, jag är 40 år gammal och har en viss grad av handikapp 100%. För ett år får jag en pension för partiell nedsättning intjäningsförmåga på cirka 700 euro och arbetar dessutom halv dag. Även flöde fler bidrag till ett pensionssystem. Mina frågor: En

Mindre pension på grund av korttidsarbete och strävan;

Är det genom arbetstiden mindre pension i slutet? Samma fråga fanns mindre än 8 timmar sedan redan. Pensionsavgifterna fortsätta att betalas till ett belopp av 80% av den normala mängden. Lössen kommer att vara mindre än 2 euro per månad om det nciht

Förtidspension vid 60 på grund av diabetes I och Herzinfakte hur fungerar det och vad subtraheras & quest; & quest;

Hej Jag har en fråga: Så min far är 59 år gammal. Yrkesförare sedan 21 år och han har sedan 5 år Diabetes jag måste därför Insolin stänk. 1 vecka sedan, då hade han en allvarlig hjärtattack på jobbet och fick återupplivas. Efter en vecka på sjukhuset

Måste tjänstemän fruktar framtiden och deras pension på grund av påstådd liten finansiering & quest;

Kommer det att vara för tjänstemän nära i framtiden, när kommer till pension? Påstås krage u. Länder har de nödvändiga reserver inte bildas. Måste en tjänsteman är också rädd senare mindre än väntat att få på pension? Skulle mer privat add. Förebygga

0
Views
0
Ccomments