B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Hartz IV KDU SGBII egen lägenhet ARGE behöver gemenskap ARGE & plus; Bedarfsgemeinschaft 2013-08-01

Första lägenhet tillsammans med partner och barn

Advertisement

Jag är 18 år gammal och har en liten dotter. Jag lever fortfarande med mina föräldrar, vill jag nu med min pojkvän i en privat Wohnug ziehen.Er bor ännu mer med sina föräldrar. Jag hänvisar ALG2 och han är i utbildning och tjänade 300 € per Monat.Weiß någon om vi får betalt en gemensam lägenhet eller om han måste betala sin hyra aktie ensam, eftersom han har egna meriter? Eller han kan ansöka om några fördelar så att vi får fullt betalda hyran? Jag var i Argentina och som jag fick höra att erseinen av hyran måste vara lönsamt, men på 300 € som egentligen inte är möjligt, eftersom han också pengar till liv behöver! Skulle vara glad om någon kunde hjälpa mig.

answers

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Problemet är, det har ingen egen bostad.

Å andra sidan skulle få 60 kvadratmeter, som du kan använda med ditt barn (vilken storlek UDN hyran från stad till stad, stat till stat hanteras annorlunda), kan vara tillräckligt för dig tre.

Därefter kommer problemet att, om nödvändigt, hans föräldrar är anhöriga (du redan är i en gemenskap av behov och ta emot pengar).

Sammantaget en svår sak. Poängen är ja när en vän kommer att ha 316, - Euro regeluppsättning. Han tjänar själv 300 €. Den skiljer på mer hyra för en person UDN vilket förmodligen i området där föräldrarna är ändå i underhållsskyldigheten.

Eftersom din vän är under 25 år gammal, är han som det var tvungna att stanna hemma, men om han är far till barnet, kan konsortiet göra ett undantag eftersom jag skulle be försiktighetsåtgärd. Emellertid kan det vara så att föräldrarna fortfarande är bundna av din vän för underhåll.

Related questions

Hur stor del av underhållskostnaderna för ex-partner och barn kan lösa som särskilda kostnader & quest;

Hur många procent eller mängd underhållskostnader på ex-partner och barn är att dras av som särskilda kostnader från skatten? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Det lönar sig

Egna behov och komma; eftersom barnbarn lägenhet behöver & comma; eftersom andra barn kommer och exkl;

Är det rätt att en hyresvärd eget bruk loggar eftersom hans barnbarn en större lägenhet behöver som ett andra barn ifrån? Är det fortfarande äger behov? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.exp

Föräldrar som officiell lease partner && semi; Barn som en lägenhet användare - Second Home & quest;

Hej, förhoppningsvis någon kan svara mig detta fall: Case: En person inte accepteras som en hyresgäst i en lägenhet. En garanti av föräldrarna är inte ett alternativ, eftersom - enligt ägaren - en deposition betalas. Ägaren föreslår att föräldrar var

Vad som fortfarande står mig och komma, kommer att skilja mig från min partner med barn & quest;

Hej, jag bor med min partnet för 4 år, har en son inte är gifta, driver idag sökanden alg1, då jag första leverans för mig och barn begärde jag få det igen? och som accepterar depositionen om det inte fungerar med haarz 4? kan mig om mina pengar inte

Hur dela kostnaderna med avtalet om en partner har barn & quest;

Hej, jag skulle vilja veta hur man bäst att fördela kostnader för gemeinsammen bostäder och underhåll? Jag bor i nästan två år med min pojkvän och hade tagit 2 barn i relationen. Hittills har vi alla delade kostnader (hyra, mat / Vers ...). Fadern av

Varför är sämre på KV & komma par, strävan som ogifta partner med barn &;

om en de makar är privatägt försäkrad, då han har barnen också privata försäkringar. Om ett par inte är gift, då detta inte gäller. Det är en betydande ogynnsam behandling av gifta par, eller hur? Barn brukar försäkra den förälder som har högre inkom

delad lägenhet med flickvän och hennes barn & lika; social händelse & quest;

Jag vill flytta in med min flickvän. Hon har 2 barn från tidigare relationer. även hon har fått diagnosen multipel skleros, och kommer snart att pensioneras med hög sannolikhet. eftersom min lön är allt annat än drömlik som hantverkare, gör oss den e

Lägenhet köp med partner ojämlika delar

Hej, jag vill köpa min flickvän en ETW. Din Eigenkaptialanteil är ca 25% av inköpspriset. En kredit kan inte ta emot dem. Resten (75%) Jag skulle finansiera cirka 50/50 av EK och kredit. En del av lånet är täckt av en byggnad lån. Den andra delen kom

Jag har en rättsskyddsförsäkring och period; Är min partner & comma; Barn försäkrade & quest;

Är det i rättsskyddsförsäkring som från skuld som familjen omfattas av? Eller måste läggas en extra försäkring? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de I min R + V rättsligt sky

Testamente för en ogift par till förmån för barn till en partner

Kan en ogift par som tillsammans äger en lägenhet, bestämma att barn en partner att ärva lägenheten endast när båda delägare har avlidit och tar i en partner till andra arvsskatt död att betala för den del som har tillhört hans avlidne partner? Jag h