B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-08-12

Första faktura jobb & quest;

Advertisement

Hej. Så egentligen är jag inte så klart med räkningarna. Hab bygger på 25.02.13. Nu vill jag en kund ett lagförslag sätta i mängden 3500 €. Kan jmd hjälpa vad som borde vara där? Jag är fortfarande inte ödmjuk av skattemyndigheten.

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Ibland gör du undrar redan att människor oberoende - för vinst - vilket utan de grundläggande ingredienserna i en riktig Geschäftsbetriebs- och process ens börja internalis .... kopfschüttel

Till din fråga: här är allt du behöver för din läsning: http://www.steuerberatung-plum.de/rechnungsbestandteil.html

  • vad du har skapat?
  • där kommunikation väntar du på?
  • du är ett litet företag?

Vad ska vara på räkningen? Detta regleras i mervärdesskattelagen. Här hittar du information och information: http://de.wikipedia.org/wiki/Rechnung

Ett exempel finns också där.

Åtminstone bör räkningen innehålla mer information än din fråga, kanske lite mer i detalj och utformade ren.

Related questions

Kan jag som ett litet företag och LPAR, media & rpar; mitt företag och LPAR, huvuduppgift och komma; Media & rpar; En faktura jobb & quest;

Eftersom det redan står i frågan. I deltid småföretagare i mediebranschen, som arbetar heltid (som anställd) i en anläggning som är också verksamt inom Medienbrachne. Kan jag företaget där jag är anställd skriv räkningar? "Deltid småföretag" - s

Skatteklasser faktureras felaktigt & comma; 2 jobb & quest;

Hej, preliminärt att bättre förstå: Huvud arbetsgivare från 2016/01/03 = MP GmbH huvudarbetsgivaren 16.12.2014-28.02.2016 = MANP, då nästa arbetsgivarsidan arbetsgivare 1.7.2015-31.1.2016 IKE GmbH .. Sedan 1.3.16 Jag arbetar på MP GmbH och arbetar oc

Kan en faktura även efter 4 månader jobb & quest;

Hej :) Jag har översatt webbplatsen för en arkitekt månader sedan ungefär. 4 Vi hade tidigare diskuterat timlön. Eftersom jag var ganska stressad på den tiden, men jag har helt glömt att fråga honom ett lagförslag och aldrig få en motsvarande betalni

Som nu löper från när jag har tre jobb & quest med skatter, och exkl;

Hej, Vem kan då berätta hur det går nu med mig ....... 1. Jag arbetar deltid, görs detta på min inkomst skattekort (Kl.5) Jag är brutto, men inte på 800 euro men betalar skatt och så ... 2. Nu har ett deltidsjobb på 400 euro eftersom det finns inga f

Skatter i en månads tid jobb & quest; & quest; & quest; & halv; & rpar;

Hej, Så jag är ny här och ville bara göra hehe veta viktig: P Jag är 17 år gammal och fortfarande går i skolan (Berufskolleg). I nästa jobb från april till juli och NEN få per månad så cirka 350-400 €. Så då gesammt 1500 €. Nu har jag relaterat utbud

Fri Jobb & quest;

Hej alla! Jag är student och har en 400 Euro jobb. Jag framtiden skulle jag vilja arbeta som frilansande danslärare, så ge danslektioner på en faktura basis. Är det ens möjligt? Jag har ingen utbildning, men bara min erfarenhet. (I detta område finns

Är för fakturering ett uppdelat & comma; Period baserad faktura för & quest;

Har en nybörjare viss förståelse problem i fakturering enligt UStG och skulle uppskatta ett förtydligande. Följande frågor: Är det tillåtet att skapa en enda faktura för flera tjänster till samma kund inom en viss tid, om perioden är inte längre än 6

Anställd & comma; Skriv uttalande Engångs jobb & quest;

Hej alla, Jag är anställd med ett företag. Jag har arbetat för eventbyrån av en vän på en nyligen kväll händelse. För som jag ursprungligen kommer att ha ett företag licens, jag har inte, naturligtvis. Nu skulle jag dock skriva ett uttalande till byr

accepterad ordning och sedan företagsregistrering & plus; redovisning jobb & quest;

Kära gemenskapen, Antag en DJ har accepterat ett jobb i augusti och ytterligare en tillsats i september. Eftersom Autrags ansökningar kom strax och ingen tid var att ansöka om ett litet företag, har han accepterat avtal - men fick varken pengar eller

Räknar Ext anställts som Minijob & quest; Respektive du inte kan göra en Mini Jobb & quest fortfarande bredvid henne;

Hej, jag är anställd av en tidning som frilansande redaktör. Jag är officiellt en extern anställd, inte gjort, men jag lägger alltid en faktura när en artikel skriven, som sedan används. Nu någon har placerat en semester arbete inför, och jag vet int