B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-23

Förskottsbetalning straff för en avtalsslutande & comma; stängdes 1995 och quest; & quest;

Advertisement

Hej!
Jag ser bara en ny kreditinstitut för att omläggningen. I min tidigare bank jag har tre lån. De största lånen hade en fast ränta tills 28.Feb.2013 är alltså därför förhandlingsbara med andra banker. Den fasta räntan för det andra lånet (balans 2012/12/01: € -27,098.47, ingen återbetalning som skall återbetalas med en livförsäkring) körs på 30 Nov.2015 från. Den fasta räntan för tre poäng (kontosaldo på 1012/01/12: - € 4,942.95, 6,5% ränta) löper ut den 30/09/2015 och sedan helt återbetalas. Nu vill jag 2: a och 3: e lån med rulla över och är, enligt min bank att betala cirka € 3,700.00 förskottsbetalning straff för 2,5 år.
Däremot har det andra lånet varit igång sedan 1995 och är därför redan i den redan andra upplupen ränta obligation. Nu har jag funnit i Konsumentverket följande:
http: //www.verbraucherzentrale-sh.de/Vorfaelligkeitsentschaedigung-Oftmals-Strei ...
Det sägs bland annat: "I ett fall har banken rätt till någon ersättning: Om räntan fast ordentligt överens än tio år, efter utgången av tio år, möjligheten att avsluta lånet utan ersättning med en sexmånadersperiod. tioårsperioden börjar den dag då kunden har helt dragit nytta av lånet. "
Följaktligen men ingen ersättning väntas åtminstone för lånet av 1995 ca € 27,000.00 men uppkommit eller hur bedömer du hela ??

answers

Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Hej!

Jag tror 2005, en ny fast ränta har kommit överens om igen i 10 år. Därför är länken inte är tillämpligt.

Related questions

Ränta premie istället förskottsbetalning straff i händelse av uppsägning av ett hypotekslån & quest;

Om jag vill lämna för att få ut av mitt lån, kan jag hantera, till exempel genom en räntepremie en förskottsbetalning straff? Är detta lagligt möjligt eller goodwill i banken? Avtalet ingås. Med fast ränta. Om sedan den senaste utbetalningen 10 år ha

Måste Bausparkasse innan beräkning av förskottsbetalning straff dra av det belopp som deponerats under & quest;

Hej, jag har fått en slutlig lösning av Bausparkasse slut 2013. På detta samhällsbyggandet av besparingarna rikta sig till olika kostnader och förskottsbetalning straff tillskrivs och sedan avskalade byggnaden samhället insättningar, återstoden togs

9 & period; Kan jag använda förskottsbetalning straff för förtida återbetalning av ett lån affär & quest;

ch har tecknat ett billån under fem år på min bank två år sedan och kunde nu dessa lyckligtvis återbetala fullständigt. Banken ber för förtida återbetalning, hur kan jag lösa detta? Gar nciht. Det finns ingen förskottsbetalning straff i egentlig meni

Om bankkrediter i förtid tillkännager & comma; måste med förskottsbetalning straff count & quest;

antog Bank meddelade ett lån eftersom låntagaren inte o. oregelbundet då också laddade falla till förtida återbetalning? Nej, det skulle vara, om banken så är det, ge inte omedelbart på en advokat eller använda eventuellt denna länk här: https://de.s

Förskottsbetalning straff & comma; trots den förväntade lånet ersattes & quest;

God dag, jag måste köpa en fastighet realiserar en del av inköpspriset på en byggnad lån. Det fanns ett förskott lån, var bara intresset för denna betahlt och ett sparavtal, betalades i skalet till förskott lån. Nu byggnaden lånet har tilldelats och

Förskottsbetalning straff & comma; Vad ska jag titta & quest; & quest; & quest; & quest; & quest; & quest; & quest; & quest; & quest; & quest; & quest;

Nu vill jag eller jag gör min lägenhet till salu. Men kör ränte bara från 03/2014. Vad ska jag göra och hur kan jag minimera kostnaderna? Beror på vilken intresse Vorfälligkeit skulle kosta, visade ingen summa Hast. Om alltför dyra, bara ett år och n

Om en avbetalning lån avbryts efter betalning & comma; faller som en förskottsbetalning straff på & quest;

Om en låntagare en konsumentkredit priser meddelar 6 månader betalning - faller sedan en förskottsbetalning straff på? I en avbetalning lån alla kostnader för hela perioden är redan där. Målet är därför redan till dem som ränta på balansen kredit få.

Byggsparkasse Låt mig ut förskott lån inte ut & komma; trots förskottsbetalning straff & comma; Rådet & quest;

Min Bausparkasse inte låta mig ur den förväntade lån, även om jag skulle vara villig att betala en förskottsbetalning straff. Ansamlingen fasen för den färdiga byggnaden lånet går till 2016, tills jag kunde betala tillbaka lånet, spar lån (ca 4%) då

För att undvika en överhängande utestängning & comma; Jag vill hem till min dotter köpa & comma; Hur kan jag kringgå hög förskottsbetalning straff & quest;

Jag förstår att du betalar när man säljer en fastighet ingen förskottsbetalning straff, men det löser bara lånet från. Särskild rätt? Forska gånger i riktningen? Kan eller hur kan jag undvika de höga förskottsbetalning straff? Allt är förhandlingsbar

Mindre förskottsbetalning straff på & comma; Om låntagaren dör & quest;

Är det någon som vet hur det beter sig med ett bostadslån om låntagaren dör. Måste sedan gjort en förtida återbetalning av arvingarna? När någon dör, arvtagare kommer in / enter arvingarna helt integrerade i den rättsliga ställningen för den avlidne.