B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-06-24

förskottsbetalning för tidigt eftergift tillåtet & quest;

Advertisement

Hej!
Jag har inkomstskatt förskott till 4 gånger per år och har nu försökt allt för att betala på en gång i förväg i ett svep, långt innan dessa datum var. skattekontoret hade andra kompatibla och säger att jag kan bara överföras exakt summa på den fasta Term Argentina, för administrativa kostnader. Du har efterges tillbaka till mig. Är detta rätt strategi. Punkt 37 inte tala om för mig om en person har frihet att överföras snabbt.
Om svaret jag var nöjd.

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Således måste staten ta kontroll över dig, han behöver ett meddelande från de fasta dessa skatter. Skatter är lika mogen som de anges i meddelandet. Om förskottsskattebetalningar fastställs till ett belopp X till 10:03, 10:06, osv, då staten kan de bara acceptera eftersom de är fasta.

Detta kallas lagligheten i administrationen och ligger i grundlagen.

Hej, vad är problemet? Om FA har motiverat du redan förstå vad hindrar dig pengar att lägga under kudden, och enligt önskemål 1/4 betalas årligen. Med önskad betalningsmetod du überforderst tjänstemän, eftersom det här är inga punkter. ;-))) Så skaffa dig det inte impopulär och nummer till de angivna datumen. K.

Related questions

Förskottsbetalning straff - varför inte advokat & quest;

Hej, jag, uppstår frågan, är värt utan juridiskt biträde att konsultera i följande fråga: Kombination Bausparvertrag och lån för förfinansiering av besparingarna. Det var fortfarande sparat ihop. Då vi kunde betala tillbaka en stor summa under 2009 h

Särskild ersättning är föremål för ett tillstånd och tid; Är det tillåtet & quest;

Jag har undantagits från de vanliga i april månad särskild ersättning av arbetsgivaren, som jag inte, i enlighet med kollektivavtalet, tillhör förbundet. Om en sådan betalning faktiskt tillåtet? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av cert

Delbetalning tilläggen försäkringen inte tillåtet & quest;

God kväll. Jag har läst att kunder som har identifierats med sitt försäkringsbolag att betala premien månadsvis eller kvartalsvis, har en god chans att få sina pengar tillbaka. Detta beror på att försäkringsbolaget för de begärda delbetalning tillägg

Uppsägning av hyra på grund av mycket ljus utanför - tillåtet & quest;

Är det Möglichkeit- inte få hyresvärden klass naturligt för mig u. Säger han slutade min lägenhet, som vi i Amerika är inte u. Mitt utomhusbelysning, men ligger utanför. Loving det väl förstått att jag abmontiere snart eftersom julen är över, men det

Hej Min Vorversicher förnekade SFR & period; Är det tillåtet & quest; Men har fortfarande inlägg öppna

Hallå Min tidigare försäkringsgivare har upphört på grund av bakåt inlägg klara försäkring. Nu vägrar han den nya bilförsäkring min SFR. Är det tillåtet? Något jag har aldrig sett att en har mig ingenting att göra med den andra. klargöra Du kan dock

Ökning av MRP lån på 3 & percnt; - Vilket är tillåtet & quest;

Är det tillåtet om räntan på kreditfaciliteten kommer att höjas med 3%, medan MRP utnyttjas? Måste ges en tidsfrist här balansen för att kompensera för att inte påverkas av högre räntor? Har ni inte läst villkoren i banken och dess prislista? Om kred

Min bank erbjuder nya kunder bättre än fast insättning ränte befintliga kunder - vilket är tillåtet & quest;

Min bank erbjuder nya kunder bättre än fast Räntan befintliga kunder - vilket är tillåtet? Jag är irriterad om det! Juridiskt detta är acceptabelt - det finns ingen lag som skulle reglera nya affärer - detta kallas också en fri marknadsekonomi. Clear

Hur kan du lånade aktier sälja & quest; Är det ens tillåtet & quest;

Jag läste att du kan sälja lånade aktier och sedan sälja den till långivaren att sänka priserna före retur? Är ds någonsin tillåtet? Du kan inte sälja det som inte tillhör den. Ganska enkelt svar, om det tilläts nciht skulle, så sitter runt 70% av bö

Parkeringsbiljett efterföljande upplösning inte tillåtet & quest;

Jag säker på att jag har nachgelöst en parkeringsbiljett eftersom bem första parkeringstiden hade löpt ut, måste betala böter på 15 euro eftersom jag observerades en trafik warden. De förklarade för mig, så det är inte tillåtet. Men på något sätt gör

Kostnadsdelning av sublessee i fönsterrenovering tillåtet & quest;

Så det gäller detta specifika fall: En student lever att hyra ut i München i ett stort hyreshus (1 rum + delat kök och badrum). Värdinnan och de bor i villa av sin far - så både flickor betala hyra till fadern av hyresvärden. Hela huset, var fönstren

0
Views
0
Ccomments