B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-03-10

Försäljningen av vin i samband med choklad och komma; vilken momssats gäller för försäljningen

Advertisement

Efter problem. Vi säljer vin i kombination med choklad. Försäljning till konsumenten, vilken momssats jag använder. Eftersom vin med 19% och choklad beskattas med 7%.

answers

Om försäljningen som ett paket, så som ett pris?

Om inte kan separeras priset, skulle det vara 19%.

Men vad hindrar, dela priset med avseende på redovisning?

Frågan är hur exakt varorna ser?

  • En presentförpackning som innehåller vin och choklad är inte en av de i bilaga 2 till mervärdesskattelagen förmåns artiklar där reducerad skattesats skall betalas med 7%
  • Om vin och choklad köps av en kund, men varorna inte hör ihop med den allmänna. Transport anser 7% och för choklad är skatten 19% betalas för vin
  • Om det är choklad med vin smaker (Det finns saker ...) är huvudprodukten, choklad och beskattas med 19%
  • Är detta vin med chokladsmak, är vinet huvudprodukten och beskattas med 7%

Kanske kan beskriva ditt exempel närmare, då kan jag direkt och uttömmande svar.

Related questions

Som investerare drar nytta av iögonfallande konsumtion och tid; Finns det några nya trender och strävan;

Hej, i min barndom körde de flesta turkar en Ford Taunus. En stor, fast bil med gott om plats. Taunus det finns förmodligen inte längre, men men liknande bilar från Ford. För närvarande märker jag att många turkar en Mercedes, ofta S-klass enhet. Vil

Vem bestämmer hur många procent moms och period; föreskrivs för seminarier och strävan;

Jag organisera och organisera som frilansare (hittills för min verksamhet 7% moms. Eftersom KSK) seminarier som en hobby. Vilken momssats ska jag förvänta sig vid mina aktiviteter. Tack Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certi

Är fonden byteskostnader i samband med & quest;

Det kommer till en insättning med ett sammanlagt värde av cirka 200.000 euro. Bankdirektören råder från tid till annan att göra sig av befintliga medel, eftersom de inte längre så, och att investera i andra fonder. Vad gör och en förändring är alltid

Handeln registrerade & comma; när du får starta försäljningen

Hej alla, Jag skrev nyligen upp med handelskontor i början av min verksamhet. Den goda damen jag menade kan nu omedelbart börja sälja. Är detta sant? Behöver jag den skattenummer? du har ett skattenummer. din idendikikationsnummer du ange nämligen el

är ett gott vin Analgeform & quest;

Vin kan fortfarande vara en bra form av investeringar, ekonomisk vinning. Eller är det bara för finsmakare? Nope - vin är ibland läcker. Som investeringar men i CCC rankingen Men när jag hör den här föreställningen detta Weigourmets och se, och hur d

Borttagning före försäljningen av tjänstebilar

På något sätt jag tycker alltid olika svar. Jag köpte en bil från en privatperson utan MWstausweiß. Den bil lastad med loggbok gjorde Vst i tanken kvitton inlämnade och nu säljer den till en återförsäljare. Samtidigt insåg jag att jag måste visa moms

Om mig försäljningen av huset min mor pengar & quest;

Hej! min mamma, min farbror och jag bor tillsammans i ett hus. 3/4 av huset skrivs till min mor och 1/4 av den på min morbror. Min mamma har nu satt sig i sinnet att leva och utan skuld, de vill sälja huset. Min fråga är nu: På grund av försäljningen

När påståendet preskriberas på grund av ett fel i samband med deklarationen & quest;

Hej! Min fråga är: När spärrade påståendet på grund av ett fel i min abgebenen från Revisorer månatliga bokföringen varför euro för mina fastigheter Försäljningen i rotation och fastställandet av vinst eller bedömning inkomstskatt är felaktig. Detta

Asset omsättning och avkastning på försäljningen

Hej, jag har en viktig tenta fråga som jag kan hitta något svar .. Vilka slutsatser kan till en minskande avkastning på försäljningen med ökande kapitalomsättning? Kan någon hjälpa till med? Tack :) Umsatzrendite multipliceras med omsättningstillgån

Om försäljningen av ett företag som omfattas moms och quest;

Jag måste sälja innan min lilla bageri med inventering. Måste jag betala moms på försäljningen? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Ja, gör detta en det dock regelbundet så at

0
Views
0
Ccomments