B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-14

Försäljningen av livförsäkringar: hur skatt & quest;

Advertisement

Om jag vill sälja min livförsäkring, som jag måste betala skatt då?

answers

Det kommer u. U. beror på hur gammal är försäkringen.

Skulle beskattning attack, då skulle räntedelen, det vill säga skattepliktig inkomst. Den entsprechnede värde skulle erhållas från försäkringsbolaget.

om den genomförs före 2005 och körs under minst 12 år, då inte skulle vara annars skattefri regel när det gäller försäljning. alternativt reklam som utgår från stöd blick gånger

Om livförsäkring under 12 har varaktighet, är det skattepliktig. Du måste betala skatt på vinsten av försäkring. Om det någonsin en :-)

Vinsten är skillnaden mellan det belopp som betalats minus inbetalda avgifter.

Related questions

Varför skulle försäljningen av livförsäkringar vända en förvaltare & quest;

På vilka grunder kan det vara lämpligt att i försäljningen av livförsäkringar vända en förvaltare? Det beror på vem du vill sälja LV. Är ett företag, en förvaltare är verkligen inte nödvändigt. Vill du sälja till en privatperson, är en förvaltare en

Hemma försäljning betald skatt & quest;

Min fru och jag fick överskridas i 1990 av min far hans hus. Under 2011 sålde vi det efter hans död. Nu frågar skattekontoret vad vi har gjort med huset. Ska vi räknar med att vi kommer att behöva betala skatt på det. I förväg någonsin tack Snabb och

Handel med virtuell valuta som skatt & quest;

Jag handla med virtuell valuta Linden dollar (L $ kort) för online-spelet Second Life. Så jag köper till L $ och få euro för senare jag säljer L $ till en annan person och höja en avgift för det. Jag köper till som L $ och betala 100 euro, den person

I vilken utsträckning är livförsäkringar med fondavdragsgilla & quest;

I en tidningsartikel jag har läst att det finns planer på regeringen att avskaffa skattefördelar av livförsäkringar med investeringsfond. Det är verkligen en motsatsvis att livförsäkringar är skatte gynnade jämfört med fonder för tillfället. Vad exak

System med sol & comma; återbetalas skatt från försäljningen av inkomstskatten skatt & quest;

Hej! Jag köpte ett system med sol. Ett företag skattenummer som väckts av skattebyrån. Då ska jag få en återbetalning från skatteverket omsättningen från försäljningen av anläggningen. På min självdeklaration mig nu detta belopp har fördelats över mi

Förtida uppsägning av livförsäkringar - Måste jag betala platt skatt & quest;

God morgon! På grund av ett fall av sjukdom i familjen (relaterad vård), vilket resulterar finansiella Mißlage vi nu tvingade befintliga livförsäkring att köpa tillbaka. Här är också den platta skatten? (Wg. Tidig terminering). I försäkringen åtminst

Försäljningen av mjukvara -> & semi; Skatter och komma; Law & comma; Industrin behövde & quest;

Hej! en vän till mig vill sälja sin självskriven programvara. Problemet är att han sitter i Iran och därför måste agera med endast ett fåtal länder (Tyskland är en av dem). Han frågade mig om jag kan ta försäljning för honom. Och jag skulle göra utan

Förluster i händelse av uppsägning av livförsäkringar - därmed undanhålla skatt & quest;

I händelse av att en tillkännager en livförsäkring innan det löper ut, man gör stora förluster. Måste ha en källskatt på det belopp som betalats för att betala det? Nej, eftersom det i detta fall inga kapitalvinster verkligen uppnås är därför ingen k

Artister från Tyskland & comma; Försäljningen i Österrike & comma; där jag betalar skatt & quest;

Hej! 2 till 3 gånger jag är i Österrike för att sälja vår, som tillverkas av oss, konst. I vilket land betalar jag uppstått Steuern.Danke i förskott teknik. Hej, så fort jag inte förvänta sig ett svar. 2 till 3 gånger per år jag i Österrike Konstnäre

Försäljningen av livförsäkringar - du bör göra det med förvaltaren & quest;

är det verkligen bättre att vända en förvaltare vid möchte- säljer en begagnad eller LV är överdriven? Vilka kostnader skulle det ändå? är ekonomiskt gynnsamt lätt direkt uppgörelse med köparen. Frågan är om man kan lita på köparen. Det har förekommi

0
Views
0
Ccomments