B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

sjukförsäkring försäkringskort medicinsk läkare och plus; sjukförsäkring medicinsk besök 2013-08-13

Försäkringskort förlorade & comma; Läkare står inför & comma; hur lång tid det tar att nya kort som är & quest;

Advertisement

Jag måste ha förlorat mitt försäkringskort från sjukförsäkringen, åtminstone jag kan hitta mer någonstans. Nästa vecka är mig innan ett läkarbesök.

Kan visa upp utan försäkringskort jag kom och hur lång tid tar det att få ett nytt kort?

Om min försäkring jag kan - fredag ​​eftermiddag - tyvärr uppnå mer. :(

answers

Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga. Kompetent, av certifierade läkare.

Begär nu:
www.expermondo.de

Innan ringa praxis och frågar, kan nämligen vara mycket annorlunda - kanske läkaren kommer först lösa som en privat patient som sedan dyrt.

Och när din sjukförsäkring, bör du anmäla förlusten och du frågar om tiden för en ny försäkring korthantering.

Försäkringen du är, om nödvändigt, bör försäkringsbolaget försäkringsskyddet rapportera till sin läkare.

Och ... nödsituationer måste alltid behandlas utan en karta ...

Om praktiken är överens, möjligen på grund av att du är kända där, ja, du kan gå utan ett kort och leverans senare under detta kvartal. Du frågar bör om du wollen.Die behandla nytt kort du kommer i 14 dagar max. fick 3 veckor från KK.

Gå till kassan På måndag och sedan får du ett tillfälligt kort i form av ett brev.

Related questions

Handväska förlorade & comma; vad det kostar och komma; som ska blockeras, kundkort och quest;

Jag förlorade min plånbok, det är inte längre synlig. Min syster gav mig nu sa åt mig att kartan i morgon samma block på banken lassen.Und det är dyrt säker, vem vet vad banker kräver detta? På min bank, det kostar ingenting att spärra kortet och där

Infineon Årsstämma & comma; har redan röstkort & comma; men ingen tid och komma; Hur kan jag rösta sedan & quest;

Infineon årsstämma den 17 februari, har redan röstkort och biljetten, men tyvärr fortfarande ingen tid. Hur gör ichs fortfarande mitzustimmen? I allmänhet är de företag som erbjuder möjligheten att utfärda en röstnings fullmakt till en tilldelad av b

Personlig konkurs & comma; hur lång tid det tar från balansdagen till dess att ett beslut om ansvarsfrihet för resterande skuld

.... Nu är det dags att min deadline under de närmaste dagarna sker (uppdraget fas 6 år avslutades i oktober förra året). Detta är ett skriftligt förfarande, det finns ingen bra uppförande perioden och det kommer att beslutas omedelbart på de återstå

inlämnad deklaration & comma; hur lång tid det tar och quest;

Jag har lämnat in min deklaration i början av maj (online och skriftligt), när får jag min skattsedel? Jag fick inte återkoppling av kontor vid det här laget. Vanligtvis som sex till åtta veckor (genomsnitt), beror på vad som ska göras och hur snabbt

Bytesbalansen upplöst & comma; hur lång tid det tar och komma; tills pengarna från det gamla kontot till det nya är och quest;

Hej. Jag har annullerats mitt bankkonto igår och fick veta att de pengar det gamla kortet kommer att överföras till den nya. Hur lång tid tar det normalt? Det var, trots allt, ett fyrsiffrigt belopp skulle vara dum om skulle vara borta. LG Pengarna ä

betalats platt skatt skattade & comma; hur lång tid det tar att pengar tillbaka är & quest;

Hur det fungerar om du har ställt in skattekontoret det uppskattade värdet av inkomst för högt i början av året och därmed den beräknade platt skatt har misslyckats alltför hög? Man får det överskjutande beloppet logiskt tillbaka, men hur lång tid ta

Mitt betalkort är giltigt till 2010 & comma; hur lång tid det tar tills ett nytt kort skickas får & quest;

Jag ser nu att mitt bankkort bara i år är giltig, hur lång tid det tar tills banken skickar till ett nytt kort? Om du får det nya kortet verkligen alltid så sent? Jag kan inte minnas mig. Jag har mitt kort (numera kallad sätt bankkort) redan fått mån

Är det & comma; att från perioden 65; kan år bör tjäna obegränsat pension & quest;

Eller står inför en minskning av pensionen? Det handlar om min far som fick en stor rådgivare erbjudande. Eftersom pensionsåldern är fortfarande 65 år, kan du tjäna läggas från 65 obegränsad pension, pensionen inte geküzt. Men observera: skatter och

Har jag rätt till ersättning & comma; för byggandet av en flykting vandrarhem bredvid mitt hus & Newline; & quest;

Jag var i dina skor som husägare inte exakt nöjd med det eftersom det redan kan innebära en betydande förlust av värde för dig. Om du vill sälja, kommer nu ibland lite förutom en Flüchtligsheim. Det är nu gånger som. Men jag tror inte att du har ett

SHI bidrag b pensionärer & comma; d har privata delbetalats pensioner drift själva och komma; bortfallit & quest;

Min mamma är pensionerad och har ett företag pension klar. Genom att lämna bolaget har betalat för detta på. Nu måste de betala sjukförsäkrings gesetztliche på själv betalas av deras bidrag. Nyligen var det något i denna fråga på TV, det är inte rätt

0
Views
0
Ccomments