B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-04-20

Försäkring vid jul operation: Work Accident & quest;

Advertisement

Om en olycka på ett kontor julfest en industriolycka och arbetstagaren försäkrar därför att?

answers

När julen officiellt organiserad av arbetsgivaren, så ja.

Men många kallade jul och är bara ett möte med kollegor, är detta en rent privat - det inte betalar den lagstadgade olycksfallsförsäkringen mutter ett öre i en olycka.

Berlin socialdomstolen om villkoren för en företagsfest

En fraktur i bowlinghallen är täckt som en arbetsskada genom olycksfallsförsäkring när olyckan inträffade på ett företag julfest. Det beslutade Sozialgericht Berlin.

Det spelar naturligtvis en roll om alkohol är i spel / var.

http: //www.kostenlose-urteile.de/topten.betriebsfeier_betriebsfest.htm hänvisnings = ...?

Ja behandlas som en arbetsolycka.

Related questions

Har min andel av direkt försäkring och jul bonusar & quest;

Jag har till 30,6. min anställning avslutas i receptionen på en klinik efter 8,5 år. Det betalades under dessa år för mig och alla andra medarbetare direkt försäkring. Jag var också direkt varje månad dras en viss del av min lön. Om mig denna privata

Ska vi tolka en sjukhusräkning för försäkring för att tjäna pengar har & quest;

Måste betala en sjukhusräkning lika, menar jag förväg så om du har en följdfråga. Eller betala extra försäkring som vanligtvis direkt till sjukhuset? Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga. Kompetent, av certifierade läkare. Begär nu: www.e

Vilken försäkring betalar för stöld av solfångare & quest;

Jag fick veta att det vorkäme oftare att privatpersoner deras solsystem skulle stjäla från taket. När allt kommer omkring är i det så dyrt teknik, vilket gör stöld förmodligen ganska givande. Vad försäkring skulle betala för i ett sådant fall för ens

Vilken försäkring bör avslutas med hyra och quest en bil;

Varje gång jag gör jag hyra en bil till mig igen på frågan vad försäkringen nu är den bästa? Den dyra Vollkassko möjlighet eller med betalningen. varje gång jag tar vollkassko och igen ingenting hände jag irriterade senare har spenderat mer pengar. V

som erbjuder billig försäkring för min system med sol & quest; Näringsidkaren & quest;

kan man dra slutsatsen att köp av ett system med sol också lika med försäkring, eller är det billigare att göra agenten? Jag skulle söka på Internet efter en särskild mäklare, som för sådana relativt sällsynta risker vanligtvis bättre begrepp täcknin

Vilken försäkring täcker avsiktlig skadegörelse på bilen & quest;

Jag skulle vilja veta vilken försäkring betalas ut om jag var som min bil repad eller på annat sätt uppsåtligen förstörs. Jag hörde en gång att motorfordonet Verischerung soetwas inte accepterar. Hur kan man då innan något för att skydda. Och mycket

Om du har en chans att en översvämning försäkring om du stänger Flame Riverfront & quest;

Om du har en chans att ta ut översvämning försäkring även om du bor nära floden? Med några år ökar flödet från oss nära sina banker och översvämmade källare. Jag skulle vilja att skydda mot alla grannarna säga men det var bortkastat arbete, denna ris

också försäkra daglig sjukhus fördel för olycksfallsförsäkring & quest;

Hej, jag fick rådet att respektera ingående av ett olycksfallsförsäkring om samarbete försäkra sjukhus pengar som möjligt. Jag förstår ärligt talat inte vet exakt vad det någonsin tänkt. Och därför, om det är egentligen inte nödvändigt. Kan någon hjä

Måste make deras försäkring behöver även kontrollera års separation & quest;

Hej! det är känt att de två ex-partner ska anpassa sina försäkringsbehov till de nya förhållandena efter en skilsmässa. En bekant till mig är dock nu endast en gång framför separations år och undrar om det nu redan existerar för åtgärder i försäkring

Numbers olycka försäkring även med solbränna och solsting & quest;

Numbers olycksfallsförsäkring även med fysiska skador från solbränna och solsting eller är det själva ansvariga? Jag har glömt mycket av det jag lärt tidigare, är den term som olyckan inte bland dem: En olycka är en plötslig agerar på kroppen händels

0
Views
0
Ccomments