B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

SHI sjukförsäkring allmän sjukförsäkring lagstadgade hälsa & plus; SHI tilläggsbidrag avgift 2012-03-21

Försäkring mot en & comma; du också får vad du betalar extra avgifter de & quest;

Advertisement

Eller ingenting kommer att förändras för mig, förutom att jag har mindre pengar per månad?

answers

Av vem och varför du bör därför något "extra" får, bara för att du måste betala i framtiden, liksom nästan alla andra i D också ett extra bidrag?

Glöm det!

Men du får tills vidare samma fördelar, kommer det att skära något.

Related questions

Kontrakt tecknat & comma; men ändå får pengar från arbetsförmedlingen - man kan resa & quest;

Hej, jag komma åt ögonblick arbetslöshetsersättning från arbetsförmedlingen. Men om allt går väl, kan jag underteckna ett anställningsavtal i nästa vecka och sedan börja ett nytt jobb i juli. Får jag sedan resa som jag vill ha det, eller kommer mitt

Jag får bostadsbidrag & comma; om jag får arbetslöshetsersättning i enlighet med § 136 SGBIII & quest;

Hej! närvarande jag gör en omskolning som veterinärassistent. Eftersom praxis är fortfarande ny realtiv och läkaren kan därför inte betala mig, jag får pengar från byrån. Föreställningen heter arbetslöshetsersättning i enlighet med § 136 SGBIII. Tyvä

Han är man och 43 år gamla & comma; För närvarande får förmåner och perioden funktionshinder; Värt Riester & quest;

Invalidpension är cirka 800 euro. Annars ingen inkomst. Den förväntade pension vid pensionsåldern är betydligt lägre. belägna Riester värt ändå? Bank konsult har föreslagit en sparplan med månadskostnad på 24 euro. Förväntad pension för Riester kontr

Vilken försäkring bör fylla & comma; när vänner hjälpa till när man bygger ett hus & quest;

Vem har erfarenhet? Vad försäkring bör avsluta det när vänner hjälpa till när man bygger ett hus? Icke - att ett fall från taket och sedan inte väl säkrade skulle. Juridiskt försäkrade mot olyckor Följande personer har en olycksfallsförsäkring vid an

Separerade & comma; inte skild & comma; min fru får änkepension om jag Schin pension hänvisar & quest;

Jag måste gå i år med 63 (och rabatter) i pension. Ska jag efter att jag redan får och dö pension, de får då en änkepension? Om så är fallet, i samma höjd som min pension? Få barn (3 under 18) också ett sätt pension? Hur Primus skrev all rätt, samtid

Jag är 75 år Pensionärer & comma; min fru får nya jag gifta nu min pension & quest;

Jag är en 56 år gammal kvinna gifta, jag vid en ålder av 74 år sedan 1998, gick i pension. Min fru är efter min död få min pension, som väntar / tidsfrister måste uppfyllas? Kan jag gifta sig (tyska) fru här i Portugal? Förmodligen konsulatet (?) Ell

Försäkring betald belopp & comma; Jag moms och period; - Är redovisning av skatte absetztbar & quest;

Jag är frilansare. Hade en hagelskador på bil. Försäkringen betalas fakturabeloppet av lackeraren. Men jag var tvungen att betala momsen själv. Målaren sade räkningen jag kunde fortfarande fullt avdragsgilla. Är det rätt? Hur gör jag motivera detta?

Hur man säkerställer & comma; att man får ordinerats av läkare copayment fria läkemedel & quest;

Kan läkare om att han föreskriver en medicin endast där du måste betala något till det? Och läkaren kan göra eller insyn vara så illa att läkaren ofta inte vet vad droger accepterar kontanter och som inte är? Det finns i själva verket kallas copaymen

Hur mycket kan jag tjäna lagt & comma; när jag får sin egen pension och änkepension stora & quest;

Är 72 år gammal. Kan jag inte bara sin egen pension och änkepension dessutom ha en 400 Euro jobb? Till din pension ska du tjäna vad du vill. För änkepensionen kan du se här. http://www.rentenberater-test.de/relaunch/informationen/werte.php I din egen

Standard av gäldenären & comma; om han får behålla tillbaka eftersom motkrav på Retur & quest;

Kan jag komma in standard om jag hålla tillbaka makten själv? I ett specialfall, ska jag göra en betalning som har tillstånd att vara. Endast borgenärerna en lång tid, för sin del redan lånat en gräsklippare från mig, vilket är mer värdefullt för vis

0
Views
0
Ccomments