B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Bilförsäkring försäkringar olycka Olycksfallsförsäkring skada bilförsäkring & plus; olycka passagerare 2012-02-23

Försäkring för passagerare i en bil i händelse av olycka och strävan;

Advertisement

Hur är faktiskt de åkande i en bil försäkrad med en olycka? Om jag mitfahre z. B. med någon som har en olycka (oberoende. Vem är fel), jag får ont ... vem betalar min "skada", mina skador etc? Vars försäkring är skyldiga?

answers

Snabbare och billigare rådet om straffrätt. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

För de åkande alltid betalar en skada eller förlust, inkl. Smärta och lidande skyldiga förarens bilförsäkring. Dessutom sin egen hälsa, BU, pensions- och olycksfallsförsäkring.

Det blir mer komplicerat när det inte finns några skyldiga på grund av väder eller andra oundvikliga händelser ...

Oavsett vem som bär skulden betalar bara en olycka.

ansvarsförsäkring tar ryttare Ain skador. bara som vill att hans försäkring representanter nödvändigtvis rik make, som bör göra det möjligt för försäkring passagerare olycka övertalas. normalt behöver du inte detta faktum

Detta kan inte besvaras oavsett skuldfrågan.
I allmänhet en av de två ansvarsförsäkring för motorfordon.

i grunden är det förarens försäkring genom försäkring av träns /.

Hur MIG säger.

När du har ändrat reglerna ansvars för de åkande, är försäkringen egentligen inte nödvändigt.

Related questions

Nybilsgaranti för bilförsäkring - du får helt ny bil i händelse av skada och strävan;

När försäkra en ny bil bör du vara uppmärksam på 12 månader nybilsgaranti. Detta Jag läste i en guide artiklarna om bilförsäkring. Vad exakt innebär det? Gäller endast riskförsäkring och innebär att om en total förlust under de första 12 månaderna in

Kan "och halv, lojalitet" och halv; LPAR för &, fordonsindustri och rpar, försäkring värd - z period, B & period; i händelse av skada och strävan;

Tillit och lojalitet är inte på modet i många områden i vårt samhälle. Jag undrar - efter igen bilförsäkring runda är närvarande - om det är värt att vara trogen till ett försäkringsbolag och eventuellt betala lite mer, vad händer om nödvändigt i hän

Jag är säker på offentliga lekplatser som en vuxen eller mitt barn i händelse av olycka och strävan;

består i lekplatser försäkring för mitt barn och för mig? Båda är försäkrade. inte så länge sedan, när jag var med dotter till en systerdotter på en kommunal lekplats, fick jag skadade vid en osäkrad spetsigt föremål arg, som min advokat för av kommu

Är det möjligt att barn med sju år enbart Skidåkning - som är ansvarig i händelse av olycka och strävan;

Inte ont att hans Aufisichtspflicht när barn skickas ensam att åka skidor? Föräldrar är andra hissar gå och barnen gå ensam. Vad händer om barnet orsakar en olycka? Naturligtvis kan en att om det finns en lämplig plats i närheten. Det finns några av

Har en lärling redan quest pension skydd i händelse av olycka eller sjukdom &;

Hur detta är faktiskt har en lärling pensionsskyddet i händelse av olycka eller sjukdom? Vår praktikant från den 1: a året är mycket sjuk och hon är orolig eftersom deras försörjning om arbetet kunde aldrig längre. Snabbare och billigare rådet för di

Åtkomst till försäkring i händelse av olycka med dubbla kort utan slutsats & quest;

Ger åtkomst till försäkringen, om man bygger en olycka med den nya bilen efter att ladda ner dubbla kort? Försäkringsavtalet Jag har redan fått men ännu inte undertecknat. Vad är rättsläget i ett sådant fall? Den tidigare dubbla kort inte längre exis

Vad är fördelen betalning skydd försäkring när man köper en bil & quest;

Om jag kör bilen till skrot, betalar sedan men ohenhin försäkring. Så varför ta ut betalning skydd försäkring? Frågan är Föräldraklassering. Det är i denna försäkring är en produkt som ingen egentligen behöver. Vilket sparar pengar och betala din bil

Tire försäkring & comma; om du hyr bil & quest;

Jag önskar mig en bil i Italien att hyra för min semester. om jag erinner mcih rätt, kan du fortfarande ta ut en speciell försäkring däck. Jag undrar varje gång om det är meningsfullt för mig och sedan fick mig mestadels valt det säkra alternativet.

Var kan jag hitta en billig tredje part försäkring för en begagnad kompakt bil & quest;

För min används kompakt bil jag letar efter en Teilkasko. Har du ett bra tips för mig? Den Hannoversche erbjuder bra paket ansvarsförsäkring och kollision försäkring för 220 euro årsavgift. På samma sätt bra erbjudanden kan också hittas på Asstel ell

Försäkring extra förare för privat bil

Finns det en försäkring som försäkrad en extra förare i en personbil under en begränsad period på 3 veckor? Jag vill ta med en vän att lämna, vi kommer att turas, eftersom vi vill gå utan några större avbrott till Portugal för att surfa. Men han har