B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-09-14

Formler för beräkning av märkkoden

Advertisement

Hej!

Jag har letat efter ett tag A 2 formel för att beräkna rating koden.

En Jag har från grillen.

Tillstånden:

Betyg kod = (besparingar (inkl. Ränta) + (summan av ränte * räntefaktor) / 4 promille av sparmålet

Om du identifierar någon annan kontakta oss!

Danke schon mal för =)

answers

Beräkningsformeln för värdet bedömningen vid värderingstidpunkten skiljer sig från samhällsbyggandet Bausparkasse. Av denna anledning, numren på de individuella hypoteksinstitut utvärderings är inte direkt jämförbara.

Du har formeln som redan erhållits från berörda samhällsbyggandet eller söka på hemsidan senare.

Related questions

Varför kan inte MDAX faktiskt fler poäng än DAX & quest;

Om jag förstått rätt MDAX är bara en andrahands index, eller? Varför bryter igenom detta redan 7000 poäng och DAX ligger långt under? Kan någon kort avslöja driften av mig? de två har stått vid sin lite att göra med varandra. DAX innehåller andra än

Beräkna pengar vägda avkastningen på den exakta dagen

Hej! Hur kan jag räkna ut i Excel monetära vägda avkastning mina portföljer dagar exakt? Detta kan faktiskt göra IRR. Men hur gör jag att jag kan skildra pengarna vägda avkastningen på ett diagram? Den tidsviktade Jag har redan beräknat. Jag vill bar

Total återbetalning beräknas i Credit & quest;

Följande värden används i arbetet: Varaktighet = 20 år, Lånebelopp: 100 miljoner €; Ränte nom. (Pa): 3,5%; Amorteringstakt = Total / Kör tid = 100 miljoner / 20 = 5.000.000 Ränte sum ZS = (Totalt - Totalt Kapitalbelopp) * Ränte nom. ZS1 = (100.000.00

beräkna minimiinkomst i bostadsbidrag

Hej! Jag är förvirrad. Jag skulle vilja ha rätt formel för beräkning av minimiinkomst i bostadsbidrag. Så att errechen till det belopp som du måste ha åtminstone en månadsinkomst för att ens komma i fråga för bostadsbidrag. Jag läste över internet, d

Formler 2004 enligt inkomstskattelagen §32a & quest;

Eftersom jag inte längre lägga fram alla relevanta dokument, ber jag för anmälan av Formler som gäller för år 2004 för beräkning av inkomstskatten var. De kan hittas i inkomstskattelagen 2004 §32a. Tack för ansträngningen! Rolf Mauroschat Den Bunde T

Matematiska formler för "& halv; kapitalisering" och halv; och "och halv, månatliga sparande" och halv; ville & period;

Hej Alla, Jag letar efter de matematiska formler på följande frågor. Formeln bör vara (vetenskaplig vy) kan beräknas med en Windows kalkylator. 1) Hur mycket euro kapital måste jag har sparat upp till pensionen för att få det för 20 år betalas månads

Om föräldrapenning beräknas på grundval av brutto eller nettolöner och strävan;

Min arbetsgivare betalar ca 160 € i ett företag pensionsplan a. Nu har jag märkt att jag får dras dessa 160 euro när föräldrar pengar. Är detta legit? Jag trodde faktiskt föräldrapenning skulle beräknas från bruttolönen. Här kan du räkna om föräldrap

Hur kan jag beräkna eget kapital en blandfond och quest;

Om jag har en blandfond i depån, hur kan jag beräkna eller se förbindelser aktier till obligationer? Som du kan inte räkna. Du måste titta på en fond faktablad. Eftersom uppdelningen i alla nyanser blåses. Eller är du be din eller investeringsrådgiva

kan beräkna skillnaden mellan inkomster till yrkeslivet och senare pensionering & quest;

Jag har (jag tror ändå) någonstans läst att du kan låta dig beräkna gapar som skillnaden mellan inkomsterna i yrkeslivet och hans framtida pension. Var fungerar det? Tack (om det är möjligt?) I förväg för stöd! Detta kan vara en försäkringsagent elle

beräkning pension vid 2 års arbetslöshet och förtidspension

När min make (född 1952 och spelas kontinuerligt anställda) till åldern av 63 skulle fortsätta att arbeta med samma inkomst, till honom en pension på cirka € 1,200.00, efter avdrag för 9% var pensions tjänsten beräknas (sjukförsäkring och omvårdnad f