B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

SHI sjukförsäkring GKV & plus; Copayment copayment befrielse självrisk 2015-02-12

Förgylld undantag co-betalning för kronisk sjuk då strävan efter andra recept &;

Advertisement

För kroniska sjukdomar i GKV en tilläggsköpeskilling om 1% av inkomsten (för "normal" sjukdom jämfört med 2%) gäller. Det finns inga ytterligare egenavgifter för läkemedel i andra sjukdomar i allmänhet, när gränsen på 1% har uppnåtts i kroniska sjukdomar?

answers

Den står för betalningar till föreskrifterna i allmän sjukförsäkring för läkemedel, förbruknings u. Prövnings, arbetsterapi, talterapi och co-betalning för slutenvård sjukhusvård. samrådsavgiften och den akuta samråd Avgiften ska vara ogiltiga.

Related questions

Ansökan om undantag från betalning för rehabilitering - ska jag ange Nest Egg & quest; Men själv betala & quest;

Jag vill lämna in en ansökan om befrielse från betalningen rehabilitering. Mir är inte bara klart, jag har mitt bo ägg (hab 3000 Euro för absolut Nofälle sparade) också indikera? Måste jag då men själv betala? Oroa dig inte Ingasu, ansökan om undanta

Undantag från betalning av fondanknutna pensionsförsäkringar

Hej, jag har en fondförsäkring pensionsförsäkring Datum 01.11.11 på Ergo, nu ville jag fråga mig om en finansiell flaskhals post gratis. är i försäkringsbevis: "Om en befrielse bidrag krävde och uppnådde summan av tidigare utbetalda bidrag inte den m

När du har rätt till ett undantag brev för egenavgifter på läkare och strävan;

Exakt när du kommer att vara berättigad till befrielse bokstav för egenavgifter på läkaren? Jag har hört att du kan bli av med de extra kostnader under vissa villkor, om de svarar för en viss inkomst. Om denna siffra är korrekt? Record 2% av din årli

Betalar avbeställningsskydd och kroniska sjukdomar och strävan;

Det är så: Jag lider av en sjukdom - kronisk. Det kan vara att det förekommer mycket förvånande. Betalar denna resa avbeställningsskydd, även om jag måste avbryta din semester på grund av denna sjukdom? Nej, kommer reseförsäkringen inte betala för be

Kan par En reseförsäkring för att utnyttja och komma; om man är sjuk och strävan;

Som det är, om du som ett par bokat en resa och en av de två sedan vid avresa är inte kunna resa och maken har faktiskt att ta hand om honom. Kan då bara den sjuke tar försäkringskravet eller betala försäkringen för maken? Även om det är en så kallad

19 & percnt; Moms och period; skadestånd endast om faktisk betalning och endast reparationskostnader och strävan;

Efter en trafikolycka experter från Insurance Regulatory har tagit Skadan reparation plus till omkring 5000. Beräknad. Flickvän sedan plus bilen till maximalt 4500. moms. repareras och kommer att presentera sammanläggning av försäkring. Dessa ersätts

I intervju efter betalning av övertid och be strävan;

Hej :) Vad tror du? Får jag fråga om det är vanligt i ett företag att arbeta övertid i en intervju? Och direkt efter betalning av denna övertid? Eller skulle du skjuta så ganska själv i foten? Danjke :) Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent,

termine livförsäkring - ingen betalning - är det lagligt och strävan; & quest;

Min tidigare. Arbetsgivarna hade för mig en LV som totala rörelse. fullständig pension och betalat för 6 år. Efter min pensionsförsäkring har överförts till mig. Eftersom jag inte har råd att fortsätta, sluta jag dem. Nu ska jag mitgeteil som gjorde

Om jag ger min bank ingen ansökan & comma undantag; Kupongskatt dras i sin helhet och strävan;

Hur är det med platt skatt, jag har givit min bank ingen dispens, är de skatter dras av eller tröskel undantag ännu anses? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Ja, banken sedan

Kan du hantera inkassoavgift genom betalning direkt till fordringsägare och strävan;

Är det sant att man kan hantera efter att ha fått en varning från uppsamlingsavgiften genom direkt betalning till borgenärerna, att behöva betala dyra samling handläggningsavgift, eftersom en som inte har ett avtal, men med kreditgivaren? Om kravet ä