B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-06-03

Förföljer straff eller kan jag visa återbetalning & quest lika;

Advertisement

Om jag terroriseras av en man, eftersom jag måste först vidta åtgärder mot honom och jag kan ingripa, polisen omedelbart? Jag hörde att det nämligen av en ny strafflag som går i denna riktning med förföljelse? Vit till en av dig mer? Jag kunde rädda mig kostnaden för en advokat först sedan också.

answers

Tre år sedan, är den lag som stalking är i sig ett brott, trädde i kraft.

Den efterlängtade genombrottet har fört för offren eller utredarna.

"Det finns en hel del annonser med polisen, men i slutändan bara en handfull av metoder", sade hon vid den årliga presskonferensen i Stuttgart åklagare. Mest misslyckades vid passage som i stalking offret måste drabbas hårt i sitt liv. "Denna term är vaga", kritiserade Schmitt.

När stalking är inte att bevisa hjälpmedel dig med andra brott, såsom förolämpning eller hot. Ett sista alternativ är en förklaring av stalkers.

(HTTP: //www.stuttgarter-zeitung.de/stz/page/2422748_0_1953_-bilanz-der-staatsanwa ...)

http://www.no-stalking.de/ Gå gånger på denna sida. Ingen behöver vara terroriseras att sätta upp. I ditt ställe skulle jag låta mig också råda råd kompetent. Få hjälp och låt inte skrämma dig!

Stalking är straffbart sedan 2007. Så du kan omedelbart visa göra och har inte tidigare få en kontaktförbud i civil domstol.

§ 238-enactment

(1) Den som utan tillstånd trakasserade en person genom ihärdigt
1. Närheten besök
försöker 2. använder telekommunikations- eller andra kommunikationsmedel eller genom tredje part att kontakta honom
3. överger enligt missbruk av hans personliga order av varor eller tjänster eller en tredje part uppgifter orsakade rekord med denna kontakt,

vidare:
http://www.gegenstalking.de/stalking-paragraph.html

Related questions

Jag måste betala för död äktenskap och förtida återbetalning av lån förtida återbetalning & quest;

Om maken dör och du sedan måste sälja hemmet, är Vorfälligkeitentschädigung sedan att betala eller ta banken som en uppgörelse i godo, eftersom du som en överlevare ändå har förmodligen pengar problem? smoothie: Vid en "nödsituation försäljning"

Måste betalas en förskottsbetalning straff och komma; efter räntebindnings löpt & quest;

Jag har ett lån är fortfarande igång, fast ränta, men har upphört att gälla. Därför närvarande en super låg ränta. Ändå vill jag nu lånet helt betala tillbaka vad jag kunde. Det berättade mannen från banken och snart jag får en större avgångsvederlag

Förskottsbetalning straff & comma; Vad ska jag titta & quest; & quest; & quest; & quest; & quest; & quest; & quest; & quest; & quest; & quest; & quest;

Nu vill jag eller jag gör min lägenhet till salu. Men kör ränte bara från 03/2014. Vad ska jag göra och hur kan jag minimera kostnaderna? Beror på vilken intresse Vorfälligkeit skulle kosta, visade ingen summa Hast. Om alltför dyra, bara ett år och n

Mindre förskottsbetalning straff på & comma; Om låntagaren dör & quest;

Är det någon som vet hur det beter sig med ett bostadslån om låntagaren dör. Måste sedan gjort en förtida återbetalning av arvingarna? När någon dör, arvtagare kommer in / enter arvingarna helt integrerade i den rättsliga ställningen för den avlidne.

Som översvämningsdrabbade & comma; faller förskottsbetalning straff på & comma; strävan efter återbetalning av lån &;

Från juni översvämningar i Sachsen-Anhalt goda vänner till mig påverkades. Elementärt försäkring betalar en del av skadan, så skall också bostadslån återbetalas, familjen vill deras hus zukzessive renovera delvis i sitt eget arbete. Mindre kvar en fö

arbetat som student i Frankrike - krav på återbetalning & quest;

Hej till publiken, Jag arbetade förra året från mitten av december till slutet av mars med ett företag i Frankrike och sedan få den vanliga nettolön. Vid denna tid, men jag var inskriven i Tyskland. Jag nu rätt till återbetalning, eller: Om någon kän

25 period, € 000 straff för att glömma Direction Ummeldung & quest;

Hej! Jag vet att liknande frågor som redan har dykt upp, men mitt fall tycks mig lite svårare! Det är en glömma omregistrering, detta är 4 år tillbaka och har nu krävt per post - som jag ännu har upplevt telefonen kommer att vara en straffavgift på f

Dubbel Gebäudeversicherung & comma; där återbetalning & quest;

Vid kontinuerlig syn på försäkringshandlingar, konstaterades det att byggnader försäkring är över 30 år med två försäkringsbolag. De två försäkringsbolag har kommit överens om ytterligare körningar lite längre existerande. Den andra triggers till för

Hur mycket tid är normalt mellan taxering och återbetalning & quest skatt;

Förutsatt att du får en återbetalning och ingen ytterligare betalning och kommunikationen är korrekt: hur lång tid det tar innan medel kommer från? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.exper

Kan ni privata kostnaderna för barnomsorg från kommunen få en återbetalning & quest;

Vad sägs om med hänsyn till snart landet gällande lagstiftningen om barnomsorg? Om man har en rätt till återbetalning av kostnaderna för vård, om du inte får dagis kurs och måste förlita sig på en privat vård? Om barnets mor visade en aktivitet måste

0
Views
0
Ccomments