B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-10-19

Företagsobligationer Prokon Nord: 7 & percnt; Intresse & comma; 5 J runtime & comma; Emissionskurs 100 & percnt; - Rekommenderade & quest;

Advertisement

Tycker du företagsobligationer Prokon Nord, med 7% ränta, 5 års löptid, emissionskurs 100%, från 1000 euro - är en rekommenderad investering?

answers

Prokon Hat vindkraftverk. Egentligen inte ett problem.

Vad stör mig är att broschyren är fäst endast balans 2007. 2008 skulle vara redo på 2009 åtminstone en Zwioschenergebnis, eller ett uttalande.,

Den resterande delen av resultaträkningen är inte 100% klar. Det passar igen bikini citat, det visar en hel del, men den springande punkten är skymd. För mig ändå märkt poäng, som jag har hittat i anläggningen ingen förklaring. Kanske om jag hade läst hela broschyren.

Satsningen på vindkraft jag hitta bra i princip, och beroende på initiator har detta område ganska hög säkerhet.
Vad som slår mig i denna bindning är den första negativ dyr telefon (14 ct / min) ska jag ringa om jag har frågor till Prokon Nord.
Även hindrar mig att engagera det.
Eftersom jag vill också investera ekologisk bemärkelse stör mig en sammanslagning av Prokon med Areva, en fransk kärnkrafts grupp.

Om Prokon blir insolvent, är det investerade kapitalet gått. För företagsobligationer inte omfattas av insättningsgarantifonden. Så var försiktig.

Det skulle vara intressant att veta om obligationen har en rating. Jag tror att man köper en icke obetydlig emittentrisk.
Jag skulle för närvarande föredrar följande obligations förslag: 7,25% Hella 2014/10/20, pris 101,55, XS0454794123, utbyte: 6,85%, ... Hella är också något spekulativt, men med ett steg upp kupong av 125 punkter i nedgradering ganska lockande och väl lämpad som en spekulativ inblandning i bindning Depot. Jag tror att här ytterligare vinster, men det är en fråga (så långt, men jag var rätt!).
På www.boerse-stuttgart.de kan du hitta mer detaljerad information. veräuflich helst det aktuella marknadspriset ..... Jag tvivlar på Prokon.

7% ... det låter som det finns en hake, skulle mer information vara välkomna

Related questions

Christmas kredit Allmänna tjänstemän kassan - € 3500 & comma; 4 & comma, 95 & percnt; eff period; Intresse & comma; 60 månader - låter bra & quest;

Har ett erbjudande till jul kredit för generalstaben kontor: 3500 euro, 4,95% eff. April, ingen expeditionsavgift, 4,86% pa låneränta bunden 60 månaders sikt 66 euroe månadskostnad - Jag tycker att det låter mycket låg, vad tror du? Min julbonus är t

Kan jag använda en kredit själv bostadsfastighet & LPAR, 5 & percnt; & rpar; percnt en ;; krediten på min hyresobjektet och LPAR & rpar; Swap och comma; Höjd jämförbar & comma; ca 100 period, 000 € & quest;

Du vill med banken, även om ett sådant utbyte är överens. Denna reklam ersättning ökar inte, eftersom denna upplåning på 5% per år inte tjäna förvärv av den leasade egendomen. Se t.ex. BFH resolution daterad 2015/04/27, IX B 130/14 .: http: //juris.b

Vad Riester fond sparplan och sol, Bank Fyrklöver är LPAR för mig &; 26 & comma; Karriär Förrätter & rpar; rekommenderade & quest;

Färska i yrket, skulle jag vilja resa regelbundet för pengarna senare. Tyvärr Riester banksparande planer erbjuder för närvarande mycket låga räntor, men kommer i framtiden räntehöjningar längre bort (vid en rabatt). Alternativt, jag kan också tänka

Är pengar investerare eget fel & comma; när percnt pengar på Prokon för 8 &; Skapa intresse och förlora & quest;

Vad menar du här, pengar investerare själva att skylla om de investerar sina pengar i Prokon och tror löftet om 8% ränta? Man får inte glömma alls, att det är normalt att antalet av dem som har "Event" har alltid förutsatt ökar snabbt efter händ

Vän gav information från gynnsam kredit Deutsche Bank till 4 & comma, 99 & percnt; Intresse & comma; är inte en kund och komma; Chance & quest;

Min vän gav mig information om en gynnsam kredit med Deutsche Bank, som skulle ta endast 4,99% ränta. men jag är inte kund hos tyskarna, jag har sedan en chans att få billån där? Man hör ofta av det, att bankerna erbjuder endast så stort intresse och

Samsung erbjuder en bärbar für 6oo euro till & komma; utan insättning & comma; 0 & percnt; Intresse & comma; 12 månader gångtid & comma; vad är haken & quest;

Det är otroligt - som en krok måste vara någonstans - ingen insättning - inget intresse - och ett år att betala i omgångar. Kan detta verkligen vara sant? ge ut typbeteckning enheten i Discount24 eller en pris sökmotor. Förmodligen den bärbara datorn

Kan GmbH 74 & percnt; Aktier av intresse & comma, de skyldiga och att ladda och strävan av pengar GmbH;

En AG äger 74% av aktierna i ett GmbH. AG kommer att upplösas, men har skulder till GmbH. Kan GmbH, delar 74% köpa tillbaka och nöja sig med krav AG? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu

Spara - Spara ADAC Driving 4 & comma, 3 & percnt; Intresse & comma; från 10 euro per månad och tid; - En gåva idé för barn & quest;

upptäckt Ha ett specialerbjudande för besparingar: Driving Spara ADAC, fanns 4,3% årlig ränta, en kunde det från 10 euro gör månadsvis - skulle vara en bra idé för barn, så att körkort (det kostar en hel del pengar nuförtiden) redan är sparad tid? Er

Baugeld för 1 & comma, 5 & percnt; Intresse & comma; Rate enligt inflation och komma; bör du överväga att köpa ett hus & quest; Din rådet & quest;

Såg nyligen bud för att bygga lån på 1,5% ränta, är räntan lägre än inflationen. Vad tror du, bör du tänka på att köpa ett hus i dessa låga räntor? Bin 50 gift, fortfarande 2 barn i skolan, så långt vi betala för en fristående 1000 euro hyra. Jag arb

Hi & comma; är på 3000 € uppmuntrande lönekonto i Meanies & komma; betala 12 & percnt; DISPO intresse & comma; komma ut & comma någonsin; vad gör & quest;

Hej, jag är med 3000 euro till mitt bankkonto i Meanies, betala för denna 12% DISPO intresse. Jag ska vara undan någonsin, har du mig ett tips? Om innehållet är, ser det bättre om alla betalningar är borta och jag "levde" har, jag är tillbaka i